Ψυχαγωγία στο σπίτι με TV μεγάλης οθόνης

Για πιο καθηλωτική ψυχαγωγία, η λύση είναι μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη. Ζήστε μια ρεαλιστική εμπειρία, με εντυπωσιακό βάθος και λεπτομέρεια, όπως στον κινηματογράφο ή στο γήπεδο. Με νέα καινοτόμα τεχνολογία και σχεδίαση, οι μεγάλες τηλεοράσεις της Sony ταιριάζουν αρμονικά ακόμα και σε μικρούς χώρους διαβίωσης.

Μεγιστοποιήστε την εμπειρία προβολής

Μόνο μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης με υπερμεγέθεις εικόνες μπορεί να αναπαράγει τον ενθουσιασμό του κινηματογράφου ή του γηπέδου. Καθώς, όμως, το μέγεθος της οθόνης αυξάνεται, μπορεί να εμφανιστούν προβλήματα με τη θόλωση και την αντίθεση. Ο μοναδικός επεξεργαστής Cognitive Processor XRTM της Sony διορθώνει αυτά τα προβλήματα, προσφέροντας εκπληκτική ανάλυση, κίνηση και απόλυτο ρεαλισμό.

Δύο εικόνες που συγκρίνουν την ποιότητα εικόνας μιας μπάλας μπροστά στο πόδι του παίκτη
Παρακολουθήστε κάθε είδους περιεχόμενο σε 4K

Η τεχνολογία αναβάθμισης XR 4K χρησιμοποιεί μια μοναδική βάση δεδομένων, για να αποδώσει κάθε εικόνα σε ανάλυση 4K με βελτιωμένο χρώμα και αντίθεση. Το αποτέλεσμα; Τόσο υψηλή ανάλυση που βλέπετε ακόμα και τις ραφές μιας μπάλας ποδοσφαίρου.

Πιο γρήγορες σκηνές. Η ίδια ομαλή εικόνα.

Με το Sony X-Motion Clarity™, ακόμα και οι πιο γρήγορες σκηνές δράσης φαίνονται αψεγάδιαστα, με ομαλή ροή. Οι κινούμενες εικόνες ελέγχονται με ακρίβεια και ευκρίνεια, για να μην χάνετε ούτε στιγμή από τη δράση.

Δύο εικόνες που συγκρίνουν την ποιότητα εικόνας ενός παίκτη που πηδάει πάνω από το τάκλιν άλλου παίκτη
Παρέα 4 ανδρών που βλέπουν ποδόσφαιρο σε τηλεόραση Sony από διάφορες γωνίες
Δείτε με ανώτερη εικόνα, ακόμα και από το πλάι

Κανονικά, η ποιότητα μειώνεται όταν βλέπουμε τηλεόραση από το πλάι. Στις τηλεοράσεις Sony όμως, το X-Wide Angle προσφέρει καλή ποιότητα εικόνας και χρώματος, και από το πλάι, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο με μεγαλύτερη παρέα.

Νιώστε τη συγκίνηση του απόλυτου ήχου

Με μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, όπου τα πλευρικά ηχεία είναι πιο μακριά, ο ήχος που ακούτε μπορεί να απέχει από το σημείο της δράσης. Ο επεξεργαστής Cognitive Processor XRTM της Sony λύνει αυτό το πρόβλημα και, επιπλέον, προσφέρει εμπειρία ήχου Surround, για να νιώθετε ότι βρίσκεστε ανάμεσα στο κοινό.

Acoustic Surface Audio
Ήχος που ακολουθεί τη δράση

Χάρη στη μοναδική τεχνολογία Acoustic Surface Audio της Sony, ο ήχος προέρχεται από το σημείο της οθόνης που συμβαίνει η δράση. Με τόσο καθηλωτικό ήχο, θα ακούτε κάθε πυροβολισμό και κάθε γκολ σαν να συμβαίνουν μπροστά σας.

Σύστημα ηχείου S-Force Front Surround
Η ψυχαγωγία αναβαθμίζεται σε ήχο 3D Surround

Ό,τι κι αν παρακολουθείτε συνοδεύεται από απόλυτο ήχο Surround. Το XR Surround δημιουργεί ήχο Surround από τα πλάγια και καθέτως, για να απολαμβάνετε ήχο 3D χωρίς να χρειάζεστε ηχεία οροφής ή ηχεία που εκπέμπουν τον ήχο προς τα πάνω.

Νομίζετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός; Ξανασκεφτείτε το.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας εικόνας και στον καινοτόμο σχεδιασμό, η εμπειρία της μεγάλης οθόνης είναι δυνατή ακόμα και για μικρά δωμάτια. Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης, είναι σαν να βρίσκεστε κοντά στη δράση, ενώ το λεπτότερο πλαίσιο αυξάνει το μέγεθος της οθόνης, χωρίς όμως να αυξάνεται το συνολικό μέγεθος της τηλεόρασης.