W75C

Πολυτελής, εξαιρετικά λεπτή και έξυπνη

Δώστε άλλη αξία στην προβολή με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας Full HD και εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Δείτε τηλεόραση με πιο έξυπνο τρόπο, με απρόσκοπτη και εύκολη πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εφαρμογών, παιχνιδιών, ταινιών, διαδικτυακών βίντεο και πολλών ακόμη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

W75C | LED | Full HD | Smart TV (Android TV)

W755C / W756C Series
W75C Full HD με Android TV: εικόνα

silverblack

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

846,84 €

108 cm (43”)

KDL-43W755C

Ενδεικτικά από

846,84 €

108 cm (43”)

KDL-43W756C

Ενδεικτικά από

846,84 €

126 cm (50")

KDL-50W755C

Ενδεικτικά από

957,73 €

126 cm (50")

KDL-50W756C

Ενδεικτικά από

957,73 €

139 cm (55")

KDL-55W755C

Ενδεικτικά από

1.129,11 €

139 cm (55")

KDL-55W756C

Ενδεικτικά από

1.129,11 €

A+Ενεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

6mοντέλα

Δείτε διαφορά στην εικόνα

Χάρη σε προηγμένες τεχνολογίες που κάνουν τις προβολές σας πιο ευκρινείς, ομαλές και ρεαλιστικές, η διαφορά της BRAVIA® είναι ξεκάθαρη.

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια

Απίστευτες λεπτομέρειες ό,τι κι αν παρακολουθείτε

Κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα με την πανίσχυρη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας της Sony. Κάθε μέρος της σκηνής αναλύεται και αντιστοιχίζεται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας. Το X-Reality PRO μειώνει διάφορα είδη θορύβου σε αναλογικά και ψηφιακά τηλεοπτικά σήματα, σε DVD και Blu-ray Disc™, ακόμα και σε ψηφιακές φωτογραφίες.

Τεχνολογία Motionflow XR
Ομαλή και φυσική κίνηση

Ό,τι και αν παρακολουθείτε, απολαύστε απίστευτα ομαλή κίνηση στις ακολουθίες σκηνών με γρήγορη δράση, χάρη στην τεχνολογία Motionflow XR.

Απολαύστε τα πάντα στην τηλεόραση

Μοιραστείτε αμέσως και ασύρματα φωτογραφίες, βίντεο και πολλά άλλα χάρη στη συνδεσιμότητα NFC και MHL.

NFC
Συνδεθείτε με NFC

Αντικατοπτρίστε ασύρματα την οθόνη του Xperia™ στην BRAVIA® μέσω NFC με ένα άγγιγμα.

MHL
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από smartphone

Μπορείτε να προβάλλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το smartphone σε Full HD χάρη στη συνδεσιμότητα MHL.

TV SideView
Εμπλουτίστε την προβολή με το TV SideView

Βρείτε, εγγράψτε και συζητήστε για τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα με το TV SideView. Με αυτήν την έξυπνη εφαρμογή, μπορείτε να ελέγξετε την τηλεόραση και να δείτε το πρόγραμμά της μέσω του smartphone.

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δημιουργεί έντονες συγκινήσεις. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

DSEE

Απολαύστε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάθε ακρόαση. Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες ήχου της Sony, το DSEE αποδίδει σταθερά ευκρινή και πλούσιο ήχο.

S-Force Front Surround

Το S-Force Front επεξεργάζεται τα ηχητικά σήματα και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Χάρη στην επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό ήχο Surround 360° με απόλυτο ρεαλισμό.

Ήχος Clear Phase

Το Clear Phase ρυθμίζει με ακρίβεια την απόκριση συχνότητας των ηχείων της τηλεόρασης, για πιο ομαλό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Δείτε όλες τις λειτουργίες της W75C
Βίντεο με οδηγίες
Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την συνδέσετε με άλλο εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δώστε άλλη αξία στην προβολή με εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας Full HD και εξαιρετικά κομψή εμφάνιση. Δείτε τηλεόραση με πιο έξυπνο τρόπο, με απρόσκοπτη και εύκολη πρόσβαση σε ένα συναρπαστικό κόσμο εφαρμογών, παιχνιδιών, ταινιών, διαδικτυακών βίντεο και πολλών ακόμη.
  • Διατίθεται σε 108 cm (43”), 126 cm (50"), 139 cm (55")

  • Ανάλυση Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • Android TV

  • One-Flick Entertainment

Τύπος οπίσθιου φωτισμού
Edge LED
Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο