Τηλεχειριστήριο με φωνητικό έλεγχο: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο με φωνητικό έλεγχο: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Κουμπί μικροφώνου 

Χάρη στο ενσωματωμένο κουμπί μικροφώνου, μπορείτε να αναζητήσετε πανεύκολα οτιδήποτε με αυτό το τηλεχειριστήριο. Απλώς πατήστε το κουμπί και μιλήστε στην τηλεόρασή σας. Χωρίς χρονοβόρα μενού και πολύπλοκες ρυθμίσεις.

Κουμπιά Netflix και Google Play™ 

Βρείτε στη στιγμή αγαπημένες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές με ένα μόνο πάτημα του κουμπιού Netflix, το οποίο σας οδηγεί απευθείας στην εφαρμογή Netflix. Ή αναζητήστε εφαρμογές, παιχνίδια και πολλά άλλα με το κουμπί Google Play™. Το τηλεχειριστήριο αυτό παρέχει πρόσβαση με ένα άγγιγμα σε όλη την ψυχαγωγία σας και κάνει τα πάντα παιχνιδάκι.

Προδιαγραφές

Εύχρηστο τηλεχειριστήριο με κουμπί μικροφώνου, για γρήγορη χρήση της λειτουργίας φωνητικής αναζήτησης που διαθέτει η Android TV. Χάρη στα ειδικά κουμπιά για το Netflix και το Google Play™, μπορείτε να βρίσκετε ψυχαγωγικό περιεχόμενο πιο εύκολα από ποτέ. Το τηλεχειριστήριο διαθέτει επίσης ανθεκτική στη σκόνη επίστρωση με βάση το καουτσούκ, ώστε να καθαρίζεται εύκολα.
  • Κουμπί μικροφώνου για χρήση της φωνητικής αναζήτησης

  • Κουμπί Netflix για εύκολη πρόσβαση στην εφαρμογή Netflix

  • Κουμπί Google Play™ για εύκολη πρόσβαση σε ταινίες Google Play™

  • Ανθεκτική στη σκόνη επίστρωση με βάση το καουτσούκ

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας