Μετάβαση στο περιεχόμενο
Τηλεόραση

Τηλεοράσεις 3D

Ριχτείτε στη δράση με τις τηλεοράσεις 3D. Εξερευνήστε τη σειρά τηλεοράσεων και βρείτε το ιδανικό μοντέλο για να απολαμβάνετε ταινίες, σειρές και περιεχόμενο web σε τρεις συναρπαστικές διαστάσεις.

Ανακαλύψτε μια νέα διάσταση στην ψυχαγωγία

Κινηματογράφος στο σπίτι με τηλεοράσεις 3D – φορέστε γυαλιά 3D και μπείτε στη δράση! Η τεχνολογία εικόνας υψηλής ποιότητας βελτιώνει κάθε σκηνή, ενώ ο ήχος υψηλής ακρίβειας προσθέτει σώμα και συναίσθημα. Μια εμπειρία προβολής που καθηλώνει.

Ταινία 3D σε τηλεόραση 3D
Καθαρές εικόνες στις καλύτερες τηλεοράσεις 3D της Sony

Μια νέα εμπειρία 3D

Απολαύστε μια μοναδική εμπειρία 3D. Οι τηλεοράσεις 3D καταργούν τα είδωλα και μειώνουν το τρεμόπαιγμα. Η εικόνα είναι πάντα φωτεινή στις τηλεοράσεις 3D και τα ρυθμιζόμενα γυαλιά 3D αποκλείουν το φως για να παρασυρθείτε από τη δράση.

Εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας

Το X-Reality PRO καθαρίζει εικόνες από το θόρυβο, ενώ το Motionflow XR διασφαλίζει ομαλή ροή στις σκηνές δράσης. Οι λευκές δίοδοι στις τηλεοράσεις LED 3D φωτίζουν την οθόνη, ώστε η κάθε εικόνα –2D ή 3D– να αποκτά ζωντάνια και λεπτομέρεια.

Τηλεοράσεις Smart 3D με εξαιρετική ποιότητα εικόνας
Καθαρός ήχος στην τηλεόραση 3D LED της Sony

Ζωντανέψτε κάθε ήχο

Οπτική εμπειρία και εκπληκτικός ήχος στις τηλεοράσεις 3D. Το Clear Phase ρυθμίζει την απόκριση συχνότητας, ενώ το S-Force PRO Front Surround χαρίζει ευκρίνεια. Το Voice Zoom τονίζει κάθε λέξη, ενώ πολλές τηλεοράσεις 3D διαθέτουν ηχεία long duct.

Ο κόσμος στις άκρες των δαχτύλων σας

Απολαύστε ταινίες και προγράμματα web ή δείτε το περιεχόμενο του smartphone σας. Με το Social Viewing δημοσιεύετε μηνύματα στο Twitter™ και παρακολουθείτε τη δράση μαζί με φίλους στο Skype™, με πεντακάθαρες συνομιλίες χάρη στην εξουδετέρωση ηχούς.

Κοινή χρήση σε τοποθεσίες κοινωνικής δικτύωσης με τις τηλεοράσεις Smart 3D της Sony
Τηλεχειριστήριο για τηλεόραση 3D

Μια κίνηση αρκεί

Χάρη στο One-Flick Entertainment, με απλό τηλεχειριστήριο και διασύνδεση BRAVIA®, περιηγείστε γρήγορα σε κανάλια, εικόνες και web στη Smart 3D. Θέλετε να δείτε την αγαπημένη σας εκπομπή ή τα email σας; Η γρήγορη εκκίνηση σάς μεταφέρει εκεί ταχύτατα.