ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Ακαταμάχητη ανάλυση 4K σε κάθε εικόνα
Όχι απλώς 4K, αλλά Sony 4K

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες βελτίωσης των λεπτομερειών και μείωσης θορύβου, προσφέροντας άριστη ποιότητα και εικόνες με απόλυτα ρεαλιστικές λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν βλέπετε.

Συμβατικός
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ
K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
4K Processor X1™/ 4K Processor X1™ Extreme
Πιο ισχυρή, πιο αποδοτική, πιο όμορφη

4K HDR Processor X1™ Extreme 

Ο νέος μας επεξεργαστής 4K HDR Processor X1™ Extreme διαθέτει 40% μεγαλύτερη ικανότητα επεξεργασίας εικόνας σε πραγματικό χρόνο συγκριτικά με τον διάσημο 4K Processor X1™. Αναβαθμίζει οτιδήποτε παρακολουθείτε, προσεγγίζοντας την ποιότητα 4K HDR.

Πιο ρεαλιστικό δεν γίνεται

Object-based HDR remaster 

Τώρα μπορείτε να παρακολουθείτε τα πάντα με ομορφιά που προσεγγίζει τη 4K HDR. Θα βλέπετε περίγραμμα στα βουνά, κρυμμένες υφές στα πέταλα των λουλουδιών, βάθος στα σύννεφα και η άγρια ζωή θα ζωντανεύει με φυσικές αντιθέσεις και χρώματα, για πιο αληθινή και ρεαλιστική εικόνα στην οθόνη σας.

Συμβατικός
Με Object-based HDR remaster
Με Object-based HDR remaster
Χωρίς Object-based HDR remaster
Πιο ρεαλιστική αντίθεση και χρώμα

Με την τεχνολογία Object-based HDR remaster (1), το χρώμα κάθε μεμονωμένου αντικειμένου στην οθόνη αναλύεται και η αντίθεση προσαρμόζεται, κάτι που δεν συμβαίνει στις περισσότερες τηλεοράσεις όπου η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό (2). Χάρη στην ξεχωριστή επεξεργασία κάθε αντικειμένου, αυτή η τηλεόραση μπορεί να αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες. 

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες με βάσεις δεδομένων για μείωση θορύβου και αναβάθμιση σήματος

Dual database processing

Η μία βάση δεδομένων χρησιμοποιείται για να καθαρίσει η εικόνα, μειώνοντας το θόρυβο της οθόνης. Η άλλη χρησιμοποιείται για να αναβαθμιστεί η ανάλυση, βελτιώνοντας την ευκρίνεια. Αυτές οι δύο ισχυρές βάσεις δεδομένων βελτίωσης εικόνας συνεργάζονται, βελτιώνοντας δυναμικά τα pixel σε πραγματικό χρόνο. Κάθε βάση δεδομένων περιέχει δεκάδες χιλιάδες αναφορές, οι οποίες έχουν συγκεντρωθεί μέσω της πολυετούς εμπειρίας μας στη δημιουργία περιεχομένου για τηλεοπτικά προγράμματα και ταινίες.

Χωρίς dual database processing
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ 
Με dual database processing
ΜΕ DUAL DATABASE PROCESSING
1. Βάση δεδομένων μείωσης θορύβου

Η βάση δεδομένων περιέχει πληροφορίες σχετικά με το πώς φαίνεται η εικόνα «πριν και μετά» και έτσι αναγνωρίζει και αφαιρεί τον συμπιεσμένο θόρυβο εικόνας.

2. Βάση δεδομένων αναβάθμισης σήματος

Η βάση δεδομένων αναβάθμισης σήματος περιλαμβάνει, επίσης, πληροφορίες «πριν και μετά», οι οποίες χρησιμοποιούνται για την αναβάθμιση του σήματος και τη δημιουργία μιας πιο ρεαλιστικής εικόνας.

Λιγότερες διακριτές χρωματικές ζώνες για πιο ομαλή εικόνα

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Υπάρχουν χιλιάδες διαφορετικοί τόνοι, αποχρώσεις και διαβαθμίσεις του φωτός σε ένα ηλιοβασίλεμα. Η τεχνολογία Super Bit Mapping™ 4K HDR τα αποκαλύπτει όλα. Δημιουργεί μια ομαλή, φυσική εικόνα όσο εσείς βλέπετε, χωρίς να δημιουργεί διακριτές χρωματικές ζώνες, όπως συμβαίνει σε άλλες τηλεοράσεις.

Χωρίς Super bit mapping 4K HDR
ΠΗΓΗ 8 BIT
Με Super bit mapping 4K HDR
ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ 14 BIT
64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος σε κάθε σκηνή

Η επεξεργασία σήματος σε 14 bit διαχωρίζει τις μονοχρωματικές δέσμες φωτός, πετυχαίνοντας αποτελεσματικά την ομαλή διαβάθμιση ανάμεσα στις αποχρώσεις και προβάλλοντας μια αντίστοιχη διαβάθμιση σε 14 bit, ακόμα κι όταν προέρχεται από πηγή 8-bit, προσφέροντας 64 φορές περισσότερα επίπεδα χρώματος από μια συμβατική οθόνη.

Επεξεργασία πηγής 8 bit σε αντιστοιχία 14 bit

Ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

4K Processor X1™

Ο επεξεργαστής 4K Processor X1™ χρησιμοποιεί προηγμένους αλγόριθμους για να περιορίσει το θόρυβο και να ενισχύσει τις λεπτομέρειες των εικόνων. Σε συνδυασμό με την 4K X-Reality PRO™, προσφέρει καθαρές, ευκρινείς και απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες.

Missing Video data!

Αναβάθμιση κάθε εικόνας σχεδόν στα 4K

Με τη μοναδική 4K X-Reality PRO της Sony, το κάθε pixel αναβαθμίζεται για εκπληκτική ευκρίνεια. Τα pixel των πολλαπλών καρέ αναλύονται και οι λεπτομέρειες των εικόνων ενισχύονται και βελτιστοποιούνται σε πραγματικό χρόνο.

X-Reality PRO
Επαναπροσδιορίζοντας τον ρεαλισμό

Η τεχνολογία 4K X-Reality PRO περιλαμβάνει μια σειρά τεχνικών μείωσης του θορύβου που βελτιστοποιούν την ποιότητα και τις λεπτομέρειες των εικόνων. Απολαύστε ακόμη πιο καθαρές, ομαλές και ρεαλιστικές σκηνές.

Ρεαλιστική απεικόνιση σε κάθε pixel

Χάρη στην τεχνολογία 4K X-Reality PRO, τα μοτίβα εικόνας συγκρίνονται με τα μοτίβα που είναι αποθηκευμένα σε μια μοναδική βάση δεδομένων, αναζητώντας τον ιδανικό κορεσμό, τη βέλτιστη απόχρωση και την κατάλληλη φωτεινότητα για κάθε pixel. Αξιοποιούμε την τεχνογνωσία μας στη δημιουργία και την ανάπτυξη επιτυχημένων ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων για να παρέχουμε εξαιρετικά ρεαλιστικές λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε.