XE90

Απίστευτη αντίθεση, εντυπωσιακές εικόνες
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

XE90 | LED | 4K Ultra HD | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Android TV)

XE9005 Series
XE90 Τηλεόραση 4K HDR με X-tended Dynamic Range PRO: εικόνα

Οι τιμές ξεκινούν από:

Ενδεικτικά από

1.600,00 €

123 cm (49'')

KD-49XE9005

Ενδεικτικά από

1.600,00 €

139 cm (55")

KD-55XE9005

Ενδεικτικά από

1.699,70 €

164 cm (65")

KD-65XE9005

Ενδεικτικά από

2.450,00 €

189 cm (75”)

KD-75XE9005

Ενδεικτικά από

4.250,00 €

BΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

4mοντέλα

Κορυφαία χαρακτηριστικά

X-TENDED DYNAMIC RANGE™ PRO

Ο κόσμος αποκαλύπτεται με απαράμιλλη αντίθεση

Για την απόλυτη ποιότητα εικόνας, αυτή η τηλεόραση συνδυάζει την εκπληκτική ευκρίνεια 4K με τη φωτεινότητα, το χρώμα και τη λεπτομέρεια του υψηλού δυναμικού εύρους (HDR). Οι περιοχές με σκούρες σκιές και φως του ήλιου που μέχρι τώρα δεν φαίνονταν είναι πλέον απίστευτα ευκρινείς και γεμάτες λεπτομέρεια.

4K HDR Processor X1™
Πιο λεπτομερής, πιο φυσική, πιο ρεαλιστική εικόνα

4K HDR Processor X1™

Σαν να βρίσκεστε μέσα στο κύμα, περιμένοντας το νερό να σκάσει από πάνω σας, ο επεξεργαστής 4K HDR Processor X1 αναπαράγει κάθε παιχνίδισμα του φωτός και κάθε διαφορετική υφή για αφάνταστο ρεαλισμό. 

Οθόνη TRILUMINOS™
Η λαμπρότητα της ζωής αποκαλύπτεται με περισσότερα χρώματα

Οθόνη TRILUMINOS™

Δείτε ζωηρά, ρεαλιστικά χρώματα ολόγυρά σας. Η οθόνη TRILUMINOS χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα, αναπαράγοντας πιστά κάθε χρώμα και απόχρωση του φάσματος.

Σχεδιασμένη για να κρατάει την προσοχή σας στην εικόνα

Κανένας περισπασμός, μόνο όμορφες εικόνες. Το στενό, εξαιρετικής σχεδίασης πλαίσιο αλουμινίου φροντίζει η προσοχή σας να παραμένει στην οθόνη, ενώ τα καλώδια είναι έξυπνα κρυμμένα στο πίσω και εμπρός μέρος. 

Εξερευνήστε νέους κόσμους απλώς με την ομιλία σας

Βρείτε την ψυχαγωγία που ονειρεύεστε, απλά προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο, η τηλεόραση Android TV™ 4K σάς φέρνει στη στιγμή ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από εφαρμογές ή εκπομπές.

Οι τηλεοράσεις μας Android 4K προτείνονται από το Netflix

Με το Netflix, διαλέξτε εύκολα τηλεοράσεις με άριστη απόδοση, εύκολη πρόσβαση σε εφαρμογές και νέες λειτουργίες που βελτιώνουν την Smart TV σας. Με τις τηλεοράσεις Netflix Recommended TV, απολαύστε εκπομπές και ταινίες με το ειδικό κουμπί και με φωνητικό έλεγχο.

Τηλεόραση Netflix Recommended TV
Βίντεο με οδηγίες
Οδηγοί τηλεοράσεων

Έχετε απορίες σχετικά με τη ρύθμιση και τη χρήση της τηλεόρασης; Μήπως θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να τη συνδέσετε με άλλον εξοπλισμό; Τα εκπαιδευτικά μας βίντεο θα σας καθοδηγήσουν βήμα-βήμα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ανακαλύψτε το επόμενο επίπεδο της ψυχαγωγίας 4K HDR με την ισχύ του 4K HDR Processor X1™ και της εξελιγμένης τεχνολογίας X-tended Dynamic Range PRO, για εξαιρετικά υψηλή αντίθεση, λεπτομέρεια και ευκρίνεια. Όλα αυτά σε μια όμορφη, κομψή σχεδίαση με εκλεπτυσμένο φινίρισμα από αλουμίνιο.
  • Διατίθεται σε 123 cm (49''), 139 cm (55"), 164 cm (65"), 189 cm (75”)

  • Υψηλό δυναμικό εύρος 4K

  • 4K HDR Processor X1™

  • X-tended Dynamic Range™ PRO

  • Android TV™

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο