ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

A9 | Σειρά MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

A9 SERIES

A9 | Σειρά MASTER Series | OLED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV): εικόνα

121 cm (48”)

KD-48A9

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Μπροστινή λήψη προϊόντος A9
Μπροστινή λήψη από γωνία προϊόντος A9
Πίσω λήψη από γωνία προϊόντος A9
Κοντινή λήψη του πλαισίου προϊόντος A9
Κοντινή λήψη της βάσης προϊόντος A9
Μπροστινή λήψη προϊόντος A9
Μπροστινή λήψη προϊόντος A9
Λήψη από γωνία προϊόντος A9
Μπροστινή λήψη προϊόντος A9

Χαρακτηριστικά

Οθόνη TRILUMINOS

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστές X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

4K X-Reality PRO

Εξαιρετική ανάλυση, ό,τι κι αν βλέπετε

Κάθε είδους περιεχόμενο μπορεί να αναβαθμιστεί σε ρεαλιστική ανάλυση 4K, με τις μοναδικές λειτουργίες της Sony. Ο X1™ Ultimate, δύο φορές ταχύτερος από τον X1™ Extreme, αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια τα δεδομένα, εμπλουτίζοντας τις εικόνες ανάλυσης 4K με ρεαλιστική λεπτομέρεια και υφή. Ακόμα και οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε 2K και Full HD αναβαθμίζονται σε ανάλυση που προσεγγίζει το 4K, από το 4K X-Reality™ PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 4K. Στη συνέχεια, η ανάλυση κάθε θέματος βελτιστοποιείται με την τεχνολογία Object-based Super Resolution, αναπαράγοντας σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές.

Pixel Contrast Booster

Ενίσχυση του χρώματος και της αντίθεσης για περισσότερο βάθος και ρεαλισμό

Δείτε ρεαλιστικά χρώματα, ανακαλύψτε τη λεπτομέρεια στις σκιές και στα έντονα φωτεινά σημεία. Με το Pixel Contrast Booster, το χρώμα και η αντίθεση ενισχύονται στις φωτεινές περιοχές, για να μπορείτε να απολαμβάνετε σκηνές γεμάτες ρεαλισμό και αποχρώσεις, περισσότερο βάθος, λεπτές υφές και τη μοναδική αντίθεση στα μαύρα που μόνο η OLED μπορεί να αποδώσει.

Ευρυγώνια OLED

Πιο φωτεινές και καθαρές σκηνές με γρήγορη κίνηση

Με εικόνες που δημιουργούνται από εκατομμύρια pixel τα οποία ελέγχονται μεμονωμένα, τα πάντα είναι ευκρινή και καθαρά στις OLED. Xάρη στην τεχνολογία X-Motion Clarity™, ακόμα και οι σκηνές δράσης υψηλής ταχύτητας είναι ομαλές και καθαρές. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια για ελαχιστοποίηση της θόλωσης, και παραμένουν ρεαλιστικές με λιγότερη απώλεια φωτεινότητας στις σκηνές υψηλής ταχύτητας.

X-Motion Clarity

Απίστευτα καθηλωτικός ήχος από την οθόνη

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη, είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Με την τεχνολογία Acoustic Surface Audio, η ίδια η οθόνη είναι το ηχείο. Ο πρωτοποριακός ενεργοποιητής δονείται διακριτικά για να δημιουργήσει ήχο τον οποίο ακούτε να παράγεται από το σημείο της οθόνης όπου συμβαίνει η δράση. Δηλαδή, ο διάλογος προέρχεται από τους χαρακτήρες και ο θόρυβος της μηχανής από το αυτοκίνητο, αντί να έρχεται από τα ηχεία στο πλάι.

Super Bit Mapping HDR

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, σε κάθε περιβάλλον

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony προσαρμόζει αυτόματα την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Dual database processing

Πείτε τι θέλετε να παρακολουθήσετε

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας. Με τη φωνητική αναζήτηση, πείτε αντίο στην περίπλοκη πλοήγηση ή στην κουραστική πληκτρολόγηση. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι μια ερώτηση.

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε, απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή.

S-Force Front Surround

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Η Android Smart TV της Sony διαθέτει ασυναγώνιστο αριθμό εφαρμογών. Επιλέξτε εκείνες που κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και ψυχαγωγική.

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και, κατόπιν, συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Κεντρική βάση αλουμινίου

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση από το iPhone, το iPad ή τον Mac. Δείτε ταινίες και εκπομπές από το Apple TV και χρησιμοποιήστε άλλες εφαρμογές ή το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όλους στο δωμάτιο.

Λιγότερα καλώδια

Απολαύστε ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Προηγμένος φωνητικός έλεγχος

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν κατά τη διαδικασία παραγωγής, η σειρά MASTER Series διαθέτει αυτόματη βαθμονόμηση CalMAN® της Portrait Displays. Το λογισμικό αυτό προσφέρει πρωτοφανή βαθμονόμηση και προσαρμογή ακριβείας. Προσφέρει υψηλής πιστότητας χρώμα που αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ προσαρμόζεται ακόμη και στις πιο λεπτές διακυμάνσεις χρώματος. Η σειρά MASTER Series έχει λογισμικό CalMAN®, προσφέροντας στους καταναλωτές ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από δημιουργούς στο στάδιο του post-production και της διαδικασίας ποιοτικού ελέγχου. Αυτό επιβεβαιώνει ακόμα μία φορά τη δέσμευση της Sony να προσφέρει εικόνες με ακρίβεια βαθμονόμησης χρώματος επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι σας.

Προηγμένος φωνητικός έλεγχος

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Η τεχνολογία Dolby Vision™ ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ η τεχνολογία Dolby Atmos™ γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Προδιαγραφές
Απολαύστε την ομορφιά της ποιότητας OLED της Sony, σε μικρότερη οθόνη. Με βαθιά μαύρα, ζωηρά χρώματα και βελτιωμένη αντίθεση, καθώς και με ήχο σε αρμονία με την εικόνα, η δράση θα σας καθηλώσει απόλυτα. Σύντομα θα δημοσιευτούν εδώ περισσότερες λεπτομέρειες.
  • Απαράμιλλη ποιότητα OLED σε μικρότερο μέγεθος οθόνης 48 ιντσών

  • Επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate, για απαράμιλλη φωτεινότητα, λεπτομέρεια και χρώμα

  • Η οθόνη είναι και ηχείο, χάρη στο Acoustic Surface Audio+. Απολαύστε ήχο σε αρμονία με την εικόνα, για μια καθηλωτική εμπειρία.

  • Χάρη στο στενό πλαίσιο, η προσοχή σας παραμένει επικεντρωμένη στην εικόνα

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο