Μετάβαση στο περιεχόμενο

X9500B

Άψογη εικόνα 4K

Δυναμικότητα και ομορφιά—απολαύστε την απόλυτη ποιότητα εικόνας της BRAVIA® με την ασύγκριτη λεπτομέρεια 4K.

215 cm (85'')

KD-85X9505B

Ενδεικτικά από

20.161,60 €

BΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

Δελτίο προϊόντος

Κατανάλωση ρεύματος (σε κατάσταση αναμονής)
0,30 W
Ανάλυση εικόνας (Ο x Κ, σε pixel)
4K UltraHD (3840 x 2160)
Λήψη ετικέτας και δελτίου προϊόντος

Λεπτομέρεια 4 φορές μεγαλύτερη από το Full HD

Ρεαλιστική ευκρίνεια από τη μοναδική επεξεργασία 4K της Sony

Η παρακολούθηση περνάει σε μια νέα συναρπαστική εποχή. Οι εικόνες 4K περιέχουν περισσότερα από 8 εκατομμύρια επιμέρους pixel. Αυτό σημαίνει τέσσερις φορές περισσότερη λεπτομέρεια από το Full HD. Χάρη στην προηγμένη επεξεργασία, κάθε pixel δίνει εικόνες εξαιρετικής ποιότητας.

Πιξελαρισμένη φωτογραφία μιας κοπέλας που πίνει καφέ, με ζουμ στο μάτι της
Πιξελαρισμένη φωτογραφία μιας κοπέλας που πίνει καφέ, με ζουμ στο μάτι της

Ξεχάστε ότι παρακολουθείτε τηλεόραση

Πλησιάστε και δείτε περισσότερα, χωρίς να χάσετε καμία λεπτομέρεια

4 φορές περισσότερη λεπτομέρεια από το Full HD: η 4K προσφέρει φυσικές εικόνες, όχι pixel. Καθίστε κοντά στην οθόνη. Το οπτικό πεδίο αυξάνεται και η οθόνη εξαφανίζεται σαν να είστε στο σινεμά.

 • Προβολή σε 4K
 • Προβολή σε HD

Ο κόσμος της ανάλυσης 4K μπροστά στα μάτια σας

Δεν χρειάζεται να περιμένετε άλλο! Η ανάλυση 4K είναι ήδη εδώ!

Βυθιστείτε στις λεπτομέρειες των ταινιών 4K, απολαύστε εντυπωσιακές φωτογραφίες που έχουν αποτυπωθεί σε ανάλυση 4K και καταγράψτε τις πολύτιμες αναμνήσεις σας με μια συσκευή εγγραφής 4K. Οι νέες σειρές BRAVIA® 4K είναι επίσης συμβατές και με μελλοντικά πρότυπα 4K.

Φωτογραφίες 4K

Επιδείξτε τις φωτογραφικές σας ικανότητες με εντυπωσιακές φωτογραφίες σε 4K.

Βίντεο 4K

Εκφράστε τον κινηματογραφιστή που κρύβετε μέσα σας, καταγράφοντας αναμνήσεις με μια συσκευή εγγραφής 4K.

λογότυπο 1

Με υποστήριξη του μελλοντικού φορμά 4K

Αυτή η τηλεόραση υποστηρίζει την κωδικοποίηση HEVC, το μελλοντικό πρότυπο για διανομή βίντεο 4Κ. Έτσι είστε εξασφαλισμένοι σε περίπτωση μελλοντικών τεχνολογικών αλλαγών.

λογότυπο 2

Πιο ομαλή δράση 4K/60p

Το νέο πρότυπο HDMI σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε αθλητικά προγράμματα με λεπτομέρεια 4K/60p, με πιο ομαλές, λιγότερο θολές εικόνες για ακόμη περισσότερο ρεαλισμό και διασκέδαση.

λογότυπο 3

Δείτε τις φωτογραφίες από το smartphone σε 4K

Μπορείτε να προβάλλετε τις φωτογραφίες και τα βίντεο από το smartphone με πλούσια ανάλυση 4K σε αυτή την τηλεόραση, χάρη στις δυνατότητες τελευταίας τεχνολογίας MHL 3.O.

Απόλυτα ρεαλιστική εικόνα.

Τριπλάσιο δυναμικό εύρος για εικόνα όπως τη βλέπει το ανθρώπινο μάτι.

Τρία βασικά χαρακτηριστικά σάς προσφέρουν τέλεια εικόνα για ταινίες που θα σας μείνουν αξέχαστες: X-tended Dynamic Range™ Pro με τριπλάσια φωτεινότητα, οθόνη TRILUMINOS™ για πλούσια, ζωντανά χρώματα και X-reality™ Pro για εντυπωσιακή λεπτομέρεια.

λογότυπο 1

Τριπλάσια φωτεινότητα

Με μεγαλύτερη φωτεινότητα και βαθύτερα μαύρα, ο αλγόριθμος οπίσθιου φωτισμού προσφέρει τριπλάσιο εύρος φωτεινότητας από μια συμβατική τηλεόραση LED.

λογότυπο 2

Αναβαθμίστε τα πάντα σε ποιότητα 4K

Ανακαλύψτε ένα νέο κόσμο λεπτομέρειας, είτε πρόκειται για 4K, HD ή οποιαδήποτε άλλη ανάλυση: τα πάντα αναβαθμίζονται με το ισχυρό σύστημα επεξεργασίας. Οι σκηνές αναλύονται και αντιστοιχίζονται με μια βάση δεδομένων για τη βελτίωση του χρώματος, της αντίθεσης και της ρεαλιστικής υφής.

λογότυπο 3

Χρώματα που ζωντανεύουν στην οθόνη

Χαθείτε στο συναίσθημα κάθε σκηνής, με ολοζώντανα κόκκινα και εντυπωσιακά πράσινα. Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από κάμερες Sony που υποστηρίζουν την τεχνολογία TRILUMINOS™.

Καλύτερη φωτεινότητα, περισσότερες αποχρώσεις

Ο οπίσθιος φωτισμός προσφέρει τριπλάσιο εύρος φωτεινότητας από μια συμβατική τηλεόραση LED. Απολαύστε πραγματική φωτεινότητα σε κάθε σκηνή και εξαιρετικές διαβαθμίσεις με περισσότερη λεπτομέρεια, χρώμα και ρεαλισμό, χάρη στην ανάλυση 4K.

Εικόνα από όπερα σε χαμηλή ποιότητα
Συμβατική τηλεόραση LED
Εικόνα από όπερα σε υψηλή ποιότητα
BRAVIA® με X-Tended Dynamic Range™ Pro

Βαθύτερα μαύρα, μεγαλύτερη διαβάθμιση

Μεταβλητή φωτεινότητα οπίσθιου φωτισμού με λειτουργία peaking

Με την ελαχιστοποίηση της διαρροής φωτός και τη ρύθμιση του επιπέδου οπίσθιου φωτισμού κάθε περιοχής της οθόνης, το X-tended Dynamic Range PRO μπορεί να αιχμαλωτίσει ευρύτερες διακυμάνσεις φωτός στην οθόνη.

Απίστευτες λεπτομέρειες ό,τι κι αν παρακολουθείτε

Απολαύστε εκπληκτική ποιότητα εικόνας σε οποιοδήποτε περιεχόμενο: από Blu-ray Disc™ και τηλεοπτικές εκπομπές μέχρι και διαδικτυακά βίντεο ή κλιπ από το smartphone. Το μοναδικό σύστημα επεξεργασίας της Sony αναλύει, καθαρίζει και βελτιώνει τις εικόνες, προσφέροντάς σας εκπληκτικά αποτελέσματα με πολύ λιγότερο θόρυβο εικόνας για αυθεντική ποιότητα Full HD.

 • Τηλεόραση και μπάρα ηχείων σε λευκό τραπέζι με φόντο μια αυλήΤαινίες σε Blu-ray
 • Σκηνή από βιντεοπαιχνίδι με λεπτομερή γραφικάΠαιχνίδια
 • Βίντεο από το YouTube™ σε οθόνη τηλεόρασηςΔιαδικτυακά βίντεο
 • Ζευγάρι σε καναπέ που κοιτάζει άλμπουμ με φωτογραφίεςΦωτογραφίες

Χρώματα που ζωντανεύουν στην οθόνη

Η BRAVIA® προσφέρει όλα τα χρώματα που φαντάζεστε. Χαθείτε σε κάθε σκηνή, με πλούσια κόκκινα και εντυπωσιακά πράσινα. Επίσης, απολαύστε εκπληκτικά αποτελέσματα κατά την προβολή φωτογραφιών και βίντεο από μηχανές και βιντεοκάμερες Sony με TRILUMINOS™.

Τριαντάφυλλα σε υψηλή ποιότητα
ΟΘΟΝΗ TRILUMINOS™
Τριαντάφυλλα σε χαμηλή ποιότητα
ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΗ ΟΘΟΝΗ
Μολύβια σε υψηλή ποιότητα

Οθόνη TRILUMINOS™

Με μεγαλύτερο χρωματικό χώρο είναι σαν να έχει κανείς περισσότερες ξυλομπογιές.

Μολύβια σε χαμηλή ποιότητα

Συμβατικά λευκά LED

Με μικρότερο χρωματικό χώρο είναι σαν να έχει κανείς λιγότερες ξυλομπογιές.

W.

Ρεαλιστική αίσθηση, εκπληκτική λεπτομέρεια

Παρακολουθήστε ταινίες 3D σε Blu-ray, τηλεοπτικές εκπομπές 3D και διαδικτυακά βίντεο με εικόνες 3D εκπληκτικής λεπτομέρειας, με πιο φυσικό βάθος πεδίου.

W.

Ομαλή κίνηση

Ό,τι και αν παρακολουθείτε, απολαύστε απίστευτα ομαλή κίνηση στις ακολουθίες σκηνών με γρήγορη δράση, χάρη στην τεχνολογία Motionflow XR.

Μοναδική εμπειρία ακρόασης

ClearAudio+

Απολαύστε ήχο τόσο ζωντανό όσο και η εικόνα που βλέπετε. Το ClearAudio+ προσαρμόζει με ακρίβεια τις ρυθμίσεις της τηλεόρασης, για να σας προσφέρει πλούσιο, καθηλωτικό ήχο που γεμίζει το χώρο. Ακούστε μουσική, διαλόγους και ηχητικά εφέ με μεγαλύτερη καθαρότητα και διαχωρισμό σε οποιοδήποτε περιεχόμενο.

S-Force Front Surround

Επεξεργάζεται τα ηχητικά σήματα, για να σας προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία ακρόασης. Χάρη στην επεξεργασία άμεσου, πολυκάναλου ήχου, μπορείτε να απολαμβάνετε καθαρό και δυνατό ήχο Surround 360° με απόλυτο ρεαλισμό.

Clear Phase

Ρυθμίζει με ακρίβεια την απόκριση συχνότητας των ηχείων της τηλεόρασης για πιο ομαλό και ισορροπημένο αποτέλεσμα σε χαμηλές, μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Voice Zoom

Τώρα μπορείτε να ακούτε πιο καθαρά και να καταλαβαίνετε πιο εύκολα τους διαλόγους και την ομιλία, ακόμα και όταν οι ήχοι του παρασκηνίου είναι δυνατοί ή αποσπούν την προσοχή σας.

Καθαρές ψηλές και βαθιές χαμηλές νότες

Ηχείο Long Duct

Απολαύστε καθαρό ήχο πλήρους φάσματος που φτάνει στα αυτιά σας μέσα το μεγάλο αγωγό του ηχείου υψηλής απόδοσης. Χάρη στη μακριά, σωληνωτή του σχεδίαση, μπορείτε να ακούτε καθαρά, δυνατά μπάσα σε οποιοδήποτε ψυχαγωγικό περιεχόμενο.

εικόνα ηχείου long duct

Βρείτε ό,τι θέλετε εύκολα και γρήγορα.

Απεικόνιση ταχύτητας

Γρήγορη εκκίνηση

Ανοίξτε την τηλεόρασή σας σε δύο δευτερόλεπτα και βρείτε διαδικτυακό περιεχόμενο σε άλλο ένα. Τώρα χρειάζεστε λιγότερο χρόνο για οποιαδήποτε ενέργεια και εφαρμογή, για να μπορείτε να απολαμβάνετε και να εξερευνάτε το περιεχόμενό σας όποτε θέλετε.

Εύκολη και γρήγορη εύρεση.

Περιηγηθείτε σε κανάλια, βίντεο και φωτογραφίες στο δίκτυό σας, στο YouTube™ ή το PlayStation Video. Βρείτε αμέσως τα αγαπημένα σας με τη γρήγορη εκκίνηση της τηλεόρασης και εφαρμογών.

Παρακολουθήστε μαζί από μίλια μακριά

Μοιραστείτε τη στιγμή.

Διασκεδάστε με παρέα: δείτε τηλεόραση διαβάζοντας tweet από όλον τον κόσμο. Απλώς επιλέξτε τη λέξη-κλειδί που θέλετε και δείτε στην οθόνη τα σχόλια που σχετίζονται με το πρόγραμμα που παρακολουθείτε. Η τηλεόραση δεν ήταν ποτέ τόσο κοινωνικό μέσο.

Για όλους τους ποδοσφαιρόφιλους

Αίσθηση γηπέδου με ήχο Surround και όχι μόνο.

Ζήστε το μεγάλο ντέρμπι. Με τη λειτουργία Live Football οι ρυθμίσεις του ήχου προσαρμόζονται αυτόματα, για να αισθάνεστε σαν να είστε στο γήπεδο. Επιπλέον, χάρη στο νέο, κομψό περιβάλλον χρήσης, μπορείτε να βλέπετε ειδήσεις και κορυφαίες στιγμές από διάφορες πηγές.

 • Λειτουργία Live Football
 • Τεχνολογία Ήχου
 • Απομακρυσμένη πρόσβαση
Μοιραστείτε και δείτε φωτογραφίες στην καμπυλωτή τηλεόραση μέσω smartphone

Κάντε δική σας τη στιγμή

Στείλτε φωτογραφίες, μοιραστείτε φωτογραφίες, πάρτε φωτογραφίες

Απολαύστε φωτογραφίες από συσκευές Android ή iOS* στη μεγάλη οθόνη. Πάρτε τα αγαπημένα σας από την τηλεόραση χρησιμοποιώντας έως και 10 συσκευές.

*Android 2.3 ή ανώτερη έκδοση

*iOS5 ή ανώτερη έκδοση

Ανακαλύψτε τι σας περιμένει

Δείτε το αγαπημένο σας διαδικτυακό περιεχόμενο στη μεγάλη οθόνη. Από ταινίες έως catch-up TV, μουσική και τα τελευταία βίντεο YouTube™. Τα πάντα είναι εδώ..

 • Ταινίες
 • Άλμπουμ
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
 • 4K

 • X-tended Dynamic Range™ PRO

 • 4K X-Reality™ PRO

 • Οθόνη TRILUMINOS™

 • ClearAudio+

Τύπος οπίσθιου φωτισμού
ΝΑΙ
Αναλογία πλευρών οθόνης
16:9
Λόγος δυναμικής αντίθεσης
Πάνω από 1 εκατομμύριο
Οθόνη Triluminos™
ΝΑΙ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Εξάρτημα πολλαπλών θυρών, Τηλεχειριστήριο με επιφάνεια αφής (RMF-ED004), Τηλεχειριστήριο, Γυαλιά 3D (TDG-BT400A x2), Μπαταρίες (R03 x 2), Καλώδιο ρεύματος AC, Βίδες, Οδηγίες χρήσης, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης / Οδηγίες CUE (GA), Επιτραπέζια βάση (ενσωματωμένη), *Τα στοιχεία ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα και το μοντέλο.

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 • Ο Δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον οπίσθιο φωτισμό, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

 • Η Λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα του οπίσθιου φωτισμού

 • Η Λειτουργία απενεργοποίησης οπίσθιου φωτισμού εξοικονομεί ενέργεια, απενεργοποιώντας την εικόνα, κάτι το οποίο σε μια οθόνη LCD επιτυγχάνεται με την απενεργοποίηση τόσο της οθόνης, όσο και του οπίσθιου φωτισμού