2 Μοντέλα
2 Μοντέλα

Έτος μοντέλου

Έτος μοντέλου

189 cm (75”)
XR-75Z9J
189 cm (75”) 
XR-75Z9J

Έτος μοντέλου

  • Ø
215 cm (85'')
XR-85Z9J
215 cm (85'') 
XR-85Z9J

Έτος μοντέλου

  • Ø

Χαρακτηριστικά

Εικόνα παγονιού με λεπτομέρεια 8K

Εικόνα XR 

Απολαύστε εικόνα 8K με φυσική, έντονα ρεαλιστική αίσθηση. Ο πρωτοποριακός επεξεργαστής της Sony χρησιμοποιεί την ανάλυση της ανθρώπινης οπτικής αντίληψης για να διασταυρώσει και να βελτιστοποιήσει εκατοντάδες χιλιάδες στοιχείων, σε μία στιγμή. Σε συνδυασμό με την ακρίβεια της οθόνης Full Array LED, οι εικόνες ζωντανεύουν στην οθόνη, με βαθιά μαύρα και εξαιρετικά λαμπερό φως.

Λεπτομέρεια λουλουδιών που δείχνει λεπτές σκιές και αποχρώσεις στα πέταλα

Χρώμα XR

Δείτε χρώματα που φαίνονται όμορφα και φυσικά. Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR η οθόνη αντλεί από μια ευρεία παλέτα και αποδίδει το κάθε χρώμα με τις λεπτές διαφορές που βλέπουμε και στη ζωή. Με τη διευρυμένη απόχρωση, μπορείτε να δείτε διαφορετικών τόνων σκιές και ρεαλιστικές υφές. Ακόμα και τα απαλά χρώματα ζωντανεύουν.

Εικόνα που δείχνει φυσικά χρώματα, με XR Triluminos PRO™

XR Triluminos Pro™

Με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR, αυτή η τηλεόραση αναπαράγει το χρώμα σύμφωνα με την ανθρώπινη αντίληψη για την ομορφιά. Δείτε μια πιο πλούσια χρωματική παλέτα, με μεγαλύτερη ποικιλία αποχρώσεων και κορεσμού, που αναδεικνύει τις φυσικές σκιές και τις λεπτές λεπτομέρειες, ακόμα και στις σκοτεινές σκηνές.

Εικόνες στην οθόνη με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση και ρεαλιστικό βάθος

Αντίθεση XR

Απολαύστε εκπληκτική αντίθεση, όπως και στην πραγματική ζωή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αναλύει και διασταυρώνει δεδομένα, βελτιώνοντας τις εικόνες μιμούμενος την εστίαση του ανθρώπινου ματιού, για ρεαλιστικό χρώμα και βάθος. Με το XR Contrast Booster, τα φωτεινά σημεία γίνονται πιο φωτεινά και τα σκοτεινά πιο σκοτεινά, χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια λόγω σκιών ή υπερέκθεσης.

Λογότυπο XR Contrast Booster 15

Ενίσχυση αντίθεσης XR Contrast Booster 15

Εξισορροπώντας με ακρίβεια την έξοδο φωτός σε ολόκληρη την οθόνη, εξασθενώντας τη σε κάποια σημεία και ενισχύοντάς τη σε άλλα, η τεχνολογία XR Contrast Booster προσαρμόζει τη φωτεινότητα, χαρίζοντας πιο έντονα σημεία υψηλής φωτεινότητας και πιο βαθιά μαύρα στις σκιές. Με πιο λαμπερές φωτεινές περιοχές και πιο σκούρες μαύρες, οι σκηνές φαίνονται ακόμα πιο ρεαλιστικές, με έξτρα βάθος και λεπτομέρεια.

Εικόνες λουλουδιών στα βουνά με εξαιρετική λεπτομέρεια με XR HDR Remaster

XR HDR Remaster

Με την τεχνολογία XR HDR Remaster, αυτή η τηλεόραση μπορεί να εντοπίσει κάθε αντικείμενο στην οθόνη, να αναλύσει το χρώμα της και να προσαρμόσει την αντίθεση, για ακόμα πιο ρεαλιστικές εικόνες. Η τεχνολογία επεξεργασίας Object-based Processing, από την BRAVIA XR™ προσφέρει ανώτερου επιπέδου ακρίβεια, με ρύθμιση της απόχρωσης, του κορεσμού, της φωτεινότητας, του διανύσματος κίνησης, του εύρους ζώνης και άλλων. Ως αποτέλεσμα, οι σκηνές είναι εξαιρετικά ρεαλιστικές, με μεγαλύτερο βάθος, ζωντανές υφές και φυσικά χρώματα.

Κοντινό αετού με ευκρίνεια 8K

Ευκρίνεια XR Clarity

Όποιο κι αν είναι το περιεχόμενο ή η πηγή προέλευσης, θα απολαμβάνετε ψυχαγωγία σε ποιότητα που προσεγγίζει την ανάλυση 8K με αναβάθμιση 8K XR. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR της Sony, χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος δεδομένων, για να αναπληρώσει τη χαμένη υφή και λεπτομέρεια της εικόνας, κάνοντάς την απόλυτα ρεαλιστική. Έτσι, φαίνονται λεπτομέρειες όπως το φυσικό σχήμα στα πούπουλα και στα νύχια ζώων. 

Εικόνα κεφαλιού λιονταριού που δείχνει λεπτομέρεια με αναβάθμιση XR 8K

Αναβάθμιση σήματος 8K XR

Η τηλεόραση αυτή, με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR, μετατρέπει τα σήματα 2K ή 4K σε ανάλυση που προσεγγίζει την 8K, για απίστευτα ρεαλιστική και καθηλωτική θέαση. Η αναβάθμιση 8K του XR αξιοποιεί έναν μεγάλο όγκο δεδομένων, αναλύοντας πρότυπα στις σκηνές και αναπαράγοντας μικρές λεπτομέρειες.  

Κοντινό φύλλου που δείχνει λεπτομέρεια με ανάλυση 8K XR Super Resolution

Ανάλυση 8K XR Super Resolution

Η τεχνολογία ανάλυσης XR Super Resolution εντοπίζει τα μεμονωμένα αντικείμενα σε μια εικόνα και αναπαράγει σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές στην οθόνη σας. Ο επεξεργαστής BRAVIA XR αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια δεδομένα, για να αποδώσει εικόνα 8K, με τέσσερις φορές καλύτερη ανάλυση από το 4Κ, εμπλουτίζοντας τις σκηνές με βάθος, υφή και λεπτομέρεια. 

Εικόνα ηλιοβασιλέματος και θάλασσας με 8K XR Smoothing

Εξομάλυνση εικόνας 8K XR Smoothing

Η τεχνολογία XR Smoothing δημιουργεί ομαλή, φυσική ποιότητα εικόνα 8K ενώ παρακολουθείτε, χωρίς τις διακριτές χρωματικές ζώνες που μπορεί να εμφανιστούν σε άλλες τηλεοράσεις. Οι σκηνές αναπαράγονται με χιλιάδες τόνους, σκιές και διαβαθμίσεις, που τους δίνουν απίστευτο ρεαλισμό.

Εικόνα σέρφερ που δείχνει λεπτομέρεια χωρίς θόλωση στο κύμα

Κίνηση XR Motion

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών με έντονη δράση μόλις έγινε πολύ καλύτερη. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ αναλύει τα δεδομένα, διασφαλίζοντας ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής 

Εικόνα σνοουμπόρντερ με λεπτομέρεια χωρίς θόλωση, χάρη στο LED XR X-Motion Clarity™

XR Motion Clarity

Σε κάποιες οθόνες, τα σπορ και οι σκηνές γρήγορης δράσης φαίνονται θολωμένες. Η νέα τεχνολογία LED XR Motion Clarity™ της Sony διατηρεί τα πάντα καθαρά και ευκρινή. Κάθε LED ελέγχεται ανεξάρτητα, ανάβοντας και σβήνοντας με τη βέλτιστη διάρκεια, ενώ η φωτεινότητα ενισχύεται όπου χρειάζεται, για να βλέπετε κάθε λεπτομέρεια.

Λογότυπο X-Anti Reflection

X-Anti Reflection

Κάποιες φορές είναι δύσκολη η παρακολούθηση σκοτεινών ταινιών σε φωτεινό χώρο, λόγω της αντανάκλασης της οθόνης. Η τεχνολογία X-Anti Reflection μειώνει την αντανάκλαση που προκαλείται από τον ήλιο ή το φως της λάμπας, για να βλέπετε ατόφια μαύρα στο φως και να απολαμβάνετε καθαρή εικόνα χωρίς περισπασμούς. 

Σύγκριση οθονών με και χωρίς X-Wide Angle™

X-Wide Angle™

Η παρακολούθηση τηλεόρασης από το πλάι είναι πλέον τόσο ικανοποιητική όσο και από το κέντρο. Η πρότυπη οπτική σχεδίαση της Sony για τον έλεγχο του φωτός στον οπίσθιο φωτισμό στην οθόνη X-Wide Angle, διασφαλίζει ότι τα χρώματα παραμένουν ρεαλιστικά από όπου κι αν παρακολουθείτε.

Λογότυπο 4K/120 fps

4K/120 fps

Κερδίστε το προβάδισμα από τον ανταγωνισμό με την BRAVIA. Με το HDMI2.1 έχετε ρυθμό καρέ 120 fps στα συμβατά παιχνίδια, που σας δίνουν το πλεονέκτημα σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων με άμεση απόκριση της δράσης στην οθόνη. Επιπλέον, θα απολαύσετε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου, κάτω από 6,0 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού.

Εικόνα ενός τραγουδιστή σε μια συναυλία

Τοποθέτηση ήχου XR

Για μια ηχητική εμπειρία που ταιριάζει με τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο, ο ήχος XR Sound Position υποστηρίζει την εικόνα με ρεαλιστικό ήχο. Αυτή η τηλεόραση BRAVIA XR 8K διαθέτει frame tweeter, έτσι ώστε ο ήχος να αντιστοιχεί ακριβώς με τη δράση στην οθόνη, για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Τα μπροστινά subwoofer προσφέρουν δυνατά μπάσα, όπου κι αν βρίσκεται η τηλεόραση.

Εικόνα ηχητικών κυμάτων από την τηλεόραση με το Acoustic Multi-Audio™

Acoustic Multi-Audio™

Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio της Sony περιλαμβάνει frame tweeter, ώστε οι ήχοι υψηλής συχνότητας να έρχονται από το σωστό σημείο της οθόνης, εκεί ακριβώς από όπου συμβαίνει η δράση. Χάρη στα μπροστινά subwoofer, απολαμβάνετε δυνατά μπάσα, ανεξάρτητα από την τοποθέτηση της τηλεόρασής σας. 

Εικόνα μουσικών που παίζουν σε μια συναυλία

XR Surround

Με την BRAVIA XR, όλα όσα βλέπετε αποκτούν αυθεντικό ήχο Surround. Η τεχνολογία XR Surround δημιουργεί ήχο surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής.

Λεπτομέρεια πολυδιάστατου ήχου με αναβάθμιση 3D Surround

Αναβάθμιση σήματος 3D Surround

Χάρη στην τεχνολογία επεξεργασίας σήματος της BRAVIA XR, η τηλεόραση αυτή μπορεί να αναπαραγάγει πολυδιάσταστο ήχο, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Νιώστε τον ήχο να σας περιβάλλει, όχι μόνο από αριστερά και δεξιά, αλλά και στον κάθετο άξονα. Με αναβάθμιση σήματος 3D Surround, μπορείτε να βιώσετε την κινηματογραφική συγκίνηση των τελευταίων φορμά ήχου, όπως το Dolby Atmos®, καθώς και να απολαμβάνετε ήχο Vertical Surround σε περιεχόμενο μη συμβατό με Dolby Atmos.

Λογότυπο Google™ TV

Google TV

Περιηγηθείτε σε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα από όλες τις υπηρεσίες streaming που χρησιμοποιείτε, συγκεντρωμένα σε ένα σημείο και οργανωμένα ανά θέμα και είδος, με βάση τα ενδιαφέροντά σας.  

Λογότυπο φωνητικής αναζήτησης Hands-free

Φωνητική αναζήτηση hands-free

Βρείτε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πιο γρήγορα από ποτέ, χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φωνής, χωρίς τηλεχειριστήριο. Η φωνητική αναζήτηση καταργεί την περίπλοκη πλοήγηση ή την κουραστική πληκτρολόγηση. Δεν έχετε παρά να το ζητήσετε.

Εικόνα που δείχνει την κινηματογραφική οθόνη με smartphone

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μπορείτε να μεταδώσετε βίντεο και ήχο στην τηλεόρασή σας απευθείας από το iPhone, iPad ή Mac σας. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές μέσα απο την εφαρμογή Apple TV, χρησιμοποιήστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ή ακόμα και το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όσους βρίσκονται στον χώρο.

Λογότυπο Chromecast built-in

Chromecast built-in

Το Chromecast σάς επιτρέπει να προβάλλετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή συσκευή σας, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας με Chromecast built-in. Ένα απλό πάτημα στο κουμπί "Cast", στη συσκευή σας Android ή iOS είναι ό,τι χρειάζεστε για να δείτε ό,τι σας αρέσει σε μεγάλη οθόνη. Κάντε μετάδοση του περιεχομένου που θέλετε και μετά συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Εικόνα συνδεδεμένων συσκευών που ελέγχονται με Smart Remote

Έξυπνος τηλεχειρισμός

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο on demand φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα. 

Εικόνα τηλεχειριστηρίου με οπίσθιο φωτισμό σε περιβάλλον ημέρας και νύχτας

Τηλεχειριστήριο με οθόνη οπίσθιου φωτισμού 

Το τηλεχειριστήριο με υψηλής ποιότητας σχεδίαση και μεταλλικό φινίρισμα με μοτίβο λεπτών ινών έχει ωραία αίσθηση στο χέρι και εναρμονίζεται με το σαλόνι σας. Τα πλήκτρα φωτίζονται από πίσω και ξεχωρίζουν στο σκοτάδι, για εύκολη αλλαγή έντασης και άλλων ρυθμίσεων, ενώ βλέπετε ταινίες τη νύχτα. 

Εικόνα που δείχνει τη βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων

Πολυμορφική βάση 3 θέσεων

Η βάση πολλαπλών θέσεων με 3 τρόπους στήριξης σας δίνει την επιλογή της τυπικής θέσης, που εστιάζει στην εικόνα, της στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια και του sound bar για ιδανική τοποθέτηση του ηχοσυστήματος.

Κοντινό σχεδίασης επίπεδης επιφάνειας

Μεταλλική επίπεδη επιφάνεια

Το κομψό, μεταλλικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά στενό, ώστε τα μάτια σας να εστιάζουν φυσικά στην εικόνα, όχι σε αυτό που την περιβάλλει.

Πίσω εικόνα της τηλεόρασης που δείχνει τη διαχείριση καλωδίων

Διαχείριση καλωδίων

Το στήριγμα καλωδίων κρύβει τα καλώδια, ώστε η τηλεόρασή σας να φαίνεται τακτοποιημένη και όμορφη από μπροστά, από πλάι και πίσω. 

Εικόνα σαλονιού που δείχνει τη φιλοσοφία Living Decor

Φιλοσοφία Living Decor 

Η φιλοσοφία Living Decor της Sony μετατρέπει την τηλεόρασή σας σε σημαντικό στοιχείο του χώρου σας, με οθόνη που προβάλλει έργα τέχνης, προσωπικές φωτογραφίες, θέματα προφύλαξης οθόνης και λειτουργίες ρολογιού.

Εικόνα οθόνης που δείχνει τα πλεονεκτήματα του αισθητήρα φωτός και χρώματος

Αισθητήρας φωτός και χρώματος

Όταν αλλάζει ο τόνος μιας πηγής φωτός στο δωμάτιο, για παράδειγμα από ψυχρό σε θερμό, τα χρώματα της εικόνας της τηλεόρασης αλλάζουν αναλόγως και μπορεί να φαίνονται τεχνητά. Η τηλεόραση αυτή περιλαμβάνει αισθητήρα φωτός RGB που βελτιστοποιεί το χρώμα και τη φωτεινότητα της εικόνας ανάλογα με την πηγή φωτός και το περιβάλλον του δωματίου. 

Λογότυπο Acoustic Auto Calibration

Acoustic Auto Calibration

Ανεξάρτητα από πού κάθεστε, η τηλεόραση εντοπίζει τη θέση σας και βελτιστοποιεί τον ήχο, ώστε να απολαμβάνετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να βρίσκεστε μπροστά από την τηλεόραση. Ο ήχος μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον του χώρου. Οι κουρτίνες, για παράδειγμα, απορροφούν τον ήχο, ενώ τα αντικείμενα μπροστά από την τηλεόραση μπορεί να διαταράξουν το πέρασμα του ήχου, υπονομεύοντας την ποιότητά του. Η τηλεόραση αυτή εντοπίζει αντικείμενα και αναπαράγει ήχο βελτιωμένο και προσαρμοσμένο στο δωμάτιό σας.

Λογότυπο λειτουργίας Netflix Calibrated Mode

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία αναπτύχθηκε ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix και την αναπαραγωγή της εικόνας στην τηλεόραση με την ίδια ποιότητα όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα. 

Λογότυπο IMAX Enhanced

IMAX Enhanced

Αυτή η smart TV 4K της Sony έχει πιστοποίηση IMAX Enhanced, δηλαδή είναι βελτιστοποιημένη για υψηλής πιστότητας εικόνα και ήχο. Απολαύστε μια πιο καθηλωτική εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας, με λειτουργία εικόνας IMAX Enhanced, που αξιοποιεί πλήρως κάθε περιεχόμενο remastered σε IMAX Enhanced.

Λογότυπο Dolby Vision® και Dolby Atmos®

Dolby Vision® και Dolby Atmos® 

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision® ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos® γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround. 

Εικόνα που δείχνει ταινία διαθέσιμη στο BRAVIA CORE™

BRAVIA CORE™

Περιλαμβάνεται και σας περιμένει ένας τεράστιος αριθμός ταινιών. Με τις τεχνολογίες BRAVIA XR, Pure Stream και IMAX Enhanced, ό,τι παρακολουθείτε αποδίδεται με εντυπωσιακά οπτικά εφέ και εκφραστική ποιότητα ήχου.