BRAVIA XR MASTER Series Z9J

Ρεαλισμός 8K, με οδηγό την ανθρώπινη νοημοσύνη

Δείτε πόσο κοντά στην πραγματικότητα φτάνει η μεγάλη οθόνη αυτής της τηλεόρασης 8K, με την ισχύ του επαναστατικού επεξεργαστή Cognitive Processor XR™.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series| Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

Z9J Series
Z9J | BRAVIA XR | MASTER Series| Full Array LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV): εικόνα

189 cm (75”)

XR-75Z9J

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

215 cm (85'')

XR-85Z9J

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Μάθετε πρώτοι τα πάντα για τη συναρπαστική τεχνολογία των νέων τηλεοράσεων BRAVIA, καθώς και όλες τις ανακοινώσεις για προπαραγγελίες και μελλοντικές ενέργειες.

Η πρώτη τηλεόραση στον κόσμο με γνωστική νοημοσύνη

Η τηλεόραση BRAVIA XR™ αναβαθμίζει την εικόνα και τον ήχο με τον έξυπνο επεξεργαστή Cognitive Processor XR. Κατανοεί το πώς οι άνθρωποι βλέπουν και ακούν, προσφέροντας μια πρωτόγνωρη ρεαλιστική εμπειρία για τον θεατή.

Πρωτοποριακές εικόνες 8K, όπως τις αντιλαμβάνεται το ανθρώπινο μάτι

Δείτε εικόνες 8K με βάθος, φυσικότητα και ρεαλισμό. Ο επαναστατικός επεξεργαστής με ανάλυση ανθρώπινης προοπτικής αναλύει και βελτιστοποιεί εκατοντάδες χιλιάδες στοιχεία εν ριπή οφθαλμού. Σε συνδυασμό με την ακρίβεια μιας οθόνης Full Array LED, οι εικόνες είναι ολοζώντανες, με πλούσια μαύρα και εξαιρετικά λαμπερό φως.

Μετατρέψτε κάθε ήχο σε καθηλωτική εμπειρία

Η προηγμένη τεχνολογία ηχείων σε συνδυασμό με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR μετατρέπει κάθε πηγή ήχου σε καθηλωτική εμπειρία. Αφεθείτε στον κινηματογραφικό ήχο Surround με ακριβή τοποθέτηση ήχου, ό,τι κι αν παρακολουθείτε. Απολαύστε την ψυχαγωγία σας με πρωτόγνωρο τρόπο, με ήχο και εικόνα σε τέλεια αρμονία.

Χιλιάδες ταινίες και εκπομπές, με μια σας λέξη

Χρησιμοποιήστε τη φωνή σας για να βρείτε τι θέλετε να δείτε. Απλώς πείτε τον τίτλο που θέλετε. Ή αναζητήστε προτάσεις, λέγοντας "Δείξε μου τηλεοπτικά προγράμματα με περιπέτεια"."

Η εμπειρία κινηματογράφου, σπίτι σας, μαζί με τις ταινίες της BRAVIA XR

10 ταινίες για εξαργύρωση, 24 μήνες απεριόριστου streaming.*

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. * Το Bloodshot διατίθεται μόνο για εξαργύρωση.

Ανακύκλωση. Ανανέωση. Μείωση.

Οι BRAVIA XR σχεδιάστηκαν με γνώμονα την κομψότητα, αλλά και το περιβάλλον. Στα πίσω καλύμματα των μοντέλων μεγάλης οθόνης χρησιμοποιείται βιώσιμο υλικό έως 40%.

Εικόνα XR
Λεπτομέρεια λουλουδιών που δείχνει λεπτές σκιές και αποχρώσεις στα πέταλα
Μια τεράστια παλέτα υπέροχων φυσικών χρωμάτων

Δείτε χρώματα που φαίνονται όμορφα και φυσικά. Με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR η οθόνη αντλεί από μια ευρεία παλέτα και αποδίδει το κάθε χρώμα με τις λεπτές διαφορές που βλέπουμε και στη ζωή. Με τη διευρυμένη απόχρωση, μπορείτε να δείτε διαφορετικών τόνων σκιές και ρεαλιστικές υφές. Ακόμα και τα απαλά χρώματα ζωντανεύουν.

Ρεαλιστικό βάθος με βαθιά μαύρα και έντονη φωτεινότητα

Δείτε συναρπαστική αντίθεση, όπως και στη ζωή. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αναλύει τα δεδομένα και βελτιώνει τα χρώματα και το βάθος των εικόνων, μιμούμενος την εστίαση του ανθρώπινου ματιού. Με το XR Contrast Booster, τα φωτεινά σημεία γίνονται πιο φωτεινά και τα σκοτεινά πιο σκούρα, χωρίς να χάνεται η λεπτομέρεια λόγω σκιών ή υπερέκθεσης. 

Εικόνες στην οθόνη με εξαιρετικά υψηλή αντίθεση και ρεαλιστικό βάθος
Κοντινό αετού με ευκρίνεια 8K
Αναδημιουργία της χαμένης υφής 8K με έξυπνο τρόπο

Ανεξαρτήτως περιεχομένου ή πηγής, θα απολαμβάνετε ανάλυση σχεδόν 8K με αναβάθμιση XR 8K. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί έξυπνα τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες. Απολαύστε φυσικές λεπτομέρειες με υφές και περιγράμματα με μεγάλη ευκρίνεια. 

Έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης, χωρίς θόλωση

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών γρήγορης δράσης βελτιώνεται ακόμα περισσότερο. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ διασταυρώνει και αναλύει τα δεδομένα, διασφαλίζοντας ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής.

Εικόνα σέρφερ που δείχνει λεπτομέρεια χωρίς θόλωση στο κύμα
Σύγκριση οθονών με και χωρίς X-Anti Reflection
Όμορφες εικόνες από κάθε γωνία

Η οθόνη X-Wide Angle διασφαλίζει υπέροχες εικόνες από κάθε γωνία, ώστε ακόμα και όσοι είναι στα πλάγια να βλέπουν εξίσου καλά με αυτούς στο κέντρο. Και χάρη στο X-Anti Reflection, οι εικόνες είναι πιο καθαρές με λιγότερες αντανακλάσεις.

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες εικόνας
 
Ήχος XR
Εικόνα ενός τραγουδιστή σε μια συναυλία
Το πλαίσιο είναι το ηχείο, ο ήχος ταιριάζει με τη δράση

Για μια ηχητική εμπειρία ταιριαστή στις ανθρώπινες αισθήσεις, το XR Sound Position ζωντανεύει τον ήχο πίσω από την εικόνα. Με το δονούμενο frame tweeter της BRAVIA XR 8K, ο ήχος ακολουθεί τη δράση για μια απόλυτα καθηλωτική εμπειρία. Τα μπροστινά subwoofer προσφέρουν δυνατά μπάσα, όπου κι αν βρίσκεται η τηλεόραση.

Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Με την BRAVIA XR, όλα όσα βλέπετε αποκτούν αυθεντικό ήχο Surround. Η τεχνολογία XR Surround δημιουργεί ήχο surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής.

Σκηνή σαλονιού που δείχνει το εφέ ήχου Surround με το XR Surround
Γυναίκα σε δρόμο με κίνηση δείχνει πώς το Voice Zoom 2 βοηθά να ακούγονται καλύτερα οι ομιλίες
Το Voice Zoom™ 2 βελτιώνει τις φωνές για πιο καθαρούς διαλόγους

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση πιο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα

Ανακαλύψτε τεχνολογίες ήχου
 
Λειτουργίες Smart TV
Το περιεχόμενο στο smartphone σας γίνεται τεράστιο

Απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα, από συσκευές iOS ή Android, στη μεγάλη οθόνη.

Εικόνα που εμφανίζει τη μετάδοση περιεχομένου από smartphone σε τηλεόραση
Εικόνα που δείχνει πώς μπορούν να ελεγχθούν όλες οι συνδεδεμένες συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο
Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο Sony. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο on demand φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Ανακαλύψτε περισσότερες έξυπνες λειτουργίες
 
Σχεδίαση
Μίνιμαλ σχεδίαση: καθηλωτική εμπειρία, κανένας περισπασμός

Η μίνιμαλ σχεδίαση One Slate αγκαλιάζει την οθόνη με ένα ενιαίο, κομψό, γυάλινο πάνελ, ώστε να εστιάζετε στην εικόνα. Αυτή η τηλεόραση έχει υπέροχη εικόνα και ήχο, είτε σε βάση είτε στον τοίχο.

Η πραγματική εμφάνιση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της τηλεόρασης.

Σύρετε
Εικόνα που δείχνει τη βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων
Βάση πολλαπλών θέσεων με 3 κατευθύνσεις, ευέλικτη για κάθε τοποθέτηση

Η βάση πολλαπλών θέσεων με 3 τρόπους στήριξης σας δίνει την επιλογή της τυπικής θέσης, που εστιάζει στην εικόνα, της στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια και του sound bar για ιδανική τοποθέτηση του ηχοσυστήματος.

Κοντινό σχεδίασης επίπεδης επιφάνειας
Επίπεδη επιφάνεια για προβολή που καθηλώνει

Το κομψό, μεταλλικό πλαίσιο είναι εξαιρετικά στενό, ώστε τα μάτια σας να εστιάζουν φυσικά στην εικόνα, όχι σε αυτό που την περιβάλλει.

Πίσω εικόνα της τηλεόρασης που δείχνει τη διαχείριση καλωδίων
Όμορφη εμφάνιση χωρίς ακαταστασία

Το στήριγμα καλωδίων κρύβει τα καλώδια, ώστε η τηλεόρασή σας να φαίνεται τακτοποιημένη και όμορφη από μπροστά, από το πλάι και πίσω.

Λεπτομέρεια από τηλεχειριστήριο βουρτσισμένου αλουμινίου με οπίσθιο φωτισμό
Premium τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό

Το premium τηλεχειριστήριο αλουμινίου με φινίρισμα hairline έχει ωραία αίσθηση και είναι ορατό στο σκοτάδι.

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, για κάθε περιβάλλον

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε μια συναρπαστική εμπειρία προβολής. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Απολαύστε ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο, όπως ο δημιουργός έχει οραματιστεί

Χάρη στις τεχνολογίες που διατηρούν το όραμα του δημιουργού, όπως Netflix Calibrated Mode, IMAX Enhanced και Dolby Vision®, η BRAVIA XR αποδίδει την ένταση και το συναίσθημα όπως θα το ήθελε ο σκηνοθέτης. Είναι επίσης Calman Ready, χρήσιμη για δημιουργούς στο στάδιο της παραγωγής.  

Λογότυπο Assistive Technology
Τεχνολογία υποβοήθησης σε Google TV

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τεχνολογία προσβάσιμη από άτομα με προβλήματα όρασης, ακοής ή κίνησης.

Μάθετε πρώτοι τα πάντα για τη συναρπαστική τεχνολογία των νέων τηλεοράσεων BRAVIA, καθώς και όλες τις ανακοινώσεις για προπαραγγελίες και μελλοντικές ενέργειες.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Ελάτε πιο κοντά στον πραγματικό κόσμο με την κινηματογραφική τηλεόραση 8K, με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ της Sony.