X70

Απλή και έξυπνη. Υπέροχες εικόνες και ήχος.

Συνδυάζοντας ολοζώντανα ρεαλιστικά χρώματα με εκπληκτική ευκρίνεια, καθαρό ήχο και όμορφη σχεδίαση, αυτή η Smart TV 4K ζωντανεύει όλες τις βασικές εφαρμογές ψυχαγωγίας. 

Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά
Ζωηρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες 4K
Ζωηρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες 4K

Με ακόμη πιο καθαρό σήμα 4Κ, ό,τι βλέπετε είναι πιο κοντά στην ανάλυση 4K, με ρεαλιστικά χρώματα.

Πιο καθαρό, πιο φυσικό soundtrack με το Clear Audio
Πιο καθαρό, πιο φυσικό soundtrack

Το Clear Audio+ βελτιστοποιεί τον ήχο, ώστε να ακούτε μουσική και διαλόγους με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό για μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Ανώτερη σχεδίαση που ταιριάζει στον χώρο σας
Κομψή σχεδίαση που ταιριάζει στον χώρο σας

Το στενό πλαίσιο δίνει στην τηλεόραση μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που συνδυάζεται αρμονικά σε οποιοδήποτε σύγχρονο περιβάλλον.

Ζωηρά χρώματα και ρεαλιστικές εικόνες 4K

Με ακόμη πιο καθαρό σήμα 4Κ, ό,τι βλέπετε είναι πιο κοντά στην ανάλυση 4K, με ρεαλιστικά χρώματα.

Ανακαλύψτε ξανά κάθε λεπτομέρεια με ποιότητα 4K

Με το 4K X-Reality™ PRO, οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 4K για μοναδική ευκρίνεια. Η εικόνα ενισχύεται και βελτιστοποιείται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας επιπλέον λεπτομέρειες στα βιβλία και στην αρχιτεκτονική της βιβλιοθήκης.

Συννεφάκια που δείχνουν το μεγάλο εύρος των χρωμάτων με TRILUMINOS
Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Πιο καθαρό, πιο φυσικό soundtrack

Το Clear Audio βελτιστοποιεί τον ήχο, για να ακούτε μουσική και διαλόγους με μεγαλύτερη ευκρίνεια και διαχωρισμό για μια ακόμα πιο ρεαλιστική εμπειρία.

Τελειοποιεί κάθε στιγμή

Ήχος τόσο ζωντανός όσο και η εικόνα που βλέπετε. Το ClearAudio+ ρυθμίζει αυτόματα με ακρίβεια τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Σχεδίαση ιδανική για να ταιριάζει σε κάθε χώρο

Το στενό πλαίσιο δίνει στην τηλεόραση μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση που συνδυάζεται αρμονικά σε οποιοδήποτε σύγχρονο περιβάλλον.

Λήψη υπό γωνία που δείχνει το όμορφο μεταλλικό φινίρισμα
Όμορφη σχεδίαση

Σχεδιασμένη με στενό πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση έχει εκλεπτυσμένη και κομψή εμφάνιση. Η προσοχή σας παραμένει επικεντρωμένη στην εικόνα, χωρίς να σας αποσπά το πλαίσιο της τηλεόρασης.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο YouTube™ με ένα κλικ στο τηλεχειριστήριο
Αποκτήστε άμεση πρόσβαση στο YouTube™ με ένα κλικ

Μεταβείτε απευθείας στο YouTube και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας βίντεο. Αυτή η τηλεόραση LED της Sony προσφέρει εξαιρετικά υψηλή ταχύτητα παρακολούθησης κλιπ στο YouTube και εύκολη περιήγηση με κουμπί YouTube στο τηλεχειριστήριο.

Παρακολουθήστε το Netflix σε 4K HDR

Παρακολουθήστε σήμερα κιόλας τη σειρά "Χαμένοι στο Διάστημα" σε 4K HDR, με την premium συνδρομή του Netflix. Τα μέλη θα μπορέσουν να απολαύσουν περισσότερο περιεχόμενο HDR τους επόμενους μήνες.

Οθόνη τηλεόρασης που προβάλλει πρόγραμμα του Netflix 4K HDR
Μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές από το smartphone στην τηλεόρασή σας
Κάντε την έξυπνη συσκευή σας, εξυπνότερη

Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας στη συσκευή σας smartphone ή σε μια μονάδα USB και απολαύστε τα με υπέροχη λεπτομέρεια στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας. Χάρη στην έξυπνη τοποθέτηση με άμεση αναπαραγωγή Smart Plug and Play, μπορείτε εύκολα να μοιραστείτε βίντεο, φωτογραφίες και μουσική από διαφορετικές συσκευές.

Λειτουργία προσβασιμότητας
Προσβασιμότητα για ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ LCD BRAVIA

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τεχνολογία προσβάσιμη από άτομα με προβλήματα όρασης, ακοής ή κίνησης.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο