Μετάβαση στο περιεχόμενο

WD65/WD60

Ψυχαγωγία για όλους

Η ψυχαγωγία όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Αποκτήστε πρόσβαση σε ταινίες, τηλεόραση και εφαρμογές και απολαύστε κάθε στιγμή σε ποιότητα εικόνας που ξεπερνά το Full HD, με πλούσιο, δυναμικό soundtrack.

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

390,00 €

Εμφάνιση 6 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 6 μοντέλων και τιμών

80 cm (32")

KDL-32WD600

Ενδεικτικά από

390,00 €

80 cm (32")

KDL-32WD605

Ενδεικτικά από

410,00 €

102 cm (40")

KDL-40WD650

Ενδεικτικά από

540,00 €

102 cm (40")

KDL-40WD655

Ενδεικτικά από

560,00 €

121 cm (48”)

KDL-48WD650

Ενδεικτικά από

600,00 €

121 cm (48”)

KDL-48WD655

Ενδεικτικά από

620,00 €

AΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

6mοντέλα

Κορυφαία χαρακτηριστικά

High Definition με εξαιρετική φωτεινότητα

Full High Definition

Απολαύστε την εκπληκτική μας ποιότητα εικόνας Full HD, ό,τι κι αν βλέπετε. Το μοναδικό σύστημα επεξεργασίας X-Reality PRO της Sony αναλύει, προσδίδει καθαρότητα και βελτιώνει τις εικόνες για εκπληκτικά λεπτομερή προβολή. Ακόμη και το περιεχόμενο που μεταδίδεται σε χαμηλή ανάλυση βελτιώνεται, για απίστευτα ρεαλιστικές εικόνες χάρη στη Sony.

X-Reality PRO

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια

Η επεξεργασία εικόνας X-Reality PRO αναβαθμίζει κάθε pixel για εξαιρετική ευκρίνεια εικόνας. Καθώς τα καρέ αναλύονται, κάθε σκηνή αντιστοιχίζεται με τη βάση δεδομένων εικόνων μας, για βελτίωση των εικόνων, μείωση του θορύβου και απίστευτο ρεαλισμό. 

Λεπτή και σύγχρονη

Χάρη στο λεπτό της προφίλ, αυτή η τηλεόραση ταιριάζει άψογα σε κάθε χώρο. Είναι ιδανική για τοποθέτηση σε τοίχο, ενώ το διακριτικό, στενό της πλαίσιο σάς κάνει να εστιάζετε σταθερά στην εικόνα και όχι στο πλαίσιο.

  • Λεπτό στυλ
  • Ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας

Μάθετε περισσότερα για την ψυχαγωγία που σας αρέσει

Είτε θέλετε να ανακαλύψετε ξανά μια αγαπημένη σας ταινία ή απλώς να δείτε ένα βίντεο στο YouTube™, με μια τηλεόραση Sony οι δυνατότητες είναι απεριόριστες.

Photo Sharing Plus

Μοιραστείτε εύκολα φωτογραφίες

Με το Photo Sharing Plus εσείς και οι φίλοι σας μπορείτε να μοιράζεστε εύκολα φωτογραφίες και βίντεο στη μεγάλη οθόνη. Πάρτε τα αγαπημένα σας από την τηλεόραση ενώ οι φίλοι μοιράζονται ξεχωριστές αναμνήσεις — χρησιμοποιώντας έως 10 συσκευές.

Κατοπτρισμός οθόνης

Το smartphone στη μεγάλη οθόνη

Με τον κατοπτρισμό οθόνης μπορείτε να απολαμβάνετε περιεχόμενο και εφαρμογές από το smartphone σας στην τηλεόραση Sony. Μεγεθύνετε όλες τις αναμνήσεις σας και απολαύστε τις στη μεγάλη οθόνη με την οικογένεια και τους φίλους σας.

Αναπαραγωγή USB

Αναπαραγωγή μέσω USB

Ακούστε μουσική, διασκεδάστε με βίντεο και δείτε τις φωτογραφίες σας στην τηλεόραση χάρη στην αναπαραγωγή USB πολλαπλών μορφών. Το σύστημα υποστηρίζει μια μεγάλη ποικιλία από κωδικοποιητές για να διασκεδάζετε με απόλυτη ευελιξία.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Η ψυχαγωγία όπως ακριβώς πρέπει να είναι. Αποκτήστε πρόσβαση σε ταινίες, τηλεόραση και εφαρμογές και απολαύστε κάθε στιγμή σε ποιότητα εικόνας που ξεπερνά το Full HD, με πλούσιο, δυναμικό soundtrack.
  • Διατίθεται σε 80 cm (32"), 102 cm (40"), 121 cm (48”)

  • Ανάλυση Full HD (1920 x 1080)

  • X-Reality PRO

  • Youtube™ και άλλες υπηρεσίες

  • Ενσωματωμένο Wi-Fi®

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο Δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον οπίσθιο φωτισμό, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού

  • Η Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού εξοικονομεί ενέργεια, απενεργοποιώντας την εικόνα, κάτι το οποίο σε μια οθόνη LCD επιτυγχάνεται με την απενεργοποίηση τόσο της οθόνης, όσο και του οπίσθιου φωτισμού

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών