Μετάβαση στο περιεχόμενο

X94C/X93C

Η απόλυτη εμπειρία 4K

Απόλυτη ποιότητα 4K. Η άψογη εικόνα συνδυάζεται με τον πλούσιο, γεμάτο ήχο που παραμένει πιστός στην πρωτότυπη πηγή και αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για τον νέο χρήστη.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

X94C / X93C | LED | 4K Ultra HD | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

X9405C / X9305C Series

X94C / X93C 4K Ultra HD με Android TV: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

2.600,00 €

Εμφάνιση 3 μοντέλων και τιμών

Απόκρυψη 3 μοντέλων και τιμών

139 cm (55")

KD-55X9305C

Ενδεικτικά από

2.600,00 €

164 cm (65")

KD-65X9305C

Ενδεικτικά από

3.629,27 €

189 cm (75”)

KD-75X9405C

Ενδεικτικά από

9.600,00 €

BΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

3mοντέλα

Εικόνα

4K Processor X1 – Ένα τσιπ αλλάζει τα δεδομένα

Νιώστε μεγαλύτερη ευκρίνεια, χρώμα και αντίθεση με τον νέο 4K Processor X1™

Ο πανίσχυρος 4K Processor X1 αναλύει κάθε πηγή και την αναβαθμίζει στην καλύτερή μας ανάλυση 4K, είτε πρόκειται για τηλεοπτικές εκπομπές και δίσκους Blu-ray Disc™ ή DVD είτε για διαδικτυακά βίντεο 4K. Απολαύστε εκπληκτική εικόνα 4K με απίστευτη ευκρίνεια, ρεαλιστικό χρώμα και μοναδική αντίθεση.

X-tended Dynamic Range

X-tended Dynamic Range

Ελέγχοντας με ακρίβεια τον οπίσθιο φωτισμό σε ολόκληρη την επιφάνεια της οθόνης, το X-tended Dynamic Range παράγει βαθιά μαύρα και υψηλή φωτεινότητα, καθώς και όλες τις ενδιάμεσες λεπτομέρειες.

Οθόνη TRILUMINOS

Οθόνη TRILUMINOS

Η αποκλειστική οθόνη TRILUMINOS της Sony εμπλουτίζει την εμπειρία προβολής σας με μεγαλύτερη παλέτα χρωμάτων και πιο φυσικές σκιές και αποχρώσεις.

4K X-Reality PRO

4K X-Reality PRO

Προϊόν δεκαετιών εμπειρίας στην επεξεργασία και την παραγωγή βίντεο, το 4K X-Reality PRO αναβαθμίζει και ενισχύει κάθε καρέ του βίντεο για ρεαλιστικό βάθος και λεπτομέρεια.

Χαρίστε σε κάθε εικόνα ποιότητα 4K

Ό,τι κι αν βλέπετε, δείτε το σε πραγματικό 4K

Ανεξάρτητα από την πηγή, κάθε pixel αναβαθμίζεται υπέροχα χάρη στην πλέον πανίσχυρη τεχνολογία επεξεργασίας εικόνας 4K που έχουμε αναπτύξει μέχρι σήμερα. Οι σκηνές αναλύονται και αντιστοιχίζονται με μια ειδική βάση δεδομένων εικόνας, για απόλυτα ρεαλιστική λεπτομέρεια ό,τι κι αν βλέπετε.

4K X-Reality PRO
Συμβατική τηλεόραση
4K X-Reality PRO
Τηλεόραση με 4K Processor X1

Πλήρης ανάλυση HD

Συμβατικός

X1

4K Processor X1 – Βελτίωση λεπτομερειών ακριβείας

Ο επεξεργαστής 4K X1 διαθέτει νέους αλγόριθμους όπως οι Noise Crusher, Flat Area Detection και Super Resolution, οι οποίοι συνεργάζονται για να σας παρέχουν εικόνες με φυσικές υφές και χαμηλό θόρυβο, βελτιώνοντας το περιεχόμενο ακόμα κι αν είναι ήδη αναβαθμισμένο.

Κάθε χρώμα ζωντανεύει

Ένας απέραντος κόσμος φυσικών χρωμάτων

Η BRAVIA® προσφέρει πιο ρεαλιστικό χρώμα, που βελτιώνεται ακόμη περισσότερο χάρη στον πανίσχυρο 4K Processor X1 και την τεχνολογία απόδοσης χρωμάτων ακριβείας. Κάθε σκηνή ζωντανεύει με πλούσιες και ζωντανές κόκκινες, μπλε και πράσινες αποχρώσεις. Απολαύστε την πιο ευρεία γκάμα χρωμάτων από ποτέ, χάρη στη μοναδική οθόνη TRILUMINOS της Sony.

Με TRILUMINOS
Χωρίς TRILUMINOS

4K Processor X1 – Απόδοση χρωμάτων ακριβείας

Η απόδοση χρωμάτων ακριβείας στον 4K Processor X1 ξεπερνά τα συμβατικά επίπεδα, βελτιστοποιώντας τα χρώματα μεμονωμένα σε πραγματικό χρόνο. Έτσι εξασφαλίζεται η μέγιστη απόδοση της οθόνης και το κάθε χρώμα αποδίδεται τέλεια, για εξαιρετικά πλούσια και φυσικά αποτελέσματα.

 • X1
 • Κανονικό

Εκπληκτικός οπίσθιος φωτισμός

Φωτεινότερα στιγμιότυπα και πιο πλούσιες και έντονες αποχρώσεις του μαύρου

Αυτός ο μοναδικός αλγόριθμος οπίσθιου φωτισμού, με την ισχύ του νέου 4K Processor X1 της Sony, αναπαράγει πιστά ένα πολύ μεγαλύτερο εύρος φωτεινότητας σε σχέση με τις συμβατικές τηλεοράσεις LED.

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Συμβατική τηλεόραση
Δυναμική βελτίωση αντίθεσης
Τηλεόραση με επεξεργαστή 4K X1

Δυναμική βελτίωση αντίθεσης – Επεξεργαστής 4K X1

Με τη δυναμική βελτίωση αντίθεσης του επεξεργαστή 4Κ Χ1, το εύρος της φωτεινότητας βελτιστοποιείται καρέ-καρέ. Προσαρμόζει τα επίπεδα σύμφωνα με όσα συμβαίνουν στην οθόνη.

Συμβατότητα με High Dynamic Range (HDR)

Αυτή η τηλεόραση είναι συμβατή με HDR, ενώ χάρη στη δυνατότητα X-tended Dynamic Range και την οθόνη TRILUMINOS προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη αντίθεση, βελτιωμένη λεπτομέρεια και εκπληκτικά χρώματα.

Υψηλό δυναμικό εύρος
ΥΨΗΛΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΥΡΟΣ
Υψηλό δυναμικό εύρος
ΣΥΜΒΑΤΙΚΟ

Όλο το περιεχόμενο 4K που θέλετε, από οποιαδήποτε πηγή

Εξερευνήστε έναν κόσμο πραγματικής ψυχαγωγίας 4K στο σπίτι. Διαθέτει συμβατότητα με τα τελευταία πρότυπα 4K –όπως τα VP9 και HDMI για 50p/60p- για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο.

Ήχος

Η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο που προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης

Μουσική όπως θα την ήθελε ο καλλιτέχνης

Στο στούντιο ηχογράφησης και στις συναυλίες, οι αρχικές ηχογραφήσεις αποτυπώνονται σε ανώτερη ποιότητα από αυτήν ενός CD. Με τον ήχο υψηλής ανάλυσης μπορείτε να ακούσετε τους πλούσιους ήχους, ώστε να αισθάνεστε ότι η παράσταση γίνεται ακριβώς μπροστά σας. Αναβαθμίστε τη μουσική σας εμπειρία με μια τηλεόραση της Sony που προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης.

Πώς λειτουργεί ο ήχος υψηλής ανάλυσης

Ο όρος "ήχος υψηλής ανάλυσης" αναφέρεται σε ένα σύνολο ψηφιακών διαδικασιών που επιτρέπουν την κωδικοποίηση και την αναπαραγωγή μουσικής με υψηλότερους ρυθμούς δειγματοληψίας από αυτούς που χρησιμοποιούνται στα CD.

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Συμπιεσμένο αρχείο [mp3]
Ήχος υψηλής ανάλυσης
Αρχείο ήχου υψηλής ανάλυσης

Ρευστός ήχος

Ακούστε την παραμικρή λεπτομέρεια με απαράμιλλη καθαρότητα

Τα μπροστινά γούφερ και υπογούφερ παράγουν καθαρό, πανίσχυρο ήχο πλήρους εύρους, με σχεδιασμό χωρίς αποσβεστήρα που μειώνει την παραμόρφωση και προσφέρει κρυστάλλινες μεσαίες και υψηλές νότες. Οι προηγμένες ίνες γυαλιού με ενίσχυση Mica αποκαλύπτουν τις πιο λεπτές λεπτομέρειες. Ο ιδανικός τρόπος να απολαμβάνετε τις πηγές ήχου υψηλής ανάλυσης!

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

Ρεαλιστικός ήχος που ανταγωνίζεται την πιστότητα της εικόνας. Η τεχνολογία ClearAudio+ τελειοποιεί τον ήχο της τηλεόρασης και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ήχου που δημιουργεί έντονες συγκινήσεις. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ surround με μεγαλύτερη καθαρότητα και βελτιωμένο διαχωρισμό του ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε.

DSEE

Απολαύστε μεγαλύτερη λεπτομέρεια σε κάθε ακρόαση. Το DSEE HX αναλύει πηγές ήχου, επεκτείνοντας τις υψηλές συχνότητες και το βάθος bit σε ποιότητα που πλησιάζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης.

S-Force Front Surround

Ο ήχος S-Force Front Surround επεξεργάζεται τα ηχητικά σήματα και προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Χάρη στην επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό, ισχυρό ήχο Surround 360° με απόλυτο ρεαλισμό.

Ήχος Clear Phase

Το Clear Phase ρυθμίζει με ακρίβεια την απόκριση συχνότητας των ηχείων της τηλεόρασης, για πιο ομαλό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Ένας ολόκληρος κόσμος δυνατοτήτων

Βρείτε όλη την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε γρηγορότερα από ποτέ. Από ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα μέχρι χιλιάδες εφαρμογές, η Android TV της Sony σάς προσφέρει τα πάντα στη στιγμή.

Σχεδίαση

Τέλειο σχήμα για κάθε σκοπό

Η σχεδίαση Wedge αποθεώνει τη λειτουργική ομορφιά

Η νέα σχεδιαστική γραμμή της BRAVIA® συνδυάζει την αισθητική με τη λειτουργική ομορφιά. Το μικρό μέγεθος εξοικονομεί χώρο, ενώ ο ήχος βελτιώνεται με τη μεγαλύτερη ισχύ των ηχείων.

 • Ευρεία
 • Στενή

Ευρεία τηλεόραση, μικρή επιφάνεια

Εξοικονομήστε χώρο με τη βάση 2 θέσεων

Προσαρμόστε τα ποδαράκια στο κάτω μέρος της τηλεόρασης 4K για να αλλάξετε μεταξύ ευρείας ή στενής βάσης, ανάλογα με το πλάτος της επιφάνειάς σας.

Δείτε όλες τις λειτουργίες της X94C/X93C

Βίντεο με οδηγίες

Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να την συνδέσετε με άλλο εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Απόλυτη ποιότητα 4K. Η άψογη εικόνα συνδυάζεται με τον πλούσιο, γεμάτο ήχο που παραμένει πιστός στην πρωτότυπη πηγή και αποτελεί μια συναρπαστική εμπειρία για τον νέο χρήστη.
 • Διατίθεται σε 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

 • 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • Επεξεργαστής 4K X1™

 • Ήχος υψηλής ανάλυσης

 • Android TV

Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9
Οθόνη Triluminos™
ΝΑΙ

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

 • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

 • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών