ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ

Εικόνες με πιο ρεαλιστικά χρώματα

Απολαύστε κάθε συναρπαστική λεπτομέρεια της ζωής. Οι τηλεοράσεις Sony μπορούν να αναπαράγουν εκπληκτικό εύρος ζωντανών, φυσικών χρωμάτων, προσφέροντας εικόνες με μεγαλύτερο ρεαλισμό, ό,τι κι αν βλέπετε.

Εικόνες ζωγραφισμένες με επιπλέον χρώματα

Δείτε τη διαφορά με μια οθόνη TRILUMINOS™  

Η αποκλειστική οθόνη TRILUMINOS της Sony εμπλουτίζει την εμπειρία προβολής σας με μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές σκιές και αποχρώσεις. 

Με Triluminos
ΜΕ ΟΘΟΝΗ TRILUMINOS
Χωρίς Triluminos
ΧΩΡΙΣ ΟΘΟΝΗ TRILUMINOS
Πιο κοντά από ποτέ σε απόλυτα ρεαλιστικά χρώματα

Η οθόνη TRILUMINOS™ αναπαράγει εκπληκτικά τις κόκκινες, πράσινες και μπλε αποχρώσεις που είναι δύσκολο να απεικονιστούν με ακρίβεια στις τηλεοράσεις. Επίσης, απεικονίζει με καταπληκτικό τρόπο τους τόνους της επιδερμίδας, χάρη στην εκτενή παλέτα χρωμάτων και την ακριβή διαβάθμιση.

Μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων

Όσα περισσότερα χρώματα έχετε, για να ζωγραφίσετε μια εικόνα, τόσο πιο ζωντανή και πιο ρεαλιστική γίνεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την οθόνη TRILUMINOS™, η οποία χρησιμοποιεί μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων από τη συμβατική οθόνη LED.

Οθόνη TRILUMINOS
Βελτιστοποιημένα χρώματα, με απόλυτο έλεγχο

Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας ξεπερνά τα συμβατικά επίπεδα, βελτιστοποιώντας μεμονωμένα τα χρώματα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση της οθόνης και το κάθε χρώμα αποδίδεται τέλεια, για εξαιρετικά πλούσια και φυσικά αποτελέσματα.

Συμβατικός
Απόδοση χρωμάτων ακριβείας
Απόδοση χρωμάτων ακριβείας
Συμβατικός