Μετάβαση στο περιεχόμενο

A1

Εμπειρία πέρα από τα πλαίσια

Απόλυτη υπεροχή στην αντίθεση

Ο απόλυτος ρεαλισμός στην τηλεόρασή σας, με υπέροχα μαύρα και χρώματα. Πάνω από 8 εκατομμύρια pixel ελέγχονται ξεχωριστά και με ακρίβεια από τον επεξεργαστή X1 Extreme™. Η τηλεόραση OLED της Sony δημιουργεί εκπληκτική, απαράμιλλη αντίθεση.

Πραγματικά εντυπωσιακά μαύρα, σκιάσεις και χρώματα

Δεν έχετε ξαναδεί τηλεόραση παρόμοια με την τηλεόραση OLED της Sony. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο, για να δείτε πώς αλλάξαμε τα δεδομένα της τεχνολογίας OLED.

4K HDR Processor X1 Extreme της Sony

Η πραγματικότητα όπως θα έπρεπε να την αντιλαμβάνεστε

4K HDR Processor X1™ Extreme

Χάρη στον X1 Extreme, οι εικόνες και τα χρώματα παρουσιάζονται με απόλυτο ρεαλισμό, όπως θα έπρεπε να τα βλέπετε στην πραγματικότητα.

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Οι περιοχές με σκούρες σκιές και φως του ήλιου που μέχρι τώρα δεν φαίνονταν είναι πλέον απίστευτα ευκρινείς και γεμάτες λεπτομέρεια.

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K της Sony
Οθόνη TRILUMINOS

Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Οθόνη TRILUMINOS™

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

360 μοίρες κομψότητας 

Αυτή η τηλεόραση OLED δεν διαθέτει μόνο όμορφη σχεδίαση. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε η βάση και τα ηχεία της να φαίνονται αόρατα —σαν να αιωρούνται— αναδεικνύοντας την ευκρίνεια της εικόνας.

Σύρετε

Ελέγξτε ξανά για περισσότερα 

Να ελέγχετε συχνά εδώ, καθώς θα παρουσιάσουμε περισσότερες δυνατότητες που κάνουν αυτήν την τηλεόραση τόσο ξεχωριστή.