Ψυχαγωγία στο σπίτι με TV με μεγάλη οθόνη

Για πιο καθηλωτική ψυχαγωγία, η λύση είναι μια τηλεόραση με μεγάλη οθόνη. Ζήστε μια ρεαλιστική εμπειρία, με εντυπωσιακό βάθος και λεπτομέρεια, όπως στον κινηματογράφο ή στο γήπεδο. Με νέα καινοτόμα τεχνολογία και σχεδίαση, οι μεγάλες τηλεοράσεις της Sony ταιριάζουν αρμονικά ακόμα και σε μικρούς χώρους διαβίωσης.

Να γιατί χρειάζεστε μεγάλη οθόνη

Νιώστε τη μαγεία των ταινιών και τη συγκίνηση της ζωντανής μετάδοσης αγώνων στο σπίτι σας. Μεγαλύτερη οθόνη σημαίνει μεγαλύτερη εικόνα, για μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία που την απολαμβάνουν περισσότεροι από κάθε γωνία του δωματίου. Με μεγαλύτερη εικόνα και υπότιτλους, έχετε καταπληκτική θέα ακόμα και αν κάθεστε τέρμα πίσω.


Μεγιστοποιήστε την εμπειρία προβολής

Μόνο μια τηλεόραση μεγάλης οθόνης, με υπερμεγέθεις εικόνες και καθηλωτικό ήχο, μπορεί να αναπαράγει τον ενθουσιασμό του κινηματογράφου ή του γηπέδου. Καθώς, όμως, το μέγεθος της οθόνης αυξάνεται, εμφανίζονται προβλήματα με τον θόρυβο, τη θόλωση και την αντίθεση. Επιπλέον, καθώς τα πλευρικά ηχεία είναι πιο μακριά, ο ήχος που ακούτε μπορεί να απέχει από το σημείο της δράσης. Η μοναδική τεχνολογία εικόνας και ήχου της Sony διορθώνει αυτά τα προβλήματα, για απόλυτο ρεαλισμό.

Εικόνα αλόγων που καλπάζουν διαχωρισμένη σε πριν και μετά την επεξεργασία.
Ολοζώντανες εικόνες

Οι επεξεργαστές X1 αναλύουν με ακρίβεια τα δεδομένα και επεξεργάζονται πληροφορίες, μειώνοντας τον θόρυβο και τη θόλωση, και βελτιώνοντας το χρώμα και την αντίθεση της εικόνας. Το αποτέλεσμα; Ρεαλιστικές εικόνες για απίστευτα καθηλωτική εμπειρία προβολής.   

Εικόνα δεινοσαύρων σε τηλεόραση με μεγάλη οθόνη, που απεικονίζει πώς ο ήχος ακολουθεί τη δράση.
Ο ήχος ακολουθεί τη δράση

Ο ήχος σε πολλές από τις μεγάλες τηλεοράσεις της Sony προέρχεται από την οθόνη, ακολουθώντας τη δράση, για απόλυτο ρεαλισμό. Θα ακούτε ήχο από το σημείο της δράσης στη σκηνή, π.χ. ομιλία από το σημείο που στέκεται ο χαρακτήρας, για επιπλέον ρεαλισμό.

Νομίζετε ότι ο χώρος σας είναι πολύ μικρός; Ξανασκεφτείτε το.

Χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας εικόνας και στον καινοτόμο σχεδιασμό, η εμπειρία της μεγάλης οθόνης είναι δυνατή ακόμα και για μικρά δωμάτια. Με την οθόνη υψηλής ανάλυσης, είναι σαν να βρίσκεστε κοντά στη δράση, ενώ το λεπτότερο πλαίσιο αυξάνει το μέγεθος της οθόνης, χωρίς όμως να αυξάνεται το συνολικό μέγεθος της τηλεόρασης.

Εικόνα που δείχνει την απόσταση θέασης.
Πλησιάστε τη δράση 

Οι τηλεοράσεις ανάλυσης 4K διατηρούν την εικόνα ευκρινή και ομαλή, ακόμα και κατά τη θέαση κοντά στην οθόνη ή σε μεγάλες οθόνες. Ως γενικό κανόνα, συνιστούμε το ύψος της τηλεόρασης να είναι τα δύο τρίτα της απόστασης ανάμεσα στην τηλεόραση και τη θέση θέασης.

Απόσταση θέασης: ①55": 100 cm ②65": 120 cm ③75": 140 cm ④85": 160 cm

Εικόνα που δείχνει την επιπλέον οθόνη, χάρη στο λεπτότερο πλαίσιο.
Περισσότερη οθόνη συγκριτικά με το μέγεθός της

Οι νέες τηλεοράσεις Sony έχουν πιο λεπτό πλαίσιο και, έτσι, η επιλογή μεγαλύτερης οθόνης δεν σημαίνει μεγαλύτερη τηλεόραση. Επιπλέον, απολαμβάνετε πιο καθηλωτική εμπειρία θέασης, γιατί εστιάζετε στη δράση και όχι στο πλαίσιο γύρω από την οθόνη.