Μετάβαση στο περιεχόμενο

X85C

Περισσότερες λεπτομέρειες

Γνωρίστε την ποιότητα 4K από τη Sony και ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα. Δώστε νέα πνοή στην αγαπημένη σας τηλεοπτική ψυχαγωγία, με απίστευτη λεπτομέρεια και εντυπωσιακό χρώμα. Εξερευνήστε εύκολα εφαρμογές, παιχνίδια και μια ταχύτατα αυξανόμενη ποικιλία τηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου 4K.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

X85C | LED | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

X8505C / X8507C / X8508C / X8509C Series

X85C 4K Ultra HD με Android TV: εικόνα

silverblack

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

1.800,00 €

Εμφάνιση 9 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 9 μοντέλων και τιμών

139 cm (55")

KD-55X8505C

Ενδεικτικά από

1.800,00 €

139 cm (55")

KD-55X8507C

Ενδεικτικά από

1.814,63 €

139 cm (55")

KD-55X8508C

Ενδεικτικά από

1.915,46 €

139 cm (55")

KD-55X8509C

Ενδεικτικά από

1.814,63 €

164 cm (65")

KD-65X8505C

Ενδεικτικά από

2.701,79 €

164 cm (65")

KD-65X8507C

Ενδεικτικά από

2.680,00 €

164 cm (65")

KD-65X8508C

Ενδεικτικά από

2.853,01 €

164 cm (65")

KD-65X8509C

Ενδεικτικά από

2.701,79 €

189 cm (75”)

KD-75X8505C

Ενδεικτικά από

4.620,00 €

AΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

9mοντέλα

Εικόνα

4K Processor X1 – Ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Νιώστε μεγαλύτερη ευκρίνεια, χρώμα και αντίθεση με τον νέο 4K Processor X1™

Ο πανίσχυρος 4K Processor X1 εξασφαλίζει πάντα εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας. Αναλύει κάθε πηγή και την αναβαθμίζει στην καλύτερή μας ανάλυση 4K, από τηλεοπτικές εκπομπές και δίσκους Blu-ray Disc™ ή DVD μέχρι διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με απίστευτη ευκρίνεια, πιο ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης

Αντίθεση

Η δυναμική βελτίωση αντίθεσης κάνει τα φωτεινά σημεία της οθόνης φωτεινότερα, ενώ χαρίζει στα σκοτεινά σημεία ακόμα πιο ρεαλιστικό και βαθύ μαύρο.

Οθόνη TRILUMINOS

Οθόνη TRILUMINOS

Η αποκλειστική οθόνη TRILUMINOS της Sony εμπλουτίζει την εμπειρία προβολής σας με μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές σκιές και αποχρώσεις.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

Προϊόν δεκαετιών εμπειρίας στην επεξεργασία και την παραγωγή βίντεο, το 4K X-Reality PRO αναβαθμίζει και ενισχύει κάθε καρέ του βίντεο για ρεαλιστικό βάθος και λεπτομέρεια.

Χαρίστε σε κάθε εικόνα ποιότητα 4K

Ό,τι κι αν βλέπετε, δείτε το σε πραγματικό 4K

Ανεξάρτητα από την πηγή, κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα χάρη στην πλέον πανίσχυρη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα. Οι σκηνές αναλύονται και αντιστοιχίζονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, για απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια ό,τι κι αν βλέπετε.

4K X-Reality PRO
Συμβατική τηλεόραση
4K X-Reality PRO
Τηλεόραση με 4K Processor X1

Πλήρης ανάλυση HD

Συμβατικός

X1

4K Processor X1 – Βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας

Ο επεξεργαστής 4K X1 διαθέτει νέους αλγόριθμους όπως οι Noise Crusher, Flat Area Detection και Super Resolution, οι οποίοι συνεργάζονται για να σας παρέχουν εικόνες με φυσικές υφές και χαμηλό θόρυβο, βελτιώνοντας το περιεχόμενο ακόμα κι αν είναι ήδη αναβαθμισμένο.

Κάθε χρώμα ζωντανεύει

Ένας απέραντος κόσμος φυσικών χρωμάτων

Η BRAVIA® προσφέρει πιο ρεαλιστικό χρώμα που βελτιώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στον πανίσχυρο επεξεργαστή 4K X1 και την τεχνολογία απόδοσης χρωμάτων ακριβείας. Κάθε σκηνή ξυπνά τις αισθήσεις σας με πλούσια, ζωντανά κόκκινα, μπλε και πράσινα. Επίσης, θα απολαύσετε την πιο ευρεία γκάμα χρωμάτων από ποτέ, χάρη στη μοναδική οθόνη TRILUMINOS της Sony.

Με TRILUMINOS
Χωρίς TRILUMINOS

4K Processor X1 – Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας στον 4K Processor X1 ξεπερνά τα συμβατικά επίπεδα, βελτιστοποιώντας τα χρώματα μεμονωμένα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση της οθόνης και το κάθε χρώμα αποδίδεται τέλεια, για εξαιρετικά πλούσια και φυσικά αποτελέσματα.

  • X1
  • Κανονικό

Βελτιστοποίηση φωτεινότητας καρέ-καρέ

Η δυναμική βελτίωση αντίθεσης βελτιώνει την αντίθεση σε ό,τι κι αν παρακολουθείτε

Ο 4K Processor X1 βελτιστοποιεί συνεχώς καρέ-καρέ το δυναμικό εύρος της φωτεινότητας της οθόνης.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Συμβατική τηλεόραση
Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Τηλεόραση με επεξεργαστή 4K X1

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης – Επεξεργαστής 4K X1

Με τη δυναμική βελτίωση αντίθεσης του επεξεργαστή 4Κ Χ1, το εύρος της φωτεινότητας βελτιστοποιείται καρέ-καρέ. Προσαρμόζει τα επίπεδα σύμφωνα με όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

Συμβατότητα με High Dynamic Range (HDR)

Αυτή η τηλεόραση είναι συμβατή με HDR, ενώ χάρη στην οθόνη TRILUMINOS προσφέρει πολύ μεγαλύτερο εύρος χρωμάτων, αυξημένη αντίθεση και βελτιωμένη λεπτομέρεια.

Υψηλό δυναμικό εύρος
ΥΨΗΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΥΡΟΣ
Υψηλό δυναμικό εύρος
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ

Όλο το περιεχόμενο 4K που θέλετε, από οποιαδήποτε πηγή

Εξερευνήστε έναν κόσμο πραγματικής ψυχαγωγίας 4K στο σπίτι. Διαθέτει συμβατότητα με τα τελευταία πρότυπα 4K –όπως τα VP9 και HDMI για 50p/60p- για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων

Βρείτε όλη την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε γρηγορότερα από ποτέ. Από ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα μέχρι χιλιάδες εφαρμογές, η Android TV της Sony σάς προσφέρει τα πάντα στη στιγμή.

Ήχος

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δημιουργεί έντονες συγκινήσεις. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

DSEE

Απολαύστε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάθε ακρόαση. Συνδυάζοντας τις τεχνολογίες ήχου της Sony, το DSEE αποδίδει σταθερά ευκρινή και πλούσιο ήχο.

S-Force Front Surround

Το S-Force Front επεξεργάζεται τα ηχητικά σήματα και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Χάρη στην επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό ήχο Surround 360° με απόλυτο ρεαλισμό.

Ήχος Clear Phase

Το Clear Phase ρυθμίζει με ακρίβεια την απόκριση συχνότητας των ηχείων της τηλεόρασης, για πιο ομαλό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Δείτε όλες τις λειτουργίες της X85C

Βίντεο με οδηγίες

Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την συνδέσετε με άλλο εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Γνωρίστε την ποιότητα 4K από τη Sony και ξεχάστε ό,τι ξέρατε μέχρι τώρα. Δώστε νέα πνοή στην αγαπημένη σας τηλεοπτική ψυχαγωγία, με απίστευτη λεπτομέρεια και εντυπωσιακό χρώμα. Εξερευνήστε εύκολα εφαρμογές, παιχνίδια και μια ταχύτατα αυξανόμενη ποικιλία τηλεοπτικού και διαδικτυακού περιεχομένου 4K.
  • Διατίθεται σε 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Επεξεργαστής 4K X1™

  • Οθόνη TRILUMINOS

  • Android TV

Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9
Οθόνη Triluminos™
ΝΑΙ

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών