8 Μοντέλα
8 Μοντέλα

Έτος μοντέλου

Έτος μοντέλου

126 cm (50")
XR-50X93J
126 cm (50") 
XR-50X93J

Έτος μοντέλου

  • Ø
126 cm (50")
XR-50X94J
126 cm (50") 
XR-50X94J

Έτος μοντέλου

  • Ø
139 cm (55")
XR-55X93J
139 cm (55") 
XR-55X93J

Έτος μοντέλου

  • Ø
139 cm (55")
XR-55X94J
139 cm (55") 
XR-55X94J

Έτος μοντέλου

  • Ø
164 cm (65")
XR-65X93J
164 cm (65") 
XR-65X93J

Έτος μοντέλου

  • Ø
164 cm (65")
XR-65X94J
164 cm (65") 
XR-65X94J

Έτος μοντέλου

  • Ø
189 cm (75”)
XR-75X93J
189 cm (75”) 
XR-75X93J

Έτος μοντέλου

  • Ø
189 cm (75”)
XR-75X94J
189 cm (75”) 
XR-75X94J

Έτος μοντέλου

  • Ø

Χαρακτηριστικά

Εικόνα πουλιού με λεπτομέρεια 4K

Εικόνα XR

Απολαύστε φυσικές, όμορφες εικόνες από κάθε γωνία θέασης, με ελάχιστη αντανάκλαση φωτός. Ο πρωτοποριακός επεξεργαστής της Sony χρησιμοποιεί την ανάλυση της ανθρώπινης οπτικής αντίληψης για να διασταυρώσει και να βελτιστοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στοιχείων, σε μία στιγμή. Σε συνδυασμό με την οθόνη Full Array LED, η τεχνολογία αυτή αποδίδει εξαιρετικά ρεαλιστικές εικόνες, γεμάτες με ρεαλιστική αντίθεση.

Λεπτομέρεια λουλουδιών που δείχνει λεπτές σκιές και αποχρώσεις στα πέταλα

Χρώμα XR

Δείτε χρώματα που φαίνονται όμορφα και φυσικά. Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR η οθόνη αντλεί από μια ευρεία παλέτα και αποδίδει το κάθε χρώμα με τις λεπτές διαφορές που βλέπουμε και στη ζωή. Με τη διευρυμένη απόχρωση, μπορείτε να δείτε διαφορετικών τόνων σκιές και ρεαλιστικές υφές. Ακόμα και τα απαλά χρώματα ζωντανεύουν.

Εικόνα που δείχνει φυσικά χρώματα, με XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR της Sony, αυτή η τηλεόραση αναπαράγει τα χρώματα με ελκυστικό τρόπο για τον τηλεθεατή. Δείτε μια μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων με βελτιωμένη γκάμα αποχρώσεων και κορεσμού, για φυσικές διαβαθμίσεις και λεπτομέρειες ακριβείας, ακόμη και σε σκοτεινές σκηνές. 

Εικόνες στην οθόνη με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση και ρεαλιστικό βάθος

Αντίθεση XR

Συναρπαστική αντίθεση, όπως και στην πραγματική ζωή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αναλύει τα δεδομένα, βελτιώνοντας τις εικόνες όπως εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, για ρεαλιστικό χρώμα και βάθος. Με το XR Contrast Booster, οι φωτεινές περιοχές είναι πιο φωτεινές και οι σκοτεινές περιοχές είναι πιο σκοτεινές. Έτσι οι λεπτομέρειες δεν χάνονται στις σκιές ή σε περιοχές με υπερέκθεση.

Λογότυπο XR Contrast Booster 5

XR Contrast Booster 5

Εξισορροπώντας με ακρίβεια την εκπομπή φωτός στην οθόνη, μειώνοντας τη φωτεινότητα σε ορισμένες περιοχές και αυξάνοντάς τη σε άλλες, το XR Contrast Booster προσαρμόζει τη φωτεινότητα για περισσότερη ακρίβεια στην υπερέκθεση και βαθύτερο μαύρο στις σκιές. Καθώς οι φωτεινές περιοχές είναι πιο φωτεινές και οι σκοτεινές περιοχές είναι πιο σκοτεινές, οι σκηνές φαίνονται πιο ρεαλιστικές, με επιπλέον βάθος και λεπτομέρεια. 

Εικόνες λουλουδιών στα βουνά με εξαιρετική λεπτομέρεια με XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Με το XR HDR Remaster, αυτή η τηλεόραση ανιχνεύει κάθε αντικείμενο στην οθόνη, αναλύει το χρώμα του και ρυθμίζει την αντίθεση για ακόμη πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η αντικειμενοστρεφής επεξεργασία, με τη δύναμη της τεχνολογίας BRAVIA XR, ανάγει την ακρίβεια σε εντελώς νέα επίπεδα, με προσαρμογή της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας, του ανύσματος κίνησης, του εύρους ζώνης και άλλων ρυθμίσεων. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές σκηνές με μεγαλύτερο βάθος, ζωηρές υφές και φυσικά χρώματα.

Εικόνα αλεπούς σε ευκρίνεια 4K

Ευκρίνεια XR Clarity

Ανεξάρτητα από το περιεχόμενο ή την πηγή, απολαύστε ψυχαγωγία σε ανάλυση που προσεγγίζει την ποιότητα 4K, χάρη στην αναβάθμιση XR 4K. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR έχει πρόσβαση σε τεράστιο όγκο δεδομένων, αναδημιουργώντας έξυπνα χαμένες υφές και λεπτομέρειες, για ρεαλιστικές εικόνες. Δείτε λεπτομέρειες, όπως η φυσική γούνα των ζώων και βράχια με έντονο περίγραμμα.  

Εικόνα με κτίρια που δείχνουν το πλεονέκτημα της αναβάθμισης σήματος 4K XR

Αναβάθμιση 4K XR

Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR της Sony, αυτή η τηλεόραση μετατρέπει τα σήματα 2K σε ποιότητα που προσεγγίζει την ανάλυση 4K, για απίστευτα ρεαλιστική και καθηλωτική προβολή. Για την αναβάθμιση XR 4K γίνεται πρόσβαση και αξιοποίηση ενός τεράστιου όγκου δεδομένων, αναλύοντας μοτίβα σε σκηνές και αναδημιουργώντας κάθε ανεπαίσθητη λεπτομέρεια. 

Κοντινό πλάνο φύλλου με 4K XR Super Resolution

Υπέρτατη ανάλυση XR 4K

Η ανάλυση XR Super Resolution ανιχνεύει μεμονωμένα αντικείμενα σε μια εικόνα και αναπαράγει ιδεατά τις πραγματικές υφές στην οθόνη. Ο επεξεργαστής BRAVIA XR αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια τα δεδομένα, δημιουργώντας εικόνες 4K με ανάλυση τέσσερις φορές ισχυρότερη από την Full HD, εμπλουτίζοντας τις σκηνές με ρεαλιστικές λεπτομέρειες και υφές. 

Εικόνα με ηλιοβασίλεμα και θάλασσα και 4K XR Smoothing

Εξομάλυνση εικόνας XR 4K

Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 4K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Οι σκηνές αναπαράγονται με χιλιάδες τόνους, σκιές και διαβαθμίσεις, κάνοντάς τις να φαίνονται απίστευτα ρεαλιστικές.

Εικόνα σέρφερ που δείχνει λεπτομέρεια χωρίς θόλωση στο κύμα

Κίνηση XR Motion

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών γρήγορης δράσης βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ διασταυρώνει και αναλύει τα δεδομένα, διασφαλίζοντας ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής.

Εικόνα σνοουμπόρντερ με λεπτομέρεια χωρίς θόλωση, χάρη στο LED XR X-Motion Clarity™

XR Motion Clarity

Σε κάποιες οθόνες, τα σπορ και οι σκηνές γρήγορης δράσης φαίνονται θολωμένες. Η νέα τεχνολογία LED XR Motion Clarity™ της Sony διατηρεί τα πάντα καθαρά και ευκρινή. Κάθε LED ελέγχεται ανεξάρτητα, ανάβοντας και σβήνοντας με τη βέλτιστη διάρκεια, ενώ η φωτεινότητα ενισχύεται όπου χρειάζεται, για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια.

Λογότυπο 4K/120 fps

4K/120 fps

Κερδίστε το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με την BRAVIA. Με το HDMI2.1 έχετε ρυθμό καρέ 120 fps στα συμβατά παιχνίδια, που σας δίνουν το πλεονέκτημα σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων με άμεση απόκριση της δράσης στην οθόνη. Επιπλέον, θα απολαύσετε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου, κάτω από 8,5 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού. 

Εικόνα ενός τραγουδιστή σε μια συναυλία

Τοποθέτηση ήχου XR

Για μια ηχητική εμπειρία που ταιριάζει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, ο ήχος XR Sound Position υποστηρίζει την εικόνα με ρεαλιστικό ήχο. Χάρη στα τουίτερ τοποθέτησης ήχου στην τηλεόραση BRAVIA XR Full Array LED, ο ήχος αντιστοιχεί ακριβώς με τη δράση στην οθόνη, για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα ηχητικών κυμάτων από την τηλεόραση με το Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Το Acoustic Multi-Audio ™ περιλαμβάνει tweeter τοποθέτησης ήχου στο πίσω μέρος της τηλεόρασης, ώστε ο ήχος να ακολουθεί τη δράση για πραγματικά καθηλωτική εμπειρία.

Εικόνα μουσικών που παίζουν σε μια συναυλία

XR Surround

Με την BRAVIA XR, όλα όσα βλέπετε αποκτούν αυθεντικό ήχο Surround. Η τεχνολογία XR Surround δημιουργεί ήχο surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής.

Λεπτομέρεια πολυδιάστατου ήχου με αναβάθμιση 3D Surround

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround

Χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της BRAVIA XR, η τηλεόραση αυτή μπορεί να αναπαραγάγει πολυδιάσταστο ήχο, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Νιώστε τον ήχο να σας περιβάλλει, όχι μόνο από αριστερά και δεξιά, αλλά και στον κάθετο άξονα. Με αναβάθμιση σήματος 3D Surround, μπορείτε να βιώσετε την κινηματογραφική συγκίνηση των τελευταίων φορμά ήχου, όπως το Dolby Atmos®, καθώς και να απολαμβάνετε ήχο Vertical Surround σε περιεχόμενο μη συμβατό με Dolby Atmos.

Λογότυπο Google™ TV

Google TV

Περιηγηθείτε σε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από όλες τις υπηρεσίες streaming που χρησιμοποιείτε, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και οργανωμένα ανά θέμα και είδος, με βάση τα ενδιαφέροντά σας.

Λογότυπο φωνητικής αναζήτησης Hands-free

Φωνητική αναζήτηση hands-free

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φωνής, χωρίς τηλεχειριστήριο. Η φωνητική αναζήτηση καταργεί την περίπλοκη πλοήγηση ή την κουραστική πληκτρολόγηση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

Εικόνα που δείχνει την κινηματογραφική οθόνη με smartphone

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μπορείτε να μεταδώσετε βίντεο και ήχο στην τηλεόρασή σας απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac σας. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές μέσα απο την εφαρμογή Apple TV, χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όσους βρίσκονται στον χώρο.

Λογότυπο Chromecast built-in

Chromecast built-in

Το Chromecast σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή συσκευή σας, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας με Chromecast built-in. Ένα απλό πάτημα στο κουμπί "Cast", στη συσκευή σας Android ή iOS είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείτε ό,τι σας αρέσει σε μεγάλη οθόνη. Κάντε μετάδοση του περιεχομένου που θέλετε και μετά συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Εικόνα συνδεδεμένων συσκευών που ελέγχονται με Smart Remote

Έξυπνος τηλεχειρισμός

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο on demand φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα. 

Κοντινό σχεδίασης επίπεδης επιφάνειας

Σχεδίαση απόλυτα επίπεδης επιφάνειας

Χάρη στο εξαιρετικά στενό πλαίσιο, τα μάτια σας εστιάζουν στην εικόνα, όχι σε αυτό που την περιβάλλει.

Εικόνα που δείχνει τη βάση πολλών θέσεων 2 κατευθύνσεων

Πολυμορφική βάση 2 θέσεων

Η ευέλικτη βάση 2 κατευθύνσεων σας δίνει την επιλογή τυπικής θέσης, που εστιάζει στην εικόνα, ή στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια.

Εικόνα σαλονιού που δείχνει τη φιλοσοφία Living Decor

Φιλοσοφία Living Decor 

Η φιλοσοφία Living Decor της Sony μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε σημαντικό στοιχείο του χώρου σας, με οθόνη που προβάλλει έργα τέχνης, προσωπικές φωτογραφίες, θέματα προφύλαξης οθόνης και λειτουργίες ρολογιού.

Εικόνα οθόνης που δείχνει το πλεονέκτημα του αισθητήρα φωτός

Αισθητήρας φωτός

Στις συμβατικές τηλεοράσεις, η φωτεινότητα παραμένει ίδια, ανεξάρτητα από το φως στο δωμάτιο, με αποτέλεσμα οι εικόνες να φαίνονται υπερβολικά σκοτεινές ή υπερβολικά φωτεινές. Η τηλεόραση αυτή περιλαμβάνει αισθητήρα φωτός που βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με τις συνθήκες στο δωμάτιο, ενισχύοντας τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια και μειώνοντάς τη στα σκοτεινά, για τέλεια προβολή.

Λογότυπο Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Ανεξάρτητα από πού κάθεστε, η τηλεόραση εντοπίζει τη θέση σας και βελτιστοποιεί τον ήχο, ώστε να απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να βρίσκεστε μπροστά από την τηλεόραση. Ο ήχος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον του χώρου. Οι κουρτίνες, για παράδειγμα, απορροφούν τον ήχο, ενώ τα αντικείμενα μπροστά από την τηλεόραση μπορεί να διαταράξουν το πέρασμα του ήχου, υπονομεύοντας την ποιότητά του. Η τηλεόραση αυτή εντοπίζει αντικείμενα και αναπαράγει ήχο βελτιωμένο και προσαρμοσμένο στο δωμάτιό σας.

Λογότυπο λειτουργίας Netflix Calibrated Mode

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση με την ίδια ποιότητα όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Λογότυπο IMAX Enhanced

IMAX Enhanced

Αυτή η smart TV 4K της Sony έχει πιστοποίηση IMAX Enhanced, δηλαδή είναι βελτιστοποιημένη για υψηλής πιστότητας εικόνα και ήχο. Απολαύστε μια πιο καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με λειτουργία εικόνας IMAX Enhanced, που αξιοποιεί πλήρως κάθε περιεχόμενο remastered σε IMAX Enhanced.

Λογότυπο Dolby Vision® και Dolby Atmos®

Dolby Vision® και Dolby Atmos® 

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision® ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos® γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround. 

Εικόνα που δείχνει ταινία διαθέσιμη στο BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Περιλαμβάνεται τεράστιος αριθμός ταινιών που σας περιμένουν. Με την τεχνολογία BRAVIA XR, το Pure Stream και το IMAX Enhanced, απολαύστε εκπληκτικά γραφικά και εκφραστική ποιότητα ήχου.