BRAVIA XR MASTER Series Z9K

Συναρπαστικός ρεαλισμός 8K, φωτεινότητα και αντίθεση 
ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV)

Z9K Series
Z9K | BRAVIA XR | MASTER Series | Mini LED | 8K | High Dynamic Range (HDR) | Smart TV (Google TV): εικόνα

189 cm (75”)

XR-75Z9K

Ενδεικτικά από

8.200,00 €

215 cm (85'')

XR-85Z9K

Ενδεικτικά από

11.800,00 €

Εγγραφείτε τώρα για να λαμβάνετε τις νέες ενημερώσεις και προσφορές που ισχύουν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, από τη Sony. Κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο, για να μην χάνετε ποτέ τίποτα.

Βραβευμένο
Λογότυπο CES® 2021 Innovation Awards
BRAVIA CAM: Βραβείο CES® 2022 Best of Innovation Awards Honoree
Λογότυπο CES® 2021 Innovation Awards
BRAVIA CORE: Βραβείο CES® 2022 Innovation Awards
Εικόνα και ήχος επόμενη γενιάς, με γνωστική νοημοσύνη

Ανεβάστε την εικόνα και τον ήχο στο επόμενο επίπεδο με τον επεξεργαστή Cognitive Processor XR™. Ο επαναστατικός επεξεργαστής της Sony στις τηλεοράσεις BRAVIA XR™ αναπαράγει περιεχόμενο όπως το βλέπουν και το ακούν οι άνθρωποι, για μια απίστευτα ζωντανή εμπειρία. Κατανοεί πώς εστιάζει το ανθρώπινο μάτι, διασταυρώνοντας και αναλύοντας τις εικόνες για ρεαλιστικό βάθος, εξαιρετική αντίθεση και πανέμορφα, ζωντανά χρώματα. 

Ασυμβίβαστος ρεαλισμός 8K σε μεγάλη οθόνη 

Με τον Cognitive Processor XR™ και το νέα 8K mini LED, η Z9K αναβαθμίζει το περιεχόμενο σχεδόν σε ανάλυση 8K για περισσότερη λεπτομέρειες και υφή σε μεγάλη οθόνη, μαζί με την απόλυτη αντίθεση. Νιώστε τις αισθήσεις σας να φτάνουν στα άκρα και βιώστε μια απαράμιλλη τηλεοπτική εμπειρία. 

Σκηνές με έντονη αντίθεση και φωτεινότητα, με έλεγχο ακριβείας

Με τη δύναμη του Cognitive Processor XR™, το μοναδικό XR Backlight Master Drive ελέγχει με ακρίβεια την τελευταία γενιά οπίσθιου φωτισμού Mini LED σε αυτήν την τηλεόραση Z9K 8K BRAVIA XR, για ρεαλιστική φωτεινότητα. Απολαμβάνετε απαράμιλλο δυναμικό εύρος, με απίστευτα λαμπερά φώτα και βαθιά μαύρα, καθώς και όμορφους και φυσικούς μεσαίους τόνους, με σχεδόν καθόλου αντανάκλαση ή φωτοστέφανα γύρω από τα φωτεινά σημεία.


Μουσικός σε κονσέρτο που παίζει κοντραμπάσο με ηχητικά κύματα
Ηχείο είναι το πλαίσιο, με εικόνα και ήχο σε αρμονία

Απολαύστε ήχο που ταιριάζει με την εικόνα, με το Acoustic Multi-Audio™. Τέσσερα frame tweeter στο πάνω μέρος και σε κάθε πλευρά της τηλεόρασης εξυψώνουν τις κατευθυντικές πηγές ήχου, για απόλυτη αρμονία μεταξύ εικόνας και ήχου, και κινηματογραφική εμπειρία.

Απολαύστε τηλεόραση με νέους τρόπους με την BRAVIA CAM

Με την BRAVIA CAM, έχετε πάντα την καλύτερη θέση στο σπίτι. Αναγνωρίζει πότε κάθεστε και βελτιστοποιεί την εικόνα και τον ήχο ανάλογα. Επίσης, έχει έλεγχο κινήσεων χεριών, συνομιλία μέσω βίντεο και πολλές άλλες νέες λειτουργίες.

Κοντινό γυναίκας που χειρίζεται από μακριά την τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη φωνή της
Απλώς πείτε τι θέλετε να δείτε, με τη φωνητική αναζήτηση

Βρείτε νέα αγαπημένα, πιο γρήγορα, με φωνητική αναζήτηση. Βρείτε ένα πρόγραμμα απλώς εκφωνώντας το ή κάντε φωνητική αναζήτηση, λέγοντας π.χ. "ταινίες δράσης". Ξεκινήστε πατώντας το κουμπί λειτουργίας φωνής στο τηλεχειριστήριο. 

Η εμπειρία κινηματογράφου, σπίτι σας, μαζί με τις ταινίες της BRAVIA XR
Τέλεια για PlayStation®5
Εικόνα 4 πλαστικών μπουκαλιών και 4 CD στα αριστερά της εικόνας και ένα βέλος να δείχνει την τηλεόραση BRAVA με στιγμιότυπο ψαριού σε ωκεανό στα δεξιά της εικόνας.
Ανανεώστε, ανακυκλώστε, μειώστε. Σχεδίαση για περιβάλλον. 

Οι BRAVIA XR προσφέρουν καθηλωτικές εμπειρίες με γνώμονα το περιβάλλον. Δεσμευόμαστε για λιγότερο πρωτογενές πλαστικό σε τηλεοράσεις και συσκευασίες. Η Z9K περιέχει SORPLAS™ της Sony, με ποσοστό ανακυκλωμένου υλικού 85% στα εξαρτήματα. Οι μοναδικές τεχνολογίες ελέγχου φωτισμού, η BRAVIA CAM και οι αισθητήρες αποδίδουν υψηλή ποιότητα εικόνας αλλά και χαμηλή κατανάλωση. 

Εικόνα XR
Εικόνα του XR Backlight Master Drive που εστιάζει το φως για να ελέγξει τα Mini LED σε μια οθόνη υπό γωνία από πάνω
Ρεαλιστικό βάθος με άψογη αντίθεση και φωτεινότητα

Με έναν μοναδικό αλγόριθμο τοπικού ελέγχου φωτεινότητας, το XR Backlight Master Drive ελέγχει χιλιάδες μικροσκοπικά Mini LED με απόλυτη ακρίβεια και ανεξαρτησία. Εστιάζει το φως για μέγιστη φωτεινότητα, σχεδόν χωρίς αντανακλάσεις ή φωτοστέφανα. Για σκηνές με εκθαμβωτικά φώτα, βαθιά μαύρα και φυσικούς μεσαίους τόνους. 

Ευρύ φάσμα χρωμάτων για ρεαλιστικές αποχρώσεις και τόνους

Χάρη στον Cognitive Processor XR™ και την τεχνολογία XR Triluminos Pro, η Z9K αναπαράγει πάνω από ένα δισεκατομμύριο χρώματα με κάθε λεπτή απόχρωση. Μαζί με την οθόνη ευρέως χρωματικού φάσματος και τον επεξεργαστή που μιμείται την ανθρώπινη αντίληψη, εντοπίζει το χρώμα από τον κορεσμό, τον τόνο και τη φωτεινότητα και αποδίδει φυσικές αποχρώσεις.

Κοντινό σε φρούτα με μούρα, λεμόνι και ροδάκινα
Κοντινό στο μοτίβο της γούνας τίγρης, που δείχνει το αποτέλεσμα του XR 8K Upscaling
Αναπαράγει χαμένες υφές, το περιεχόμενο αναβαθμίζεται σε 8K

Με το XR 8K Upscaling, απολαμβάνετε ψυχαγωγία εφάμιλλη της ποιότητας 8K, άσχετα από το περιεχόμενο ή την πηγή. Ο Cognitive Processor XR™ αντλεί από έναν μεγάλο όγκο δεδομένων και αναδημιουργεί έξυπνα τις χαμένες υφές για ρεαλιστικές εικόνες. 

Έξυπνη επεξεργασία για σκηνές γρήγορης κίνησης, χωρίς θόλωση

Η παρακολούθηση σπορ και ταινιών με έντονη δράση μόλις έγινε πολύ καλύτερη. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XR με XR Motion Clarity™ αναλύει την κίνηση σε πολλά καρέ, για να διασφαλίσει ότι η δράση παραμένει ομαλή, φωτεινή και ευκρινής

Εικόνα σέρφερ που δείχνει λεπτομέρεια χωρίς θόλωση στο κύμα
Υπέροχες εικόνες σε όλη την οθόνη

Η οθόνη X-Wide Angle™ διασφαλίζει υπέροχες εικόνες από κάθε γωνία, ώστε ακόμα και όσοι είναι στα πλάγια να βλέπουν εξίσου καλά με αυτούς στο κέντρο. Και χάρη στην τεχνολογία X-Anti Reflection, οι εικόνες είναι πιο καθαρές, με λιγότερες αντανακλάσεις.

Ανακαλύψτε τις τεχνολογίες εικόνας
 
Ήχος XR
Εικόνα ηχητικών κυμάτων από την τηλεόραση με το Acoustic Multi-Audio™
Ήχος από την οθόνη με Frame Tweeter

Το Acoustic Multi-Audio™ έχει 4 frame tweeter που διασφαλίζουν ότι οι ήχοι υψηλής συχνότητας έρχονται από το σωστό σημείο και αντιστοιχούν ακριβώς στην εικόνα. Χάρη στα μπροστινά subwoofer, απολαμβάνετε δυνατά μπάσα, ανεξάρτητα από τη θέση της τηλεόρασης. 

Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Η BRAVIA XR™ φέρνει αυθεντικό ήχο Surround στα πάντα. Το XR Surround δημιουργεί εικονικά ήχο Surround τόσο από το πλάι όσο και κάθετα, για να απολαμβάνετε εμπειρία τρισδιάστατου ήχου, χωρίς να χρειάζονται ηχεία upfiring ή οροφής. Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR™ είναι επίσης συμβατές με Dolby Atmos®.

Σκηνή σε σαλόνι που δείχνει γυναίκα σε καναπέ να παρακολουθεί τηλεόραση και το εφέ ήχου surround με το XR Surround
Λειτουργεί ιδανικά με ήχο Sony

Σε συνδυασμό με εξοπλισμό ήχου της Sony, οι τελευταίες τηλεοράσεις BRAVIA XR προσφέρουν απαράμιλλη οπτικοακουστική εμπειρία, με τη συναρπαστική ποιότητα εικόνας και ήχου XR.

Γυναίκα σε δρόμο με κίνηση μιλάει στο κινητό και δείχνει πώς το Voice Zoom 2 βοηθά να ακούγονται καλύτερα οι ομιλίες
Το Voice Zoom™ 2 βελτιώνει τις φωνές για πιο καθαρούς διαλόγους

Ακούστε τους διαλόγους στην τηλεόραση πιο καθαρά, χωρίς να χρειάζεται να δυναμώσετε την ένταση. Ακόμα και όταν οι ομιλίες δεν είναι καθαρές, το Voice Zoom 2 αναγνωρίζει τον τύπο της φωνής, την αναλύει και βελτιώνει την καθαρότητα

Ανακαλύψτε τεχνολογίες ήχου
 
BRAVIA CAM
Η βέλτιστη εμπειρία προβολής, όπου κι αν βρίσκεστε 

Συνδέστε την BRAVIA XR TV με την παρεχόμενη BRAVIA CAM για πρωτόγνωρη εμπειρία τηλεόρασης. Η BRAVIA CAM αναγνωρίζει πού βρίσκεστε στο δωμάτιο και πόσο απέχετε από την τηλεόραση και, στη συνέχεια, προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου και εικόνας, ώστε να είναι σωστές. Αυτό σημαίνει πιο καθαρό ήχο και εικόνα, με καθηλωτική φωτεινότητα της εικόνας προσαρμοσμένη στο περιβάλλον προβολής σας.

Απεικόνιση διαχωρισμού οθόνης με άτομο που βλέπει τηλεόραση από μακριά και άλλο που βλέπει από κοντά
Βελτιστοποίηση εικόνας ανάλογα με τη θέση σας στον χώρο

Η BRAVIA CAM ανιχνεύει την απόσταση ανάμεσα σε εσάς και την τηλεόραση και προσαρμόζει τη φωτεινότητα, για τέλεια ποιότητα εικόνας όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο. Ο αισθητήρας φωτός και χρώματος προσαρμόζει την εικόνα στον φωτισμό, για την βέλτιστη εμπειρία προβολής.

Ιδανική εμπειρία ήχου από οποιαδήποτε θέση

Η BRAVIA CAM εντοπίζει τη θέση σας, ακόμα και από τα πλάγια, και προσαρμόζει την ισορροπία ήχου αριστερά και δεξιά για βέλτιστη ακουστική. Όπου κι αν βρίσκεστε στο δωμάτιο, θα απολαύσετε την ίδια ποιότητα ήχου σαν να κάθεστε ακριβώς μπροστά στην τηλεόραση.

Γραφικό διαχωρισμού οθόνης που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από μπροστά και άλλο άτομο που την ακούει από το πλάι
Απεικόνιση που δείχνει άτομο που ακούει την τηλεόραση από κοντά και άλλο άτομο που ακούει άλλη τηλεόραση από μακριά
Ακούστε καθαρά τη φωνή, όπου κι αν βρίσκεστε

Ανιχνεύοντας την απόσταση προβολής, η BRAVIA CAM προσαρμόζει αυτόματα το Voice Zoom, ώστε να ακούτε καθαρά τους διαλόγους. Η ένταση του διαλόγου στην τηλεόραση αυξάνεται όταν απομακρύνεστε και μειώνεται όταν πλησιάζετε.

Απολαύστε τηλεόραση με νέους τρόπους με την BRAVIA CAM

Εξερευνήστε νέες διασκεδαστικές τηλεοπτικές εμπειρίες με την BRAVIA CAM, όπως ο έλεγχος κινήσεων χεριών, η συνομιλία μέσω βίντεο και πολλά άλλα.

Συνομιλία βίντεο με φίλους και οικογένεια στη μεγάλη οθόνη

Επικοινωνήστε με φίλους και συγγενείς στη μεγάλη οθόνη. Διασκεδάστε περισσότερο συνδέοντας την τηλεόραση με BRAVIA CAM.

Εικόνα ζευγαριού σε σαλόνι που χαιρετάει φίλο σε συνομιλία μέσω βίντεο
Κοντινό σε BRAVIA CAM πάνω σε τηλεόραση BRAVIA
Εύκολη σύνδεση, εύκολο κλείσιμο

Η τοποθέτηση και αφαίρεση της BRAVIA CAM στην τηλεόραση BRAVIA TV γίνεται γρήγορα και εύκολα. Πατήστε τον διακόπτη του καλύμματος πάνω στην BRAVIA CAM, για να κλείσετε το κάλυμμα της κάμερας, αν θέλετε ιδιωτικότητα.

Λειτουργίες Smart TV
Κοντινό γυναίκας που χειρίζεται από μακριά την τηλεόραση χρησιμοποιώντας τη φωνή της
Όλα όσα θέλετε να παρακολουθήσετε σε ένα μόνο μέρος

Εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες σας. Δείτε πάνω από 700.000 ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα στο ίδιο μέρος. Το Google TV φέρνει και οργανώνει το περιεχόμενο των εφαρμογών και συνδρομών σας μόνο για εσάς. 

Το περιεχόμενο στο smartphone σας γίνεται τεράστιο

Απολαύστε γρήγορα και εύκολα τα αγαπημένα σας βίντεο, φωτογραφίες, παιχνίδια και άλλα, από συσκευές iOS ή Android, στη μεγάλη οθόνη.

Εικόνες γάτας και ατόμου σε κανό που μεταδίδονται από smartphone σε τηλεόραση
Ανακαλύψτε έξυπνες τεχνολογίες
 
Απλό τηλεχειριστήριο
Εικόνα τηλεχειριστηρίου με οπίσθιο φωτισμό σε περιβάλλον ημέρας και νύχτας
Απλό τηλεχειριστήριο που φαίνεται και στο σκοτάδι

Σχεδιάσαμε από την αρχή το τηλεχειριστήριο για εύκολο χειρισμό της τηλεόρασης, μέρα ή νύχτα. Το νέο τηλεχειριστήριο είναι ιδιαίτερα εύχρηστο με πιο απλά και οπίσθιο φωτισμό για να βλέπετε τα πάντα καθαρά, ακόμη και στο σκοτάδι Μικρό και κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει όμορφη, κομψή εμφάνιση και άνετο κράτημα.

Βρείτε εύκολα το τηλεχειριστήριο χρησιμοποιώντας τη φωνή σας

Μην χάσετε ποτέ ξανά το τηλεχειριστήριο. Με τη λειτουργία εύρεσης, απλώς λέτε ''OK Google, βρες το τηλεχειριστήριο'' ή πατάτε το κουμπί στο πλάι της τηλεόρασης, για να βρείτε το τηλεχειριστήριο. Το τηλεχειριστήριο θα κουδουνίσει με φωτισμό, για να το βρείτε γρήγορα.

Εικόνα τηλεχειριστήριου που το σκουπίζουν με μαντηλάκια
Πάντα καθαρό με ένα σκούπισμα

Σχεδιασμένο με επίπεδη επιφάνεια που διαθέτει κουμπιά στο κάτω μέρος και ειδική επικάλυψη πολυουρεθάνης, το τηλεχειριστήριο καθαρίζεται εύκολα. Όλα τα κουμπιά έχουν ειδική επικάλυψη από αντιβακτηριδιακό υλικό.

Χειριστείτε όλες τις συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο

Μπορείτε να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές σας, με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Η πρόσβαση με το πάτημα ενός κουμπιού σε υπηρεσίες βίντεο κατά παραγγελία φέρνει προγράμματα και ταινίες στο δωμάτιό σας, σε δευτερόλεπτα.

Εικόνα που δείχνει πώς μπορούν να ελεγχθούν όλες οι συνδεδεμένες συσκευές με ένα έξυπνο τηλεχειριστήριο
Σχεδίαση
Όμορφη σχεδίαση για καθηλωτική εμπειρία

Η μίνιμαλ σχεδίαση One Slate προσφέρει καθηλωτική εμπειρία, είτε είναι σε βάση είτε στον τοίχο. Η αισθητική του Seamless Edge με μονό πάνελ από ενισχυμένο γυαλί σε πιο μικρό πλαίσιο επικεντρώνει την προσοχή σας στην εικόνα, χωρίς να την αποσπά.

Η πραγματική εμφάνιση μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος.

Σύρετε
Εικόνα που δείχνει τη βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων με στιγμιότυπα από πολύχρωμα αλουμινένια κουτάκια
Βάση πολλαπλών θέσεων με 3 κατευθύνσεις, ευέλικτη για κάθε τοποθέτηση

Η βάση πολλών θέσεων 3 κατευθύνσεων σάς δίνει την επιλογή τυπικής θέσης για να εστιάζετε περισσότερα στην εικόνα, στενής διαρρύθμισης για μικρότερα ράφια και sound bar για ιδανική τοποθέτηση του ηχοσυστήματος.

Πιο πολλή ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο, όπως ήθελε ο δημιουργός

Με τεχνολογίες υψηλής πιστότητας όπως Mode, IMAX Enhanced, Dolby Vision® και βελτιωμένες λειτουργίες Creator Calibrated, η TV αναπαράγει όλο το δράμα και τον ενθουσιασμό που οραματιζόταν ο σκηνοθέτης. Και το ενσωματωμένο λογισμικό Calman προσφέρει τη δυνατότητα επαγγελματικής βαθμονόμησης για χρήση σε παραγωγές.

Εικόνα ζευγαριού που βλέπει Netflix σε επιτοίχια τηλεόραση BRAVIA. Όταν το κουμπί της λειτουργίας Adaptive Calibrated Mode κάτω από την εικόνα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται, φαίνεται πώς αλλάζει η φωτεινότητα για να ταιριάζει με το περιβάλλον.
Εικόνα ζευγαριού που βλέπει Netflix σε επιτοίχια τηλεόραση BRAVIA. Όταν το κουμπί της λειτουργίας Adaptive Calibrated Mode κάτω από την εικόνα ενεργοποιείται και απενεργοποιείται, φαίνεται πώς αλλάζει η φωτεινότητα για να ταιριάζει με το περιβάλλον.
ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ
Παρακολουθήστε Netflix σε ποιότητα στούντιο, με αυτόματη βελτιστοποίηση

Απολαύστε περιεχόμενο Netflix σε εντυπωσιακή ποιότητα στούντιο, όπως το οραματίστηκε ο δημιουργός. Αναπτύχθηκε ειδικά για περιεχόμενο Netflix, το Netflix Adaptive Calibrated Mode λειτουργεί μαζί με τη βελτιστοποίηση φωτός βάσει περιβάλλοντος της BRAVIA XR για να σας βυθίσει στα αγαπημένα σας προγράμματα, βελτιστοποιώντας την φωτεινότητα σύμφωνα με το φως του χώρου.

Όλα όσα αγαπάτε με καλύτερη εικόνα

Απολαύστε περισσότερο περιεχόμενο με υψηλή πιστότητα Με τη λειτουργία Calibrated του BRAVIA CORE, σε όλες οι ταινίες, και στις IMAX Enhanced™, οι ρυθμίσεις προσαρμόζονται αυτόματα για να απολαμβάνετε μια εξαιρετική εμπειρία προβολής στο σπίτι.

Στιγμιότυπο οθόνης με το λογότυπο BRAVIA CORE
Λογότυπο τεχνολογίας υποβοήθησης
Τεχνολογία υποβοήθησης σε Google TV

Οι τηλεοράσεις Sony διαθέτουν τεχνολογία προσβάσιμη από άτομα με προβλήματα όρασης, ακοής ή κίνησης.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Νέοι ορίζοντες στην πραγματικότητα 8K μεγάλης οθόνης με τη νέα οθόνη Mini LED της Sony, με τη δύναμη του επεξεργαστή Cognitive Processor XR™ και το XR Backlight Master Drive.

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών