ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ZG9 | Σειρά MASTER Series | Full Array LED | 8K | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

ZG9 Series

ZG9 | Σειρά MASTER Series | Full Array LED | 8K | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV): εικόνα

215 cm (85'')

KD-85ZG9

Ενδεικτικά από

17.000,00 €

248 cm (98")

KD-98ZG9

Ενδεικτικά από

85.000,40 €

DΕνεργειακή επισήμανση και δελτίο προϊόντος

2mοντέλα

"Μια τηλεόραση με εντυπωσιακή εικόνα, πιστή στην πρόθεση του δημιουργού".

Έλαβε το βραβείο "Best of CES 2019"

Κορυφαία χαρακτηριστικά

Εξερευνήστε το όραμα του δημιουργού σε 8K

Δείτε πώς αναδεικνύουμε το έργο του δημιουργού, συνδυάζοντας την λαμπρότητα του 8K HDR με τη μοναδική φιλοσοφία της σειράς MASTER Series της Sony. 

Full Array LED

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ LED, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

(1) Συμβατικό EDGE LED. (2) Full Array LED. "Οι εικόνες είναι προϊόν προσομοίωσης.

Οι τηλεοράσεις με Full Array LED φωτίζονται από περισσότερα LED ακριβώς πίσω από την οθόνη, συγκριτικά με τις συμβατικές τηλεοράσεις Edge LED. Έτσι, σε συνδυασμό με την τεχνολογία τοπικής εξασθένησης ακριβείας της Sony, η τηλεόραση μπορεί να μειώσει ή να αυξήσει τη φωτεινότητα ξεχωριστών περιοχών LED, για υψηλότερης ακρίβειας αντίθεση και κινηματογραφική εμπειρία θέασης.

Πρόκειται για Sony 8K, μια πραγματικά αυθεντική εμπειρία

Μπείτε στον κόσμο της Sony 8K, με την αποκλειστική υποστήριξη του αναγνωρισμένου επεξεργαστή X1™ Ultimate. Απολαύστε καθηλωτική ψυχαγωγία στη μεγάλη οθόνη με τετραπλάσια ανάλυση του 4K και υψηλή φωτεινότητα ειδικά ανεπτυγμένη για 8K. Οι εικόνες διακρίνονται για το βάθος, την υφή και τις λεπτομέρειές τους, γεμίζοντας το οπτικό σας πεδίο με ασύγκριτο ρεαλισμό.

Λογότυπο 8K HDR
Λογότυπο X1 Ultimate

Αποκαλύψτε κρυμμένες λεπτομέρειες σε 8K

Με την τεχνολογία 8K X-Reality™ PRO, οι εικόνες αναβαθμίζονται σχεδόν σε πραγματική ποιότητα 8K χάρη στην αποκλειστική βάση δεδομένων 8K που διαθέτουμε. Οι εικόνες ενισχύονται και βελτιστοποιούνται σε πραγματικό χρόνο, αποκαλύπτοντας λεπτομέρειες στην αρχιτεκτονική του κτιρίου που προηγουμένως δεν μπορούσαν να φανούν εύκολα.

Δείτε περισσότερα στη σκηνή χάρη στην έντονη αντίθεση

Αποκαλύψτε τις λεπτομέρειες στις σκιές και στα φωτεινά σημεία. Με έως και είκοσι φορές την αντίθεση των συμβατικών τηλεοράσεων LED, αυτή η τηλεόραση 8K HDR με τεχνολογία 8K X-tended Dynamic Range™ PRO εξασφαλίζει ότι οι σκούρες σκηνές είναι σκουρότερες και οι φωτεινές σκηνές φωτεινότερες. Δείτε πώς φαίνονται τα σχήματα και οι υφές στις σκιές κάτω από γέφυρες ή τα έντονα φώτα του πύργου.

Λογότυπο 8K X-tended Dynamic Range PRO
Λογότυπο Backlight Master Drive

Εικόνες και ήχος σε τέλεια αρμονία

Ζήστε τη στιγμή με ολοζώντανες εικόνες και ανεπανάληπτη ακουστική εμπειρία. Εικόνες με όμορφες λεπτομέρειες συνδυάζονται με την τεχνολογία Sound-from-Picture Reality™ για μια εντυπωσιακή οπτικοακουστική απόδοση. 

Sound-from-Picture Reality™

Το σύστημα Acoustic Multi-Audio™ περιλαμβάνει τέσσερα μπροστινά ηχεία προσφέροντας έναν αυθεντικό ήχο. Χάρη στην ευθυγράμμιση ακριβείας δράσης και ήχου, η εμπειρία προβολής γίνεται ακόμα πιο καθηλωτική.

Λειτουργία κεντρικού ηχείου

Η κεντρική πηγή συναρπαστικού ήχου

Χρησιμοποιήστε την BRAVIA ως κεντρικό ηχείο και ακούστε τον διάλογο, τα φωνητικά και τη μουσική με εξαιρετική ευκρίνεια. Απλά συνδέστε το σύστημα home cinema για να βιώσετε μια καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου.

Μεγάλη οθόνη, δυναμική εμπειρία

Αυτή η τηλεόραση 8K HDR της Sony έχει σχεδιαστεί για θεαματικές προβολές στη μεγάλη οθόνη. Οι εντυπωσιακές εικόνες σάς βάζουν στην καρδιά της δράσης.

 • X-Wide Angle
 • X-Motion Clarity
 • Βαθμονομημένη λειτουργία Netflix
 • Κουμπί Netflix
 • Δωρεάν δοκιμή
Αυθεντική εμπειρία κινηματογράφου

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις. Τεχνολογία Dolby Vision™ που ζωντανεύει τις σκηνές για αυθεντική προβολή και Dolby Atmos™ για καθηλωτικό ήχο Surround.

Σχεδιασμένη για να προσφέρει ιδανικά μια καθηλωτική εμπειρία προβολής

Κάθε λεπτομέρεια της σχεδίασης μεγιστοποιεί την ποιότητα εικόνας και ήχου, καθώς και τον συντονισμό τους, όπως ποτέ άλλοτε.

Σύρετε

Τα καλώδια είναι κρυμμένα με κομψό τρόπο

Διατηρήστε τα καλώδια τακτοποιημένα και κρυμμένα στη βάση, στερεωμένα με την παρεχόμενη υποδοχή καλωδίου.

Διαχείριση καλωδίων
Android TV

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Android TV™ της Sony, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή.

Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Έξυπνο τηλεχειριστήριο
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Κάντε την ψυχαγωγία σας πιο ρεαλιστική σε αυτή την τηλεόραση 8K HDR της σειράς MASTER Series με τον επεξεργαστή εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate και την τεχνολογία Acoustic Multi-Audio™.
 • Διατίθεται σε 215 cm (85''), 248 cm (98")

 • Υψηλό δυναμικό εύρος 8K

 • Επεξεργαστής εικόνας Picture Processor X1™ Ultimate

 • X1_BMDIcons_ReadyForDelivery

  Backlight Master Drive

 • Acoustic Multi-Audio™

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

 • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

 • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

 • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο