Μετάβαση στο περιεχόμενο

A1

Εμπειρία πέρα από τα πλαίσια

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

A1 | OLED | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV

A1

Τηλεόραση A1 4K HDR OLED με Acoustic Surface™: εικόνα

139 cm (55")

KD-55A1

Ενδεικτικά από

4.250,00 €

164 cm (65")

KD-65A1

Ενδεικτικά από

5.800,00 €

BΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

2mοντέλα

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Αποκαλύπτοντας νέες εμπειρίες

Δείτε περισσότερα και ανακαλύψτε πώς αυτή η τηλεόραση μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας

Απόλυτη υπεροχή στην αντίθεση

Η πραγματικότητα ζωντανεύει με βαθιές μαύρες αποχρώσεις και φυσικά χρώματα. Περισσότερα από 8 εκατομμύρια αυτοφωτιζόμενα pixel ελέγχονται μεμονωμένα και με ακρίβεια από τον επεξεργαστή X1 Extreme™. Η τηλεόραση OLED της Sony δημιουργεί εντυπωσιακή και ανεπανάληπτη αντίθεση.

4K HDR Processor X1 Extreme της Sony

Η πραγματικότητα όπως θα έπρεπε να την αντιλαμβάνεστε

4K HDR Processor X1™ Extreme

Χάρη στον X1 Extreme, οι εικόνες και τα χρώματα παρουσιάζονται με απόλυτο ρεαλισμό, όπως θα έπρεπε να τα βλέπετε στην πραγματικότητα.

Ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια με την ανάλυση 4K HDR

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Οι περιοχές με σκούρες σκιές και φως του ήλιου που μέχρι τώρα δεν φαίνονταν είναι πλέον απίστευτα ευκρινείς και γεμάτες λεπτομέρεια.

Υψηλό δυναμικό εύρος 4K της Sony
Οθόνη TRILUMINOS

Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Οθόνη TRILUMINOS™

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ACOUSTIC SURFACE™

Ο καλύτερος ήχος που έχει υπάρξει

Σε αντίθεση με τα περισσότερα ηχεία τηλεόρασης, ο ήχος φτάνει σε εσάς από ολόκληρη την οθόνη, για να βυθίζεστε απόλυτα σε νέες συναρπαστικές εμπειρίες ψυχαγωγίας. Εικόνα και ήχος σε απόλυτη αρμονία. 

360 μοίρες κομψότητας 

Αυτή η τηλεόραση OLED δεν διαθέτει μόνο όμορφη σχεδίαση. Είναι κατασκευασμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε η βάση και τα ηχεία της να φαίνονται αόρατα —σαν να αιωρούνται— αναδεικνύοντας την ευκρίνεια της εικόνας.

Σύρετε

Απλά μιλήστε και εξερευνήστε νέους κόσμους

Βρείτε την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε, απλά προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο, η τηλεόραση Android TV™ 4K σάς φέρνει στη στιγμή ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από εφαρμογές ή εκπομπές.

Βίντεο με οδηγίες

Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τη συνδέσετε με άλλον εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Ανακαλύψτε την απίστευτη αντίθεση μιας τηλεόρασης OLED 4K HDR με 8 εκατομμύρια αυτο-εκπέμποντα pixel. Οι εικόνες είναι εκπληκτικά πραγματικές με βαθύ μαύρο και παρέχουν λεπτομερή αναπαράσταση των σκιών και ολοζώντανο χρώμα. Η καινοτόμος τεχνολογία Acoustic Surface™ παρέχει συναρπαστικό ήχο απευθείας από την οθόνη.
  • Διατίθεται σε 139 cm (55"), 164 cm (65")

  • Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

  • 4K HDR Processor X1™ Extreme

  • OLED

  • Τεχνολογία Acoustic Surface™