ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Κυρίαρχοι του φωτός

Οι τηλεοράσεις Sony αναπαράγουν ρεαλιστικές εικόνες με ευρύτερο φάσμα φωτεινότητας συγκριτικά με άλλες τηλεοράσεις, ευρύτερη και καλύτερη αντίθεση, περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά χρώματα.

Το μυστικό πίσω από την 4K HDR της Sony

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Το υψηλό δυναμικό εύρος είναι το νέο πρότυπο για την ποιότητα εικόνας, καθώς προσφέρει πολύ μεγαλύτερο εύρος χρώματος, αντίθεσης και ευκρίνειας. Η τηλεόραση 4K HDR της Sony βελτιώνει ακόμα περισσότερο την εικόνα, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες όπως η 4K X-Reality PRO™, η X-tended Dynamic Range™ PRO και η TRILUMINOS Display™ για να αποκαλύψει ανέφικτα έως τώρα επίπεδα ρεαλισμού, κάνοντάς σας να αισθάνεστε μέρος της σκηνής.

Χωρίς 4K HDR της Sony
Με 4K HDR της Sony
4K HDR της Sony
Τυπικό δυναμικό εύρος
Απαράμιλλη αντίθεση με βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα ανοιχτά χρώματα.

Backlight Master Drive™ 

Χάρη στη δύναμη του 4K HDR Processor X1™ Extreme, η τηλεόραση Backlight Master Drive™ μπορεί να παρουσιάσει πρωτοφανές δυναμικό εύρος με απίστευτα βαθιά μαύρα και εκθαμβωτικά ανοιχτά χρώματα. Το συγκεκριμένο σύστημα οπίσθιου φωτισμού διαθέτει εξαιρετικά πυκνή διάταξη LED, ένα μοναδικό αλγόριθμο τοπικού ελέγχου φωτεινότητας και οπτική σχεδίαση.

Backlight Master Drive
ΡΥΘΜΙΣΗ ΟΠΙΣΘΙΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ
Ρύθμιση οπίσθιου φωτισμού
BACKLIGHT MASTER DRIVE

Discrete LED control

Απόλυτος έλεγχος, πραγματική δεξιοτεχνία

Για να απολαύσετε πλήρως τις δυνατότητες του Backlight Master Drive™, ένας νέος, πρωτοποριακός αλγόριθμος ελέγχει την εξαιρετικά πυκνή διάταξη των LED. Κάθε LED ελέγχεται ξεχωριστά, δημιουργώντας εικόνα εντυπωσιακής ακρίβειας.

Φως εκεί που χρειάζεται

Calibrated beam LED design

Το Backlight Master Drive™ διαθέτει μοναδική σχεδίαση η οποία συγκεντρώνει τα φώτα LED σε ένα σημείο, μειώνοντας τη διάχυση του φωτός και το εφέ αντανάκλασης που μπορεί να παρατηρηθεί στις άλλες τηλεοράσεις Full Array LED. Διασφαλίζει ότι κάθε LED εκπέμπει μια ίσια ακτίνα, για καθαρή εικόνα που προβάλλει ζωηρά ανοιχτά και βαθιά μαύρα χρώματα.

Συμβατική σχεδίαση
Συμβατική σχεδίαση
Calibrated beam LED design
Calibrated beam LED design
Εκπληκτικά φωτεινή, απίστευτα λεπτή

Slim Backlight Drive+

Η πρωτοποριακή μας λεπτή μονάδα οπίσθιου φωτισμού Slim Backlight Drive+ κατευθύνει με έξυπνο τρόπο το φως στα σημεία της οθόνης όπου χρειάζεται περισσότερο. Με ιδιαίτερα λεπτή σχεδίαση, προσφέρει εξαιρετική φωτεινότητα και πιο βαθιά μαύρα, συγκριτικά με μια συμβατική τηλεόραση LED.

Πώς λειτουργεί το Slim Backlight Drive+

Ο οπίσθιος φωτισμός Edge διπλής στρώσης κατευθύνει το φως στα κατάλληλα σημεία

Το Slim Backlight Drive+ διαθέτει δύο στρώσεις από πλάκες καθοδήγησης φωτός, επιτρέποντας τον ακριβή τοπικό έλεγχο της φωτεινότητας και βελτιώνοντας την ποιότητα, σε σύγκριση με μια συμβατική τηλεόραση Edge LED. Η μοναδική διάταξη LED τεσσάρων αιχμών με τον αλγόριθμο οπίσθιου φωτισμού X-tended Dynamic Range™ PRO προσφέρει ανώτερης ποιότητας φωτεινότητα και αντίθεση, σε μια απίστευτα λεπτή κατασκευή.

Συμβατικό Edge LED
Συμβατικό Edge LED
Συμβατικό LED πλήρους διάταξης
Συμβατικό LED πλήρους διάταξης
Λεπτή μονάδα οπίσθιου φωτισμού
Λεπτή μονάδα οπίσθιου φωτισμού
Εντυπωσιακή εικόνα στις σκοτεινές και φωτεινές περιοχές

X-tended Dynamic Range PRO™

Χάρη στην εξισορρόπηση ακριβείας του φωτός με μείωση ή αύξηση της φωτεινότητας σε διάφορα σημεία, το X-tended Dynamic Range PRO™ αποδίδει μεγαλύτερη φωτεινότητα από τις συμβατικές τηλεοράσεις οπίσθιου φωτισμού LED, ενώ βελτιώνει κάθε πηγή σχεδόν σε HDR, με μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας.

X-tended Dynamic Range PRO
X-TENDED DYNAMIC RANGE PRO
Συμβατική τηλεόραση
ΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ
Κορυφαία απόδοση

Πώς λειτουργεί το X-tended Dynamic Range PRO™

Χάρη στην εξαιρετική ακρίβεια στον έλεγχο του οπίσθιου φωτισμού, το X-tended Dynamic Range Pro προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα στις σκοτεινότερες περιοχές και τις φωτεινότερες σκηνές, αποδίδοντας κάθε σκηνή με το μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας.

Πώς λειτουργεί το X-tended Dynamic Range PRO
Ανώτερη τεχνολογία, εκπληκτική αντίθεση

Χάρη στην επιλογή τεχνολογίας οπίσθιου φωτισμού και τη μαγεία του X-tended Dynamic Range™ PRO, οι τηλεοράσεις μας γεμίζουν κάθε σκηνή με εκπληκτική αντίθεση για μια ολοζώντανη προβολή.

ZD9
ZD9

16 φορές μεγαλύτερη αντίθεση XDR

Backlight Master Drive™
X-tended Dynamic Range™ PRO

XE94/93
XE94/93

10 φορές μεγαλύτερη αντίθεση XDR

Slim Backlight Drive+
X-tended Dynamic Range™ PRO

X90E
XE90

5 φορές μεγαλύτερη αντίθεση XDR

X-tended Dynamic Range™ PRO

Βελτιστοποίηση φωτεινότητας, καρέ-καρέ

4K Processor X1™ με Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Οι τηλεοράσεις 4K με 4K Processor X1 βελτιώνουν σημαντικά το εύρος της φωτεινότητας, ακόμη και χωρίς το X-tended Dynamic Range PRO. Αυτό οφείλεται στη Δυναμική βελτίωση αντίθεσης (ACE), η οποία βελτιστοποιεί το εύρος φωτεινότητας, καρέ-καρέ, ανάλογα με όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

Απολαύστε μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας

Με το τσιπ 4K Processor X1, θα βλέπετε πιο φωτεινές και πιο σκοτεινές περιοχές σε κάθε εικόνα

Με 4K Processor X1
ΜΕ 4K PROCESSOR X1
Χωρίς 4K Processor X1
ΧΩΡΙΣ 4K PROCESSOR X1