Μετάβαση στο περιεχόμενο

X83C

Γνωρίστε την ανάλυση 4K

Κάθε στιγμή γίνεται αξέχαστη. Μαγευτείτε από την αξεπέραστη λεπτομέρεια και το ασυναγώνιστο χρώμα. Απολαύστε μια πληθώρα εφαρμογών και διαδικτυακού περιεχομένου και προετοιμαστείτε για τον αυριανό κόσμο του 4K.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

X83C | LED | 4K Ultra HD | Smart TV (Android TV)

X8305C / X8307C / X8308C / X8309C Series

X83C 4K Ultra HD με Android TV : εικόνα

silverblack

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

1.080,00 €

Εμφάνιση 8 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 8 μοντέλων και τιμών

108 cm (43”)

KD-43X8305C

Ενδεικτικά από

1.088,79 €

108 cm (43”)

KD-43X8307C

Ενδεικτικά από

1.080,00 €

108 cm (43”)

KD-43X8308C

Ενδεικτικά από

1.130,00 €

108 cm (43”)

KD-43X8309C

Ενδεικτικά από

1.130,00 €

123 cm (49'')

KD-49X8305C

Ενδεικτικά από

1.300,49 €

123 cm (49'')

KD-49X8307C

Ενδεικτικά από

1.300,49 €

123 cm (49'')

KD-49X8308C

Ενδεικτικά από

1.360,98 €

123 cm (49'')

KD-49X8309C

Ενδεικτικά από

1.300,49 €

AΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

8mοντέλα

Εικόνα

4K Processor X1 – Ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Νιώστε μεγαλύτερη ευκρίνεια, χρώμα και αντίθεση με τον νέο 4K Processor X1™

Ο πανίσχυρος 4K Processor X1 εξασφαλίζει πάντα εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Αναλύει κάθε πηγή και την αναβαθμίζει στην καλύτερή μας ανάλυση 4K, από τηλεοπτικές εκπομπές και δίσκους Blu-ray Disc™ ή DVD μέχρι διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με απίστευτη ευκρίνεια, πιο ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

Βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας

Ευκρίνεια

Η βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας μειώνει το θόρυβο και ενισχύει τις λεπτομέρειες σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε, ανεξάρτητα από την πηγή, για πιο ευκρινή και καθαρή εικόνα.

Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Χρώμα

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας αναλύει κάθε σκηνή και pixel, ώστε να εφαρμόζονται δυναμικά ο ιδανικός τόνος και η ιδανική απόχρωση, για πλούσια, φυσικά χρώματα.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Αντίθεση

Η δυναμική βελτίωση αντίθεσης κάνει τα φωτεινά σημεία της οθόνης φωτεινότερα, ενώ χαρίζει στα σκοτεινά σημεία ακόμα πιο ρεαλιστικό και βαθύ μαύρο.

Χαρίστε σε κάθε εικόνα ποιότητα 4K

Ό,τι κι αν βλέπετε, δείτε το σε πραγματικό 4K

Ανεξάρτητα από την πηγή, κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα χάρη στην πλέον πανίσχυρη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα. Οι σκηνές αναλύονται και αντιστοιχίζονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, για απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια ό,τι κι αν βλέπετε.

4K X-Reality PRO
Συμβατική τηλεόραση
4K X-Reality PRO
Τηλεόραση με 4K Processor X1

Πλήρης ανάλυση HD

Συμβατικός

X1

4K Processor X1 – Βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας

Ο επεξεργαστής 4K X1 διαθέτει νέους αλγόριθμους όπως οι Noise Crusher, Flat Area Detection και Super Resolution, οι οποίοι συνεργάζονται για να σας παρέχουν εικόνες με φυσικές υφές και χαμηλό θόρυβο, βελτιώνοντας το περιεχόμενο ακόμα κι αν είναι ήδη αναβαθμισμένο.

Το κάθε χρώμα βελτιώνεται

Δείτε πιο αληθινές αποχρώσεις και πιο φυσικό χρώμα σε κάθε σκηνή. Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας αναλύει κάθε pixel δημιουργώντας μια δυναμική, ζωντανή εικόνα.

4K Processor X1 – Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας στον 4K Processor X1 ξεπερνά τα συμβατικά επίπεδα, βελτιστοποιώντας τα χρώματα μεμονωμένα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση της οθόνης και το κάθε χρώμα αποδίδεται τέλεια, για εξαιρετικά πλούσια και φυσικά αποτελέσματα.

  • X1
  • Κανονικό

Βελτιστοποίηση φωτεινότητας καρέ-καρέ

Η δυναμική βελτίωση αντίθεσης βελτιώνει την αντίθεση σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε

Ο 4K Processor X1 βελτιστοποιεί συνεχώς καρέ-καρέ το δυναμικό εύρος της φωτεινότητας της οθόνης.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Συμβατική τηλεόραση
Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Τηλεόραση με επεξεργαστή 4K X1

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης – Επεξεργαστής 4K X1

Με τη δυναμική βελτίωση αντίθεσης του επεξεργαστή 4Κ Χ1, το εύρος της φωτεινότητας βελτιστοποιείται καρέ-καρέ. Προσαρμόζει τα επίπεδα σύμφωνα με όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

Όλο το περιεχόμενο 4K που θέλετε, από οποιαδήποτε πηγή

Εξερευνήστε έναν κόσμο πραγματικής ψυχαγωγίας 4K στο σπίτι. Διαθέτει συμβατότητα με τα τελευταία πρότυπα 4K –όπως τα VP9 και HDMI για 50p/60p- για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων

Βρείτε όλη την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε γρηγορότερα από ποτέ. Από ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα μέχρι χιλιάδες εφαρμογές, η Android TV της Sony σάς προσφέρει τα πάντα στη στιγμή.

Ήχος

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δημιουργεί έντονες συγκινήσεις. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

Alt TextDSEE

Απολαύστε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάθε ακρόαση. Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες ήχου της Sony, το DSEE αποδίδει σταθερά ευκρινή και πλούσιο ήχο.

S-Force Front Surround

Ο ήχος S-Force Front Surround επεξεργάζεται τα ηχητικά σήματα και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Χάρη στην επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό, ισχυρό ήχο Surround 360° με απόλυτο ρεαλισμό.

Ήχος Clear Phase

Το Clear Phase ρυθμίζει με ακρίβεια την απόκριση συχνότητας των ηχείων της τηλεόρασης, για πιο ομαλό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες. 

Δείτε όλες τις λειτουργίες της X83C

Βίντεο με οδηγίες

Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την συνδέσετε με άλλο εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • Διατίθεται σε 108 cm (43”), 123 cm (49'')

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Επεξεργαστής 4K X1™

  • 4K X-Reality PRO

  • Android TV

Τύπος οπίσθιου φωτισμού
Edge LED
Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών