Μετάβαση στο περιεχόμενο

Android Smart TV

Η τηλεόραση έγινε ακόμα πιο έξυπνη. Ό,τι λατρεύετε στο smartphone και στο tablet σας, μπορείτε πλέον να το απολαύσετε καλύτερα και πιο πολύ σε μια BRAVIA® Android TV.

Ζευγάρι που περιηγείται σε εφαρμογές Android TV σε Android Smart TV

Άμεση πρόσβαση στα πάντα

Απολαύστε την επόμενη γενιά τηλεοράσεων, όπου τα συμβατικά κανάλια εκπομπής, το διαδικτυακό περιεχόμενο και οι εφαρμογές Android TV ενσωματώνονται τέλεια σε ένα απλό περιβάλλον εργασίας. Οι Android Smart TV εξασφαλίζουν απρόσκοπτη πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο, για μια μοναδική εμπειρία ψυχαγωγίας για όλη την οικογένεια.

Πείτε τι θέλετε να δείτε με τη φωνητική αναζήτηση

Οι τηλεοράσεις BRAVIA® Android TV προσφέρουν άψογη πλοήγηση. Με τη φωνητική αναζήτηση έχετε πιο γρήγορα πρόσβαση στη δράση, ώστε να μην χάνετε χρόνο. Μπορείτε ακόμα και να ζητήσετε από την Android TV να σας προτείνει τι να δείτε: απλώς πείτε το είδος που προτιμάτε και θα εμφανιστεί μια λίστα με σχετικές εκπομπές και ταινίες. 

Ζευγάρι που χρησιμοποιεί τη φωνητική αναζήτηση για να βρει ψυχαγωγικό περιεχόμενο σε Android Smart TV
Έξυπνη συσκευή που χρησιμοποιεί το Google Cast™ για σύνδεση με Android Smart TV

Εμπλουτίστε την ψυχαγωγία σας με το Google Cast™

Η νέα σειρά BRAVIA® Android Smart TV είναι σχεδιασμένη για χρήση με το Google Cast™. Συνδέστε τις αγαπημένες σας συσκευές (π.χ. Android, iOS και φορητούς υπολογιστές) στην Android TV, για να δείτε περιεχόμενο, να ακούσετε μουσική ή να παίξετε.  

Ένας κόσμος περιεχομένου και εφαρμογών

Η νέα σειρά BRAVIA® φέρνει τις εφαρμογές Android TV στο σαλόνι σας. Το Google Play™ είναι ιδανικό για να ανακαλύπτετε ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές, να βλέπετε τα δημοφιλέστερα βίντεο, να παίζετε παιχνίδια και άλλα. Η λίστα των διαθέσιμων εφαρμογών συνεχώς διευρύνεται, οπότε θα βρίσκετε πάντα κάτι νέο στην Android Smart TV.

Περιβάλλον χρήσης Smart TV με εφαρμογές τηλεόρασης, φωνητική αναζήτηση και ψυχαγωγικό περιεχόμενο
Άτομα που μοιράζονται φωτογραφίες με φίλους σε Android TV μέσω smartphone

Μοιραστείτε τις αναμνήσεις σας στη στιγμή

Το Photo Sharing Plus, το οποίο είναι διαθέσιμο στα νέα μοντέλα Android Smart TV της Sony, επιτρέπει σε έως και δέκα άτομα να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο από τα smartphone τους στην τηλεόραση. Δεν απαιτείται σύνδεση στο Διαδίκτυο ή δρομολογητής Wi-Fi®.