WE75

Ο κόσμος σε φυσικό χρώμα
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

WE75 | LED | Full HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV

WE750 / WE753 / WE755 Series
Τηλεόραση WE75 Full HD HDR με Οθόνη TRILUMINOS: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

650,00 €

108 cm (43”)

KDL-43WE750

Ενδεικτικά από

650,00 €

108 cm (43”)

KDL-43WE753

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

108 cm (43”)

KDL-43WE755

Ενδεικτικά από

650,00 €

123 cm (49'')

KDL-49WE750

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

123 cm (49'')

KDL-49WE753

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

123 cm (49'')

KDL-49WE755

Ενδεικτικά από

730,00 €

A+Ενεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

6mοντέλα

Κορυφαία χαρακτηριστικά

ΟΘΟΝΗ TRILUMINOS™

Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση που υπάρχει στα πέταλα ενός λουλουδιού.

Υψηλό δυναμικό εύρος
Λαμπερά φωτεινά σημεία, πανέμορφες υφές

Υψηλό δυναμικό εύρος

Με το υψηλό δυναμικό εύρος (HDR), διατηρούνται οι λεπτομέρειες των πιο σκοτεινών και φωτεινών περιοχών, για εικόνα με πιο δυναμική εμφάνιση. Δείτε την υφή στο γυαλιστερό μεταλλικό φτερό του αεροπλάνου και τις αντανακλάσεις του ήλιου στην άτρακτο.

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια

X-Reality™ PRO

Η επεξεργασία εικόνας X-Reality PRO αναβαθμίζει κάθε pixel για εξαιρετική ευκρίνεια. Τα καρέ αναλύονται και κάθε σκηνή αντιστοιχίζεται με τη βάση δεδομένων εικόνων μας, για βελτίωση εικόνας και μείωση θορύβου. Οι επιφάνειες εμπλουτίζονται με λεπτομέρεια.

X-Reality™ PRO
Full High Definition
Περισσότερη καθαρότητα και λεπτομέρεια για εκπληκτική εικόνα

Full High Definition

Απολαύστε εξαιρετική λεπτομέρεια και υφή με την τηλεόραση Full HD. Κάθε εικόνα βελτιώνεται για ελαχιστοποίηση θορύβου και βέλτιστο αποτέλεσμα. Δείτε τη διαφορά στα κτίρια και στα παραθαλάσσια τοπία.

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

ClearAudio+

Ήχος τόσο ζωντανός όσο και η εικόνα που βλέπετε. Το ClearAudio+ ρυθμίζει με ακρίβεια τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό.

ClearAudio+
Δείτε περισσότερη εικόνα και λιγότερα καλώδια

Εμπειρία προβολής χωρίς περισπασμούς. Το λεπτό, στενό πλαίσιο με φινίρισμα αλουμινίου φροντίζει, ώστε η προσοχή σας να μην αποσπάται από την οθόνη. Τα καλώδια είναι κρυμμένα μέσα σε ένα στήριγμα στο μπροστινό και πίσω μέρος, για καθαρή, τακτοποιημένη εμφάνιση.

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο YouTube™ με ένα κλικ

Επισκεφθείτε απευθείας το YouTube και απολαύστε τα αγαπημένα σας βίντεο. Το YouTube είναι πιο γρήγορο από ποτέ σε αυτήν την τηλεόραση με δυνατότητα σύνδεσης στο διαδίκτυο η οποία διαθέτει και τηλεχειριστήριο με αποκλειστικό κουμπί μετάβασης στο YouTube, για εύκολη περιήγηση.

Βίντεο με οδηγίες
Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τη συνδέσετε με άλλον εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Δείτε τη διαφορά με τις εικόνες Full HD με εκπληκτικές λεπτομέρειες, ενισχυμένες από τη μαγεία της αναβάθμισης σήματος X-Reality™ PRO και τα ρεαλιστικά χρώματα της Οθόνης TRILUMINOS™. Επίσης, με την πρόσβαση στο YouTube με το πάτημα ενός κουμπιού, μπορείτε να βρείτε αμέσως όλη την ψυχαγωγία που θέλετε. Οι πλήρεις προδιαγραφές θα είναι διαθέσιμες σύντομα.
  • Διατίθεται σε 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • Υψηλό δυναμικό εύρος

  • Ανάλυση Full HD (1920 x 1080)

  • Οθόνη TRILUMINOS™

  • X-Reality™ PRO

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο