Μετάβαση στο περιεχόμενο

XE94/93

Κορυφαία φωτεινότητα και ρεαλισμός

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

XE94 / XE93 | LED | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

XE9405 / XE9305 Series

XE94 / XE93 Τηλεόραση 4K HDR με Slim Backlight Drive+: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

2.750,00 €

Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

139 cm (55")

KD-55XE9305

Ενδεικτικά από

2.750,00 €

164 cm (65")

KD-65XE9305

Ενδεικτικά από

3.760,00 €

189 cm (75”)

KD-75XE9405

Ενδεικτικά από

6.350,00 €

BΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

3mοντέλα

Κορυφαία χαρακτηριστικά

SLIM BACKLIGHT DRIVE+

Οθόνη που φωτίζεται με εξαιρετική φωτεινότητα

Νιώστε τη φωτεινότητα του ήλιου να διαπερνάει τα φυλλώματα. Το Slim Backlight Drive+ κατευθύνει το φως εκεί που χρειάζεται, γεμίζοντας τις σκηνές με αυξημένη φωτεινότητα και βαθιά αντίθεση.

Η απόλυτη τηλεόραση 4K HDR

Γνωρίστε αυτήν την όμορφη και στιλάτη τηλεόραση με Slim Backlight Drive+ και απολαύστε κορυφαία τεχνολογία και αισθητική, με εκπληκτική λεπτομέρεια εικόνας σε εξαιρετικά λεπτή σχεδίαση. 

Η πραγματικότητα όπως θα έπρεπε να την αντιλαμβάνεστε

4K HDR Processor X1™ Extreme

Χάρη στον X1 Extreme, οι εικόνες και τα χρώματα παρουσιάζονται με απόλυτο ρεαλισμό, όπως θα έπρεπε να τα βλέπετε στην πραγματικότητα.

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Οι περιοχές με σκούρες σκιές και φως του ήλιου που μέχρι τώρα δεν φαίνονταν είναι πλέον απίστευτα ευκρινείς και γεμάτες λεπτομέρεια.

4K HDR
X-tended Dynamic Range™ PRO

Ο κόσμος αποκαλύπτεται με απαράμιλλη αντίθεση

X-tended Dynamic Range™ PRO

Θαυμάστε ένα νυχτερινό τοπίο, με λαμπερά φώτα και βαθιά μαύρα. Με έως και δέκα φορές υψηλότερη αντίθεση από τις συμβατικές LED, οι σκοτεινές σκηνές είναι πιο σκοτεινές και οι φωτεινές πιο φωτεινές.

Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Οθόνη TRILUMINOS™

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

Οθόνη TRILUMINOS™

Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σας στην εικόνα

Με εξαιρετικά λεπτό προφίλ και στενό πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση φροντίζει η προσοχή σας να μην αποσπάται από την οθόνη. Τα καλώδια παραμένουν έξυπνα κρυμμένα πίσω και μπροστά, ενώ ο επίπεδος περιστροφικός βραχίονας στήριξης προσφέρει εύκολη πρόσβαση στις θύρες και τις συνδέσεις.

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε, απλά προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο, η τηλεόραση Android TV™ 4K σάς φέρνει στη στιγμή ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από εφαρμογές ή εκπομπές.

Βίντεο με οδηγίες

Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τη συνδέσετε με άλλον εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Δείτε τις απίστευτες λεπτομέρειες της εικόνας 4K HDR που ζωντανεύουν, χάρη στη μονάδα Slim Backlight Drive+ και τον ισχυρό επεξεργαστή 4K HDR Processor X1™ Extreme. Είναι επίσης ιδανικά σχεδιασμένη και για τον τοίχο σας, με το εξαιρετικά λεπτό προφίλ της και το ευέλικτο περιστρεφόμενο στήριγμα.
  • Διατίθεται σε 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

  • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

    4K HDR Processor X1™ Extreme

  • Slim Backlight Drive+

  • Android TV™

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο Δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον οπίσθιο φωτισμό, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού

  • Η Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού εξοικονομεί ενέργεια, απενεργοποιώντας την εικόνα, κάτι το οποίο σε μια οθόνη LCD επιτυγχάνεται με την απενεργοποίηση τόσο της οθόνης, όσο και του οπίσθιου φωτισμού