Μετάβαση στο περιεχόμενο

A1

Εμπειρία πέρα από τα πλαίσια

Απόλυτη υπεροχή στην αντίθεση

Ο απόλυτος ρεαλισμός στην τηλεόρασή σας, με υπέροχα μαύρα και χρώματα. Πάνω από 8 εκατομμύρια pixel ελέγχονται ξεχωριστά και με ακρίβεια. Η τηλεόραση OLED της Sony δημιουργεί εκπληκτική, απαράμιλλη αντίθεση.

Μια τηλεόραση αριστούργημα

Παρακολουθήστε το βίντεο, για να δείτε τι είναι αυτό που κάνει τις τηλεοράσεις OLED της Sony τόσο ιδιαίτερες και φανταστείτε πώς αυτή η πρωτοποριακή τηλεόραση θα μπορούσε να αλλάξει τη ζωή σας.

360 μοίρες κομψότητας 

Αυτή η τηλεόραση OLED δεν διαθέτει μόνο όμορφη σχεδίαση. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε η βάση και τα ηχεία της να φαίνονται αόρατα —σαν να αιωρούνται— αναδεικνύοντας την ευκρίνεια της εικόνας.

Σύρετε

Ελέγξτε ξανά για περισσότερα 

Να ελέγχετε συχνά εδώ, καθώς θα παρουσιάσουμε περισσότερες δυνατότητες που κάνουν αυτήν την τηλεόραση τόσο ξεχωριστή. 

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο Δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον οπίσθιο φωτισμό, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού

  • Η Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού εξοικονομεί ενέργεια, απενεργοποιώντας την εικόνα, κάτι το οποίο σε μια οθόνη LCD επιτυγχάνεται με την απενεργοποίηση τόσο της οθόνης, όσο και του οπίσθιου φωτισμού