ZH8

Ευκρίνεια 8K και καθηλωτικός ήχος, σαν να το ζείτε

Μπείτε στον συναρπαστικό κόσμο της μεγάλης οθόνης με λεπτομέρεια 8Κ και δείτε εικόνες που συμβαδίζουν επακριβώς με τον ήχο της οθόνης. Η λεπτή, απλή σχεδίαση One Slate σάς βυθίζει στη δράση.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ

ZH8 | Full Array LED | 8K | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV)

ZH8 Series

ZH8 | Full Array LED | 8K | Υψηλό δυναμικό εύρος (HDR) | Smart TV (Android TV): εικόνα

189 cm (75”)

KD-75ZH8

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

215 cm (85'')

KD-85ZH8

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Τα 3 καλύτερα χαρακτηριστικά

#εικόνα

Περισσότερη οθόνη, για λεπτομέρεια 8K και ομορφιά.

Ο ισχυρός επεξεργαστής αναδεικνύει το έντονο βάθος και τη λεπτομέρεια αυτής της τηλεόρασης 8K, ό,τι και αν παρακολουθείτε. Απολαύστε βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα ανοιχτά χρώματα σε μια οθόνη τηλεόρασης Full Array LED με τοπικό έλεγχο φωτεινότητας.

Συναυλία μουσικής που δείχνει αρμονία ήχου και εικόνας

Ήχος και εικόνα σε αρμονία, το πλαίσιο είναι το ηχείο 

Ακούστε τον ήχο από το σωστό σημείο της σκηνής με ηχεία ενσωματωμένα στο πλαίσιο. Χάρη στην τοποθέτηση των ηχείων πιο κοντά στο κέντρο της οθόνης, επιτυγχάνεται η τέλεια αρμονία μεταξύ ήχου και εικόνας.

Μίνιμαλ φιλοσοφία σχεδίασης One Slate

Μεγάλη οθόνη, σχεδιασμένη για να σας καθηλώσει 

Με απέριττη σχεδίαση One Slate και λεπτό πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση LED 8K φέρνει στο σπίτι σας την εμπειρία της μεγάλης οθόνης 8K. Βυθιστείτε απόλυτα στην ψυχαγωγία, χωρίς περισπασμούς.

ΑΛΛΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Ταχύτερη πρόσβαση στην ψυχαγωγία σας

Περισσότερη οθόνη, για λεπτομέρεια 8K και ομορφιά.

Ο ισχυρός επεξεργαστής αναδεικνύει το έντονο βάθος και τη λεπτομέρεια αυτής της τηλεόρασης 8K, ό,τι και αν παρακολουθείτε. Απολαύστε βαθύτερα μαύρα και φωτεινότερα ανοιχτά χρώματα σε μια οθόνη τηλεόρασης Full Array LED με τοπικό έλεγχο φωτεινότητας.

Εξαιρετική ανάλυση, ό,τι κι αν βλέπετε

Κάθε είδους περιεχόμενο μπορεί να αναβαθμιστεί σε ρεαλιστική ανάλυση 8K, με τις μοναδικές λειτουργίες της Sony. Ο X1™ Ultimate, δύο φορές ταχύτερος από τον X1™ Extreme, αναλύει και επεξεργάζεται με ακρίβεια τα δεδομένα, δημιουργώντας εικόνες 8K με τετραπλάσια ανάλυση από την 4Κ, για σκηνές με πλούσιο βάθος, υφή και λεπτομέρεια. Ακόμα και οι εικόνες που έχουν γυριστεί σε 4K και 2Κ αναβαθμίζονται σε ανάλυση που προσεγγίζει το 8K, από το 8K X-Reality™ PRO χρησιμοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 8K. Στη συνέχεια, η ανάλυση κάθε θέματος βελτιστοποιείται με την τεχνολογία Object-based Super Resolution, αναπαράγοντας σχεδόν απόλυτα ρεαλιστικές υφές. 

Πιστέψτε στη ρεαλιστική αντίθεση, με έλεγχο ακριβείας

Λόγω του χαμηλού ρυθμού μετάδοσης, η παραγωγή φωτεινότητας σε οθόνη 8K είναι κάτι δύσκολο. Αυτή η τηλεόραση 8K ισορροπεί με ακρίβεια την έξοδο φωτός σε όλη την επιφάνεια της οθόνης, διασφαλίζοντας ότι οι σκηνές είναι γεμάτες με συναρπαστική αντίθεση. Με ζώνες LED που ανάβουν ανεξάρτητα, η τεχνολογία Full Array LED αποδίδει πιο ρεαλιστική αντίθεση, κάνοντας τα φωτεινά σημεία ακόμα πιο φωτεινά και τα σκοτεινά σημεία, αντίστοιχα, πιο σκοτεινά. Η αντίθεση βελτιώνεται ακόμα περισσότερο χάρη στο 8K X-tended Dynamic Range™ PRO, το οποίο ρυθμίζει τη φωτεινότητα χαρίζοντας εντονότερη λαμπρότητα στις φωτεινές λεπτομέρειες και πιο βαθιά, πλούσια μαύρα στις σκιές.

Πίσω πάνελ και οθόνη LCD τύπου edge

LCD τύπου edge

Συμβατικό πίσω πάνελ και οθόνη Full Array LED

Συμβατικό Full Array LED

Full Array LED της Sony με πίσω πάνελ και οθόνη X-tended Dynamic Range PRO

Full Array LED της Sony με 8K X-tended Dynamic Range PROΑριστερά: Οπίσθιος φωτισμός, Δεξιά: Οθόνη τηλεόρασης

Δύο κανό σε λίμνη κατά την ανατολή του ήλιου

Πιο ρεαλιστική αντίθεση και χρώμα

Object-based HDR remaster

Με το Object-based HDR remaster, αναλύεται το χρώμα κάθε αντικειμένου και προσαρμόζεται η αντίθεση, ενώ στις περισσότερες τηλεοράσεις η αντίθεση προσαρμόζεται μόνο κατά μήκος μίας καμπύλης αντίθεσης από το μαύρο προς το λευκό. Έτσι, η τηλεόραση αναπαράγει μεγαλύτερο βάθος, περισσότερες υφές και πιο ρεαλιστικές εικόνες.

Αναπαράγει μια ευρύτερη, ακριβέστερη γκάμα χρωμάτων

Με μεγαλύτερο φάσμα χρωμάτων, η οθόνη TRILUMINOS με επεξεργαστές X1 αναπαράγει περισσότερα χρώματα από μια συμβατική τηλεόραση. Αναλύει και επεξεργάζεται δεδομένα σε κάθε εικόνα για πιο φυσικά και ακριβή χρώματα, ώστε οι εικόνες να είναι ακόμα πιο ρεαλιστικές.

Συννεφάκια που δείχνουν το μεγάλο εύρος των χρωμάτων με TRILUMINOS
Πώς η οθόνη X-Wide Angle διατηρεί το χρώμα όταν τη βλέπετε από το πλάι

Όμορφα χρώματα από κάθε γωνία

Η παρακολούθηση τηλεόρασης από τα πλάγια πλέον είναι τόσο ικανοποιητική όσο και από το κέντρο. Η αυθεντική οπτική σχεδίαση της Sony για τον έλεγχο του φωτός στον οπίσθιο φωτισμό στην οθόνη X-Wide Angle διασφαλίζει ότι τα χρώματα παραμένουν ρεαλιστικά από όπου κι αν παρακολουθείτε.

Πώς το X-Motion Clarity προσφέρει φωτεινές και καθαρές γρήγορες σκηνές

Πιο φωτεινές και καθαρές σκηνές με γρήγορη κίνηση

Σε κάποιες οθόνες, οι σκηνές σπορ και γρήγορης δράσης μπορεί να φαίνονται θολές. Η τελευταία τεχνολογία X-Motion Clarity™ κρατάει την εικόνα ομαλή, φωτεινή και καθαρή. Κάθε μεταβολή φωτεινότητας ελέγχεται ξεχωριστά και η διάρκειά της βελτιστοποιείται, ενώ η φωτεινότητα ενισχύεται όταν χρειάζεται, για να μην χάνετε τίποτα.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Ήχος και εικόνα σε αρμονία, το πλαίσιο είναι το ηχείο 

Ακούστε τον ήχο από το σωστό σημείο της σκηνής με ηχεία ενσωματωμένα στο πλαίσιο. Χάρη στην τοποθέτηση των ηχείων πιο κοντά στο κέντρο της οθόνης, επιτυγχάνεται η τέλεια αρμονία μεταξύ ήχου και εικόνας.

Ακούστε τον ήχο από το σωστό σημείο της οθόνης

Ο ήχος στις συμβατικές τηλεοράσεις, με το ηχείο κάτω από την οθόνη είναι συχνά εκτός συγχρονισμού με την εικόνα. Η τεχνολογία Acoustic Multi-Audio™ περιλαμβάνει ένα δονούμενο τουίτερ οθόνης και ηχείο με ήχο που ακολουθεί τη δράση, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Οι ανεξάρτητοι ενισχυτές ελέγχονται ξεχωριστά, για να διαχειρίζονται με ακρίβεια την τοποθέτηση του ήχου αυτού του ηχείου στις περιοχές υψηλών τόνων, βελτιώνοντας την πίεση και τη σταθερότητα του ήχου, για περισσότερο ρεαλισμό.

Λειτουργία κεντρικού ηχείου για πιο καθαρό ήχο διαλόγων, φωνητικών και μουσικής

Η κεντρική πηγή συναρπαστικού ήχου

Χρησιμοποιήστε την BRAVIA ως κεντρικό ηχείο και ακούστε τον διάλογο, τα φωνητικά και τη μουσική με εξαιρετική ευκρίνεια. Απλά συνδέστε το σύστημα home cinema για να βιώσετε μια καθηλωτική εμπειρία κινηματογράφου.

Ο ήχος ρέει γύρω σας με το Dolby Atmos® 

Περιβληθείτε από τον ήχο σαν να βρίσκεστε μέσα στη σκηνή. Με το Dolby Atmos, ο ήχος έρχεται από πάνω και από τις πλευρές, έτσι ακούτε αντικείμενα να κινούνται πάνω από το κεφάλι σας με περισσότερο ρεαλισμό, για πραγματικά πολυδιάστατη εμπειρία.

Ο ήχος ρέει γύρω σας με το Dolby Atmos
Το S-Force Front Surround αναπαράγει ένα πολυκαναλικό σύστημα ηχείων Surround

Απολαύστε πολυδιάστατο ήχο με S-Force Front Surround

Ακούστε τον ήχο σαν να παράγεται από ξεχωριστό πολυκαναλικό ηχείο Surround. Αναβαθμίζοντας τα σήματα εισόδου, το S-Force Front Surround αναπαριστά ένα εικονικό πολυκαναλικό σύστημα ηχείων Surround μέσα στην τηλεόρασή σας, για καθηλωτικό ήχο.

Ακούστε τις φωνές με καθαρότητα

Με το Voice Zoom, μπορείτε να ακούτε την ανθρώπινη ομιλία με καθαρότητα, χωρίς να χρειάζεται να ανεβάσετε την ένταση. Ιδανικό για ειδήσεις και ντοκιμαντέρ.

Ακούστε τις φωνές με καθαρότητα με το Voice Zoom

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Κορυφαίες εικόνες και ήχος, σε κάθε περιβάλλον

Καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε την καλύτερη εμπειρία που μπορείτε να φανταστείτε. Η μοναδική τεχνολογία βελτιστοποίησης περιβάλλοντος της Sony αυτόματα προσαρμόζει την εικόνα και τον ήχο στο περιβάλλον σας.

Φωτεινότητα που προσαρμόζεται στον χώρο σας

Στις συμβατικές τηλεοράσεις, η φωτεινότητα παραμένει η ίδια ανεξάρτητα από τις συνθήκες φωτισμού του χώρου, με αποτέλεσμα οι εικόνες να είναι είτε πολύ σκοτεινές είτε πολύ φωτεινές. Αυτή η τηλεόραση 8K περιλαμβάνει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα φωτός που βελτιστοποιεί τη φωτεινότητα της εικόνας σύμφωνα με τις συνθήκες του χώρου, ενισχύοντάς τη ε φωτεινούς χώρους και μειώνοντάς τη σε σκοτεινούς, ώστε να απολαμβάνετε πάντα την ιδανική προβολή.

Αισθητήρας φωτός που μειώνει τη φωτεινότητα σε σκοτεινά δωμάτια
ΜΕΙΩΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ
Αισθητήρας φωτός που αυξάνει τη φωτεινότητα σε φωτεινά δωμάτια
ΑΥΞΗΣΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΦΩΤΕΙΝΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

Ήχος προσαρμοσμένος στο περιβάλλον σας

Η εμπειρία ήχου μπορεί να αλλάξει ανάλογα με το περιβάλλον του δωματίου σας. Οι κουρτίνες, για παράδειγμα, απορροφούν τον ήχο, ενώ αντικείμενα μπροστά από την τηλεόραση μπορεί να διαταράξουν τη διέλευση του ήχου, υπονομεύοντας την ποιότητα της ακρόασης. Αυτή η τηλεόραση ανιχνεύει αντικείμενα και αναπαράγει ήχο που είναι ενισχυμένος και βελτιστοποιημένος για το δωμάτιό σας.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Μεγάλη οθόνη, σχεδιασμένη για να σας καθηλώσει 

Με απέριττη σχεδίαση One Slate και λεπτό πλαίσιο, αυτή η τηλεόραση LED 8K φέρνει στο σπίτι σας την εμπειρία της μεγάλης οθόνης 8K. Βυθιστείτε απόλυτα στην ψυχαγωγία, χωρίς περισπασμούς.

Δείτε πώς η όμορφη σχεδίαση μπορεί να σας καθηλώσει στη δράση

Σύρετε
Πλευρική λήψη τηλεόρασης που απεικονίζει το λεπτό πλαίσιο

Στενό πλαίσιο αλουμινίου

Παραμένετε επικεντρωμένοι στην εικόνα, όχι στην τηλεόραση. 

Κοντινό λιτής βάσης

Διακριτική βάση, δύο επιλογές τοποθέτησης

Η λιτή βάση στέκεται διακριτικά στο ράφι, χωρίς να υπονομεύει την εμπειρία προβολής. Προσαρμόζεται και στέκεται τόσο σε φαρδιές όσο και σε στενές επιφάνειες.

Λεπτομέρεια διαχείρισης καλωδίων

Λιγότερα καλώδια

Το στήριγμα καλωδίων κρύβει τα καλώδια, ώστε η τηλεόρασή σας να φαίνεται τακτοποιημένη και όμορφη από μπροστά, από πλάι και πίσω.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Εύκολη πρόσβαση, εύκολη ζωή

Με εύκολη πρόσβαση σε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, υπηρεσίες και συσκευές, οι Smart TV με Android απλουστεύουν τη ζωή.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι η φωνή σας

Οικογένεια που ψάχνει περιεχόμενο ψυχαγωγίας σε τηλεόραση Android

Ανακαλύψτε νέους κόσμους με την ταχύτητα της ομιλίας σας

Βρείτε το περιεχόμενο ψυχαγωγίας που ονειρεύεστε απλώς προφέροντας δυνατά τις επιθυμίες σας. Χάρη στον προηγμένο φωνητικό έλεγχο της Smart TV Android, απολαμβάνετε ταινίες και εκπομπές από εφαρμογές ή μεταδίδετε περιεχόμενο στη στιγμή. 

Περισσότερες εφαρμογές από κάθε άλλη Smart TV

Πάνω από 5000 εφαρμογές, περισσότερες από οποιαδήποτε άλλη Smart TV

Η Smart TV Android της Sony διαθέτει ασυναγώνιστο αριθμό εφαρμογών. Επιλέξτε εκείνες που κάνουν τη ζωή σας πιο διασκεδαστική και ψυχαγωγική.

Τέλος στην αναμονή, χάρη στο ισχυρό chipset

Τέλος η αναμονή

Οι εφαρμογές έχουν γρήγορη εκκίνηση, χωρίς αναμονή όταν αλλάζετε εφαρμογές. Το Netflix εκκινείται 3 φορές πιο γρήγορα από πριν.

  • Λειτουργία Netflix Calibrated Mode
  • Κουμπί Netflix

Συνδεθείτε εύκολα με τις αγαπημένες σας συμβατές συσκευές

Λειτουργεί με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Με το Apple AirPlay, μεταδίδετε εικόνα και ήχο στην τηλεόραση απευθείας από iPhone, iPad ή Mac. Παρακολουθήστε ταινίες και εκπομπές από το iTunes, και χρησιμοποιήστε εφαρμογές ή το Safari. Μοιραστείτε τις φωτογραφίες σας με όλους στο δωμάτιο.

Τηλεόραση Bravia με Apple AirPlay / Apple HomeKit

Η νέα έξυπνη ζωή σας

Στείλτε περιεχόμενο σε μεγαλύτερη, καλύτερη οθόνη με το Chromecast 

Με το Chromecast, μεταδίδετε τα αγαπημένα σας βίντεο, παιχνίδια και εφαρμογές από την κινητή σας συσκευή, σε πλήρη ποιότητα, στην τηλεόρασή σας. Με μόνο ένα πάτημα του κουμπιού "Cast" στην οθόνη Android ή iOS, μπορείτε να μεγεθύνετε τα περιεχόμενα που σας αρέσουν. Μεταδώστε το περιεχόμενό σας και κατόπιν συνεχίστε την περιήγηση στο τηλέφωνο ή το tablet σας.

Λογότυπο Chromecast built-in

Premium εύχρηστο τηλεχειριστήριο, ημέρα ή νύχτα

Premium τηλεχειριστήριο με εργονομική σχεδίαση

Όμορφη σχεδίαση

Το τηλεχειριστήριο με φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου έχει ωραία αίσθηση και εναρμονίζεται με το καθιστικό σας. Ελέγξτε την τηλεόραση ακόμη και αν υπάρχουν εμπόδια μπροστά, χάρη στη συνδεσιμότητα Bluetooth® και χειριστείτε βασικές λειτουργίες με ένα πάτημα των εύχρηστων πλήκτρων.

Τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό

Ορατή στο σκοτάδι με τηλεχειριστήριο με οπίσθιο φωτισμό 

Απλώς σηκώστε το τηλεχειριστήριο με τον ενσωματωμένο οπίσθιο φωτισμό για να αλλάξετε κανάλια και ένταση όταν βλέπετε τηλεόραση στο σκοτάδι.

Εύκολος χειρισμός πολλών συσκευών με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Εύκολος χειρισμός με έξυπνο τηλεχειριστήριο

Συνδέστε αποκωδικοποιητές και άλλες συσκευές μέσω HDMI στην τηλεόραση και ελέγξτε τα με το έξυπνο τηλεχειριστήριο. Πιο λεπτή, στρογγυλεμένη σχεδίαση με ενσωματωμένο μικρόφωνο φωνητικού ελέγχου και βελτιωμένη διάταξη κουμπιών για εύκολη χρήση.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Απολαύστε περιεχόμενο εξέχουσας πιστότητας 

Όταν οι εικόνες συμπιέζονται ψηφιακά, η ποιότητα επηρεάζεται και η εμπειρία σας δεν είναι όπως θα ήθελε ο σκηνοθέτης. Ένα μεγάλο εύρος μοναδικών χαρακτηριστικών σάς επιτρέπει να απολαμβάνετε ψυχαγωγία ποιότητας στούντιο στο σπίτι σας, όπως ακριβώς ήθελε ο σκηνοθέτης.

Netflix Calibrated mode

Ποιότητα στούντιο με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Αυτή η λειτουργία έχει αναπτυχθεί ειδικά για την παρακολούθηση περιεχομένου παραγωγής Netflix, ενώ η αναπαραγωγή εικόνας στην τηλεόραση να γίνεται με την ίδια ποιότητα εικόνας όπως στην αξιολόγηση του πρωτοτύπου στο στούντιο. Με τη λειτουργία Netflix Calibrated Mode, το όραμα και ο σκοπός του δημιουργού διατηρούνται απόλυτα.

Απολαύστε τη μαγεία του κινηματογράφου

Απολαύστε κινηματογραφικές συγκινήσεις στο σπίτι. Το Dolby Vision™ ζωντανεύει σκηνές προσφέροντας μια αυθεντική εμπειρία προβολής, ενώ το Dolby Atmos™ γεμίζει το δωμάτιο με καθηλωτικό ήχο Surround.

Οικογένεια που απολαμβάνει ταινίες
Λογότυπο CalMAN Ready

Διατηρώντας το πάθος του δημιουργού

Για να αντιμετωπίσει τις διακυμάνσεις χρώματος από τη διαδικασία παραγωγής, η τηλεόραση διαθέτει υψηλής απόδοσης λογισμικό αυτόματης βαθμονόμησης CalMAN® της Portrait Displays, με πρωτοφανή βαθμονόμηση και προσαρμογή ακριβείας, αδύνατες με τις συμβατικές ρυθμίσεις εικόνας. Επίσης, η υψηλής πιστότητας απόδοση χρωμάτων αντιστοιχεί στο αρχικό τηλεοπτικό σήμα, ενώ προσαρμόζεται και στις πιο λεπτές διακυμάνσεις χρώματος που προκύπτουν με την πάροδο του χρόνου. Η τηλεόραση με CalMAN® προσφέρει στους καταναλωτές ένα λογισμικό που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες στο στάδιο του post-production και του ποιοτικού ελέγχου, επιβεβαιώνοντας ξανά τη δέσμευση της Sony για εικόνες με επαγγελματική ακρίβεια χρώματος στο σπίτι σας.

Επιστροφή στα κορυφαία χαρακτηριστικά

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Σχεδίαση με γνώμονα το περιβάλλον

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ SONY ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες.

Διαβάστε περισσότερα

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ

  • Ο δυναμικός έλεγχος οπίσθιου φωτισμού ή έλεγχος φωτισμού σε επίπεδο pixel βελτιώνει την ενεργειακή απόδοση, προσαρμόζοντας τον φωτισμό της οθόνης, όταν αλλάζει το περιεχόμενο της εικόνας

  • Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας εξοικονομεί ενέργεια, προσαρμόζοντας τη φωτεινότητα της οθόνης

  • Η λειτουργία απενεργοποίησης οθόνης βοηθάει στην εξοικονόμηση ενέργειας, απενεργοποιώντας την εικόνα της οθόνης, χωρίς να χρειάζεται να τεθεί η τηλεόραση σε πλήρη λειτουργία αναμονής, ώστε να απολαμβάνετε τον ήχο