Αποκτήστε 3 μήνες δωρεάν TIDAL με το Xperia

Τα καλύτερά μας smartphone για μουσική συναντούν την κορυφαία μουσική. Οι νέοι συνδρομητές TIDAL θα λάβουν μια δωρεάν 3μηνη δοκιμή του TIDAL Hi-Fi και του 360 Reality Audio, με την αγορά ενός Xperia.

Τι είναι το TIDAL;

Η παγκόσμια πλατφόρμα μουσικής και ψυχαγωγίας TIDAL δημιουργήθηκε για να φέρει πιο κοντά καλλιτέχνες και κοινό μέσα από πρωτότυπο περιεχόμενο και αποκλειστικές εκδηλώσεις. Είναι διαθέσιμη σε 54 χώρες με πάνω από 60 εκατομμύρια τραγούδια και 250.000 βίντεο υψηλής ποιότητας, πρωτότυπες σειρές βίντεο, podcast, εξειδικευμένες λίστες αναπαραγωγής και δυνατότητα ανακάλυψης καλλιτεχνών με το TIDAL Rising.

Τηλέφωνο που δείχνει μια διασύνδεση TIDAL
Άντρας που ακούει μουσική στο 360 Reality Audio
Βυθιστείτε στον ήχο που σας περιβάλλει από παντού

Το 360 Reality Audio προσφέρει μια νέα εμπειρία ακρόασης με μεμονωμένους ήχους που τοποθετούνται σε ένα σφαιρικό ηχητικό πεδίο 360º γύρω σας. Ακούστε τον ήχο των τυμπάνων από πάνω, των φωνητικών από μπροστά και των εγχόρδων από πίσω. Δίνει σε καλλιτέχνες νέους τρόπους έκφρασης, με τον ακροατή στην καρδιά της εμπειρίας.

Κατασκευασμένο από και για λάτρεις της μουσικής

Το Xperia κατασκευάστηκε σε συνεργασία με τη Sony Music Entertainment για λάτρεις της μουσικής. Το Xperia 1 II είναι το πρώτο smartphone στον κόσμο με αποκωδικοποίηση 360 Reality Audio για βελτιστοποίηση της μουσικής από το TIDAL. Με το Xperia και το TIDAL απολαμβάνετε μουσική υψηλής ποιότητας και 360 Reality Audio, για μια καθηλωτική μουσική εμπειρία.

Λογότυπα Xperia και TIDAL
Απολαύστε 3 μήνες TIDAL HiFi, με το Xperia

Με το Xperia, έχετε πρόσβαση στο επίπεδο HiFi του TIDAL με δωρεάν δοκιμή 3 μηνών, εφόσον είστε νέος πελάτης TIDAL. 

Εάν είστε ήδη συνδρομητής TIDAL HiFi, ένα Xperia είναι ιδανικό για να απολαύσετε μουσική 360 Reality Audio.

Τρόπος ενεργοποίησης

1. Βρείτε το πρόγραμμα εγκατάστασης "3 μήνες δωρεάν TIDAL" στην αρχική οθόνη ή στο συρτάρι εφαρμογών.

2. Πατήστε το εικονίδιο για να το εκκινήσετε και θα μεταφερθείτε στη διαδικασία εξαργύρωσης της προσφοράς.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες δημιουργίας νέου λογαριασμού TIDAL και εξαργυρώστε την προσφορά δωρεάν 3μηνης δοκιμής του TIDAL HiFi.

4. Μόλις δημιουργηθεί ο λογαριασμός TIDAL, πατήστε "Λήψη".

5. Θα μεταβείτε αυτόματα στο Google Play. Πατήστε το κουμπί "Εγκατάσταση".

6. Μόλις ολοκληρωθεί η εγκατάσταση, ακολουθήστε τις οδηγίες σύνδεσης στο TIDAL από τον νέο λογαριασμό TIDAL.

7. Θα σας ζητηθεί να καταργήσετε το πρόγραμμα εγκατάστασης TIDAL. Καταργήστε το.

8. Απολαύστε το TIDAL HiFi και το 360 Reality Audio της Sony στο Xperia

Όροι και προϋποθέσεις

Η προσφορά TIDAL απευθύνεται μόνο σε νέους χρήστες που δεν διαθέτουν ήδη λογαριασμό TIDAL. Με την ενεργοποίηση αυτής της προσφοράς TIDAL, θα λάβετε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο τριών (3) μηνών με πρόσβαση στο επίπεδο "HiFi" της μουσικής υπηρεσίας TIDAL.

Στο τέλος της δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου, η συνδρομή στην υπηρεσία θα ανανεωθεί αυτόματα και θα σας ζητηθεί να πληρώσετε. Για το επίπεδο "HiFi", η τιμή είναι 19,99 $ (USD) ανά μήνα. Για να αποφύγετε τυχόν χρεώσεις, πρέπει να το ακυρώσετε πριν να λήξει η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος. 

ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ, μπορείτε να το κάνετε πηγαίνοντας στη σελίδα ρυθμίσεων του λογαριασμού σας (https://my.tidal.com/login), επιλέγοντας την ενότητα "Συνδρομή" και κάνοντας κλικ στην επιλογή "Ακύρωση συνδρομής". Το TIDAL θα κάνει εύλογες προσπάθειες να επεξεργαστεί τα αιτήματα ακύρωσης εντός δύο εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία λήψης τους. 

Διαβάστε τους πλήρεις Όρους και προϋποθέσεις που διέπουν αυτήν την προώθηση TIDAL εδώ: http://TIDAL.com/us/terms.