Τηλεχειριστήριο: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο: φωτογραφίες
Τηλεχειριστήριο: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ασύρματη τεχνολογία BLUETOOTH

Η επικοινωνία μέσω Bluetooth επιτρέπει τη χρήση του τηλεχειριστήριου ακόμα και σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας ή όταν παρεμβάλλονται εμπόδια ανάμεσα σε αυτό και την κάμερα. Η αμφίδρομη επικοινωνία προσδίδει επιπλέον λειτουργικότητα που δεν θα ήταν διαθέσιμη με μια συσκευή που είναι μόνο πομπός, όπως η ένδειξη κατάστασης πάνω στο ίδιο το τηλεχειριστήριο.

Επαγγελματική αξιοπιστία

Το τηλεχειριστήριο RMT-P1BT προσφέρει την αξιόπιστη λειτουργία που απαιτεί ένα επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας, χάρη στη σταθερή συνδεσιμότητα Bluetooth και το κουμπί χειρισμού για σίγουρο έλεγχο και γρήγορη απόκριση. Καθώς η επικοινωνία είναι ασύρματη και όχι οπτική, προσφέρει πλήρη αξιοπιστία και απόκριση ακόμα και σε περιστάσεις απόκρυψης του οπτικού πεδίου.

Μετάδοση καθαρής εικόνας

Η ευδιάκριτη φωτεινή ένδειξη LED αναβοσβήνει ή παραμένει αναμμένη, υποδεικνύοντας την κατάσταση κλείστρου, εγγραφής ταινίας και αυτόματης εστίασης. Έτσι, προσφέρει ένα προφανές πλεονέκτημα σε περιστάσεις όπου ο χειριστής δεν έχει άμεση πρόσβαση στην κάμερα που χειρίζεται.

Ιδανικό για δύσκολες συνθήκες

Το τηλεχειριστήριο RMT-P1BT συνεργάζεται με τον ενσωματωμένο δέκτη Bluetooth της μηχανής και έτσι δεν απαιτείται σύνδεση με καλώδια ή πρόσθετος δέκτης. Για μέγιστη προστασία από τη σκόνη και την υγρασία, τα καλύμματα των υποδοχών στη μηχανή μπορούν να παραμείνουν κλειστά, αυξάνοντας τη συνολική αξιοπιστία του συστήματος.

Έλεγχος ακριβείας για αποτελεσματικές λήψεις

Το κουμπί ακριβείας για σαφή, χειροκίνητο έλεγχο συνδυάζεται με τη βελτιωμένη εργονομική σχεδίαση για αξιόπιστο χειρισμό και γρήγορη απόκριση. Το ίδιο το τηλεχειριστήριο είναι σχεδιασμένο για άνετο κράτημα και χειρισμό, προσφέροντας ομαλή λειτουργία χωρίς σφάλματα.

Ολοκληρωμένος χειρισμός

Διατίθενται κουμπιά για τις βασικές λειτουργίες της μηχανής: κουμπιά εστίασης για έλεγχο ακριβείας ακόμα και σε ανεπαίσθητες αλλαγές εστίασης, διακόπτης κλειδώματος που αποτρέπει την ακούσια ενεργοποίηση κατά τη μεταφορά, έναρξη/διακοπή εγγραφής ταινίας και αυτόματο/ψηφιακό ζουμ. Επιπλέον, περιλαμβάνονται δύο προσαρμόσιμα κουμπιά που αντικατοπτρίζουν τις λειτουργίες των κουμπιών C1 και AF-ON στο σώμα της μηχανής.

Πληροφορίες συμβατότητας

 

Μετάβαση στη σελίδα Υποστήριξη

Προδιαγραφές

  • Διαστάσεις (Π × Υ × Β): Περίπου 33 x 116,5 x 15,1 mm (1 5/16 x 4 5/8 x 5/8 ίντσες)

  • Βάρος: Περίπου 35 g (1,3 oz) χωρίς την μπαταρία

  • Επικοινωνία: Τυπική έκδ. Bluetooth 4.2 (ζώνη 2,4 GHz)

  • Κάλυψη: 360°, Εύρος: 5 m (16,4 ft)

  • Αντοχή στη σκόνη και την υγρασία

Μάθετε περισσότερα για τις λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και για τη δέσμευσή μας προς το περιβάλλον για ένα πιο βιώσιμο μέλλον Επισκεφθείτε το Eco website μας