Ψυχαγωγία στο σπίτι με TV με μεγάλη οθόνη

Για πιο καθηλωτική ψυχαγωγία, η λύση είναι μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη. Ζήστε μια ρεαλιστική εμπειρία, με εντυπωσιακό βάθος και λεπτομέρεια, όπως στον κινηματογράφο ή στο γήπεδο. Με νέα καινοτόμα τεχνολογία και σχεδίαση, οι μεγάλες τηλεοράσεις της Sony ταιριάζουν αρμονικά ακόμα και σε μικρούς χώρους διαβίωσης.

Να γιατί χρειάζεστε μεγάλη οθόνη

Νιώστε τη μαγεία των ταινιών και τη συγκίνηση της ζωντανής μετάδοσης αγώνων στο σπίτι σας. Μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει μεγαλύτερη εικόνα, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία που την απολαμβάνουν περισσότεροι από κάθε γωνία του δωματίου. Με μεγαλύτερη εικόνα και υπότιτλους, έχετε καταπληκτική θέα ακόμα και αν κάθεστε τέρμα πίσω.


Μεγιστοποιήστε την εμπειρία προβολής

Μόνο μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη μπορεί να αναπαραστήσει τη συγκίνηση του κινηματογράφου ή του γηπέδου. Όσο όμως αυξάνεται το μέγεθος οθόνης, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα θόλωσης και αντίθεσης. Η μοναδική τεχνολογία εικόνας της Sony διορθώνει αυτά τα ζητήματα για να προσφέρει εντυπωσιακή ανάλυση, κίνηση και ρεαλισμό.

X-Reality PRO για εντυπωσιακή ανάλυση 4K
Παρακολουθήστε κάθε είδους περιεχόμενο σε 4K

Η τεχνολογία Sony 4K X-Reality™ PRO χρησιμοποιεί μια μοναδική βάση δεδομένων, για να μετατρέψει κάθε εικόνα σε 4Κ, με βελτιωμένο χρώμα και αντίθεση. Αποτέλεσμα; Η ανάλυση είναι τόσο λεπτομερής που φαίνονται ακόμα και οι ραφές στην μπάλα ποδοσφαίρου.

X-Motion Clarity για πιο ομαλές εικόνες
Πιο γρήγορες σκηνές. Η ίδια ομαλή εικόνα.

Με το Sony X-Motion Clarity™, ακόμα και οι πιο γρήγορες σκηνές δράσης φαίνονται αψεγάδιαστα, με ομαλή ροή. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια και ευκρίνεια, για να μην χάνετε ούτε στιγμή από τη δράση.

Νιώστε τη συγκίνηση του απόλυτου ήχου

Με μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, όπου τα πλευρικά ηχεία είναι πιο μακριά, ο ήχος που ακούτε μπορεί να απέχει από το σημείο της δράσης. Η τεχνολογία ήχου της Sony λύνει αυτό το ζήτημα και, επιπλέον, προσφέρει εμπειρία ήχου surround, για να νιώθετε ότι βρίσκεστε ανάμεσα στο κοινό.

Acoustic Surface Audio
Ήχος που ακολουθεί τη δράση

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Acoustic Surface Audio της Sony, ο ήχος προέρχεται από το σημείο της οθόνης που συμβαίνει η δράση. Με τόσο καθηλωτικό ήχο, θα ακούτε κάθε πυροβολισμό και κάθε γκολ σαν να συμβαίνουν μπροστά σας.

Σύστημα ηχείου S-Force Front Surround
Απολαύστε πολυδιάστατο ήχο

Ήχος σαν να παράγεται από ξεχωριστό πολυκαναλικό ηχείο ήχου surround. Αναβαθμίζοντας τις εισόδους ήχου, το S-Force Front Surround αναπαριστά ένα εικονικό πολυκαναλικό σύστημα ηχείων surround από την τηλεόραση, για ήχο σαν να ήσασταν στο γήπεδο.

Νομίζετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός; Ξανασκεφτείτε το.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας εικόνας και στον καινοτόμο σχεδιασμό, η εμπειρία της μεγάλης οθόνης είναι δυνατή ακόμα και για μικρά δωμάτια. Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης, είναι σαν να βρίσκεστε κοντά στη δράση, ενώ το λεπτότερο πλαίσιο αυξάνει το μέγεθος της οθόνης, χωρίς όμως να αυξάνεται το συνολικό μέγεθος της τηλεόρασης.

Εικόνα που δείχνει την απόσταση θέασης.
Πλησιάστε τη δράση 

Οι τηλεοράσεις ανάλυσης 4K διατηρούν την εικόνα ευκρινή και ομαλή, ακόμα και κατά τη θέαση κοντά στην οθόνη ή σε μεγάλες οθόνες. Ως γενικό κανόνα, συνιστούμε το ύψος της τηλεόρασης να είναι τα δύο τρίτα της απόστασης ανάμεσα στην τηλεόραση και τη θέση θέασης.

Απόσταση θέασης: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Εικόνα που δείχνει την επιπλέον οθόνη, χάρη στο λεπτότερο πλαίσιο.
Περισσότερη οθόνη συγκριτικά με το μέγεθός της

Οι νέες τηλεοράσεις Sony έχουν πιο λεπτό πλαίσιο και, έτσι, η επιλογή μεγαλύτερης οθόνης δεν σημαίνει μεγαλύτερη τηλεόραση. Επιπλέον, απολαμβάνετε πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης, γιατί εστιάζετε στη δράση και όχι στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.