LINKBUDS S

Πλήρεις προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

LinkBuds S

Ενδεικτικά από

199,99 €

Μέγεθος και βάρος

Βάρος
Περίπου 4,8 g x 2

Γενικά χαρακτηριστικά

Τύπος ακουστικών
Κλειστά, δυναμικά
Μονάδα οδηγού
5 mm
Μαγνήτης
Μαγνήτες νεοδυμίου υψηλής ισχύος
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz – 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz), 20 Hz – 40.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας LDAC 96 kHz, 990 kbps)
Αδιάβροχη προστασία
Ναι (IPX4)
DSEE Extreme
Ναι

Μπαταρία

Χρόνος φόρτισης μπαταρίας
Περίπου 2 ώρες
Μέθοδος φόρτισης μπαταρίας
Φόρτιση μέσω USB (με θήκη)
Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος συνεχούς αναπαραγωγής μουσικής)
Μέγ. 6 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ενεργή) / Μέγ. 9 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ανενεργή)
ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ (ΧΡΟΝΟΣ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑΣ)
Μέγ. 3,5 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ενεργή) / Μέγ. 3,5 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ανενεργή)
Διάρκεια μπαταρίας (χρόνος αναμονής)
Μέγ. 8,5 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ενεργή) / Μέγ. 16 ώρες (εξουδετέρωση θορύβου ανενεργή)

Προδιαγραφή Bluetooth®

Έκδοση Bluetooth®
Προδιαγραφές Bluetooth Έκδοση 5.2
Εύρος λειτουργίας
10 m
Εύρος συχνοτήτων
Εύρος συχνοτήτων 2,4 GHz (2.4000-2.4835 GHz)
Προφίλ
A2DP, AVRCP, HFP, HSP, A2DP, AVRCP, HFP, HSP /TMAP, CSIP, MCP, VCP, CCP
Υποστηριζόμενα φορμά ήχου
SBC, AAC, LDAC, SBC, AAC, LDAC, LC3
Υποστηριζόμενη προστασία περιεχομένου
SCMS-T

Εξουδετέρωση θορύβου

Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος
Ναι
Γρήγορη εστίαση προσοχής
Ναι

Θήκη φόρτισης

Βάρος
Περίπου 35 g
διάσταση
Περίπου 42,8 x 60 x 27,6 mm
Χρόνος φόρτισης μπαταρίας
Περίπου 3 ώρες (φόρτιση μέσω USB)

Επιλογές χρωμάτων

earthbluecreamwhiteblack

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται

  • Καλώδιο USB: Καλώδιο USB Type-C®
Placeholder

Χαρακτηριστικά

Μια ποικιλία LinkBuds S στις θήκες φόρτισης τους σε ποικιλία χρωμάτων: Λευκό, γκρι, χρυσό και γήινο μπλε

Ποιο είναι το αγαπημένο σας χρώμα;

Εξατομικεύστε το επιλέγοντας ένα από τα premium ματ χρώματα – συμπεριλαμβανομένου του μπλε του μαρμάρου γήινο μπλε – σε συνδυασμό με τη θήκη.

Θήκη LinkBuds S σε λευκό χρώμα, από την οποία έχει αφαιρεθεί το ένα LinkBud

Μικρά κι ελαφριά για άνεση όλη μέρα

Με βάρος περίπου 4,8 γραμμάρια, τα Linkbuds S είναι τα πιο μικρά και ελαφριά απόλυτα ασύρματα Hi-Res ακουστικά στον κόσμο. Είναι μικρά χάρη στον compact οδηγό και την ενσωμάτωση του Bluetooth® Audio System on Chip (SoC), και τον υψηλής ποιότητας επεξεργαστή εξουδετέρωσης θορύβου σε ένα ενιαίο τσιπ. Είναι 40% μικρότερο από τη σειρά WF-1000XM4. 

Απεικόνιση ενός γκρίζου LinkBuds S σε ένα αυτί

Άνεση και ασφάλεια

Τα LinkBuds S συνδυάζουν σχήμα που εφαρμόζει στο αυτί με εργονομική σχεδίαση για σταθερότητα. Σχεδιάσαμε τα LinkBuds S σύμφωνα με πλούσια δεδομένα για το σχήμα του αυτιού, από όταν κυκλοφορήσαμε τα πρώτα ακουστικά-ψείρες στον κόσμο το 1982, και βάσει αξιολόγησης της ευαισθησίας διαφορετικών τύπων αυτιών, διασφαλίζοντας σχήμα που να ταιριάζει σε πολλούς ανθρώπους.

Άντρας που χορεύει σε στάδιο φορώντας τα LinkBuds S με το χέρι σηκωμένο

Ευκρινής ήχος περιβάλλοντος ή υψηλής ποιότητας εξουδετέρωση θορύβου

Αυτά τα ακουστικά ψείρες σας προσφέρουν ό,τι καλύτερο από δύο κόσμους - τον πιο ευκρινή ήχο περιβάλλοντος της Sony στα απόλυτα ασύρματα ακουστικά όταν θέλετε να αλληλεπιδράσετε με τον κόσμο σας, εξουδετέρωση θορύβου υψηλής ποιότητας όταν χρειάζεται να εστιάσετε. Τα LinkBuds S αλλάζουν αυτόματα μεταξύ λειτουργίας ήχου περιβάλλοντος και εξουδετέρωσης θορύβου, ανάλογα με το πού βρίσκεστε και τι κάνετε.

Διαιρεμένη εικόνα με γυναίκα με LinkBuds S ενώ περπατάει, κάνει τζόκινγκ σε γήπεδο, κάθεται στο γραφείο και και χαλαρώνει στο κρεβάτι

Προσαρμόζει τον ήχο περιβάλλοντος σε ό,τι κάνετε για να τα φοράτε όλη μέρα

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που αντιλαμβάνεται πού βρίσκεστε και τι κάνετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις του ήχου περιβάλλοντος για ιδανική εμπειρία ακρόασης. Με τον καιρό, μαθαίνει να αναγνωρίζει τη συμπεριφορά σας και τις τοποθεσίες που επισκέπτεστε συχνά, όπως τον χώρο εργασίας σας ή ένα αγαπημένο καφέ, και προσαρμόζει τον ήχο αναλόγως.

Γυναίκα που φοράει LinkBuds S ενώ περπατάει στην πόλη και μιλάει στο smartphone της

Τα απόλυτα ασύρματα ακουστικά Sony με την καλύτερη ποιότητα κλήσεων

Με Precise Voice Pickup που ελέγχει το εσωτερικό και εξωτερικό μικρόφωνο στο ακουστικό ψείρα, και προηγμένη επεξεργασία ηχητικού σήματος, για καθαρούς διαλόγους ακόμα και σε θορυβώδη περιβάλλοντα. Ο αλγόριθμος μείωσης θορύβου αναπτύχθηκε με μηχανική εκμάθηση AI με πάνω από 500 εκατομμύρια φωνητικά δείγματα, για εξάλειψη του θορύβου περιβάλλοντος και καθαρή εξαγωγή φωνής.

Ελαχιστοποιεί τον θόρυβο του ανέμου

Ακόμα και μέρες με αέρα, θα νιώθετε άνεση, καθώς ο θόρυβος ελαχιστοποιείται από τη δομή πλέγματος γύρω από το μικρόφωνο. 

Κοντινό διάγραμμα της νέας πολύ μικρής μονάδας οδήγησης με εκτεθειμένη την εσωτερική διάταξη

Καθηλωτικός ήχος, αυθεντική μουσική

Νέα μονάδα οδήγησης 5 mm, με διάφραγμα υψηλής συμμόρφωσης που βοηθάει τα LinkBuds S να παραμένουν μικρά. Παρά το μικρό μέγεθος, αποδίδει ισχυρά μπάσα και καθαρά φωνητικά, αναδεικνύοντας κάθε είδος μουσικής. Οι πλούσιες μεσαίες συχνότητες προσφέρουν καθαρή φωνή στη μουσική, τις ταινίες και τα podcast. Και η εξουδετέρωση θορύβου των LinkBuds S μειώνει τους περισπασμούς.

Εικόνα του ενσωματωμένου επεξεργαστή V1 με πλακέτα κυκλώματος στο φόντο

Ενσωματωμένος επεξεργαστής V1

Βελτιώνει την εξουδετέρωση θορύβου για ακρόαση χωρίς περισπασμούς με χαμηλότερη ισχύ, ενισχύει την ποιότητα ήχου και μειώνει την παραμόρφωση.

Λογότυπο High-Resolution Audio Wireless

Απολαύστε ήχο υψηλής ανάλυσης χωρίς καλώδια 

Τα LinkBuds S υποστηρίζουν ασύρματο ήχο υψηλής ανάλυσης χάρη στην τεχνολογία κωδικοποίησης ήχου LDAC. Η τεχνολογία LDAC μεταδίδει τριπλάσια δεδομένα σε σχέση με τον συμβατικό ήχο Bluetooth®, για να απολαμβάνετε περιεχόμενο ήχου υψηλής ανάλυσης με κορυφαία ποιότητα, όσο το δυνατόν πιο κοντά στον ήχο της ενσύρματης σύνδεσης.

Λογότυπο DSEE

Αποκατάσταση όλων των συμπιεσμένων αρχείων σε πραγματικό χρόνο 

Οι τεχνολογίες Edge-AI και DSEE Ultimate™ αναβαθμίζουν τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής σε πραγματικό χρόνο. Αναγνωρίζουν δυναμικά την ενορχήστρωση, τα μουσικά είδη και τα μεμονωμένα στοιχεία κάθε τραγουδιού, αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται στη συμπίεση.

[κατάργηση]

[κατάργηση]

Λογότυπο εφαρμογής Sony | Headphones Connect

Ακούστε με ασφάλεια με τη Sony | Headphones Connect

Ελέγξτε πόσο ασφαλής είναι η ακρόαση της μουσικής σας συγκρίνοντας τα δεδομένα ηχητικής πίεσης που καταγράφονται από τα ακουστικά σας με τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Λάβετε ειδοποιήσεις από το λειτουργικό σύστημα όταν τα επίπεδα ακρόασης είναι πολύ υψηλά. Τα LinkBuds S διαθέτουν εύχρηστες ρυθμίσεις ελέγχου αφής. Μπορείτε να αντιστοιχίσετε τις δικές σας λειτουργίες σε κάθε ακουστικό ψείρα χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Headphones Connect.

Άντρας και γυναίκα μιλάνε με έναν άντρα στα δεξιά που φοράει LinkBuds S

Μιλήστε και ακούστε μόνο τον ήχο περιβάλλοντος

Ρυθμίστε το Speak-to-Chat για αυτόματα παύση της μουσικής μόλις μιλήσετε, για να ακούτε μόνο τον ήχο περιβάλλοντος και να μπορείτε να μιλήσετε. Χρήσιμο, αν δεν θέλετε να βγάλετε τα ακουστικά ή αν τα χέρια σας είναι απασχολημένα. Αφού τελειώσει η συνομιλία, η μουσική αρχίζει και πάλι αυτόματα.

Διάγραμμα δείχνει έναν άνθρωπο να βγάζει από το αυτί του τα LinkBuds S για να μπει σε παύση η μουσική

Άμεση παύση. Άμεση έναρξη.

Απλώς βγάλτε τα ακουστικά από τα αυτιά σας και η μουσική θα σταματήσει, καθώς ο αισθητήρας εγγύτητας γνωρίζει πότε φοράτε το ένα ή και τα δύο ακουστικά ψείρες. Βάλτε τα ακουστικά και η μουσική θα αρχίσει ξανά.

Λογότυπα OK Google και Alexa built-in

Έλεγχος με τη φωνή σας

Απολαύστε την ευκολία του hands-free – Πείτε "Hey Google" ή "Alexa", για να ενεργοποιήσετε τη φωνητική βοήθεια που προτιμάτε. Ακούστε μουσική, συνδεθείτε με φίλους, λάβετε ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα. Ελέγξτε τα ακουστικά σας, όπως την εξουδετέρωση θορύβου, με τη φωνή σας, ακούστε και αλληλεπιδράστε με τα email σας στο Microsoft Outlook και συμμετάσχετε σε συσκέψεις στο Microsoft Teams με το Google Assistant ή το Siri.

Απεικόνιση χεριού και δακτύλου που πατάνε κουμπί

Τα πάντα στις άκρες των δαχτύλων σας

Τα LinkBuds S διαθέτουν εύχρηστες ρυθμίσεις ελέγχου αφής. Για παράδειγμα, πατάτε το αριστερό ακουστικό ψείρα, για να αλλάξετε από εξουδετέρωση θορύβου σε ήχο περιβάλλοντος, και το πατάτε παρατεταμένα για Quick Attention, ή πατάτε δύο φορές το δεξί για το επόμενο κομμάτι.

Λογότυπα Spotify Tap και Endel

Γρήγορη πρόσβαση στην αγαπημένη σας μουσική

Με τη Γρήγορη πρόσβαση, ρυθμίζετε τα ασύρματα ακουστικά ψείρες με μόλις δύο ή τρία πατήματα ώστε να συνεχίζουν το Spotify ή τα εξατομικευμένα ηχητικά περιβάλλοντα στο Endel, χωρίς να αγγίξετε το smartphone. 

Λογότυπο για το Google Fast Pair

Βρείτε τα ακουστικά σας με Fast Pair

Τα LinkBuds S υποστηρίζουν τη νέα λειτουργία Fast Pair της Google. Προσφέρει εύρεση των ακουστικών με έναν οξύ ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή Find My Device της Google, από smartphone.

Λογότυπο για το Swift Pair

Εύκολη αντιστοίχιση με υπολογιστή

Χάρη στη λειτουργία ταχείας αντιστοίχισης Swift Pair, μπορείτε να αντιστοιχίσετε γρήγορα τα ακουστικά με laptop με Windows 11 ή Windows 10, με επιτραπέζιο υπολογιστή ή με tablet. Επιλέγοντας τη λειτουργία αντιστοίχισης, εμφανίζεται αναδυόμενη οδηγία αντιστοίχισης με κοντινές συσκευές με Windows 11 ή Windows 10.

Λογότυπο σύνδεσης πολλών σημείων

Γυναίκα κάθεται σε σαλόνι φορώντας LinkBuds S, και παρακολουθώντας βίντεο σε smartphone

Ήχος Bluetooth επόμενης γενιάς

Αυτά τα ακουστικά ψείρες είναι έτοιμα για LE Audio, τον ήχο Bluetooth επόμενης γενιάς με ιδιαίτερα μικρή καθυστέρηση, χαρακτηριστικό που είναι ιδανικό για gaming.

Απεικόνιση δύο ατόμων που ακούν μουσική με τα LinkBuds S που δείχνει τη διαφορά μεταξύ της συμβατικής μετάδοσης Bluetooth και της ταυτόχρονης μετάδοσης BT στα LinkBuds S

Πιο καθαρό, πιο σταθερό σήμα Bluetooth®

Για μικρή καθυστέρηση και υψηλή ποιότητα ήχου, ακόμη και σε περιβάλλον με παρεμβολές, το σήμα Bluetooth® μεταδίδεται και στα δύο αυτιά ταυτόχρονα. Χάρη στον πανίσχυρο ενσωματωμένο επεξεργαστή V1, θα απολαμβάνετε σταθερό ασύρματο ήχο χωρίς διακοπές.

Λευκά LinkBuds S και θήκη πάνω από φόντο με λευκά κομμάτια πλαστικού

Υλικά από ανακυκλωμένο πλαστικό

Τα LinkBuds S χρησιμοποιούν υλικά από ανακυκλωμένο πλαστικό από εξαρτήματα αυτοκινήτων.

Λευκή συσκευασία LinkBuds S με καρτέλα που κρέμεται

Χωρίς πλαστικό στην ατομική συσκευασία

Το υλικό συσκευασίας των LinkBuds S δεν περιέχει πλαστικό, αντανακλώντας τη δέσμευση της Sony για μείωση του περιβαλλοντικού αντίκτυπου των προϊόντων της. 

Κοντινό στο κεφάλι και τους ώμους μιας γυναίκας που φοράει λευκά LinkBuds S ενώ τρέχει

Ανθεκτικά στο νερό για καθημερινή χρήση

Με βαθμό ανθεκτικότητας στο νερό IPX4, αυτά τα ακουστικά ψείρες της Sony δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Συνεχίστε να κινείστε και να ακούτε μουσική.

Εικονίδια για διάρκεια μπαταρίας, γρήγορη φόρτιση και επισήμανση στον χρόνο αναπαραγωγής 60 λεπτών με 5 λεπτά φόρτιση

Ακρόαση ολόκληρη την ημέρα και φόρτιση σε λίγα λεπτά

Επωφεληθείτε από φόρτιση ακουστικών που διαρκεί μία εργάσιμη ημέρα 6 ωρών, και αποθηκεύστε άλλες 14 ώρες στη θήκη. Δηλαδή 20 ώρες ακρόασης μουσικής, κάθε φορά που φεύγετε από το σπίτι. Βιάζεστε; Με γρήγορη φόρτιση 5 λεπτών, έχετε έως και 60 λεπτά χρόνο αναπαραγωγής, ενώ η εφαρμογή Sony | Headphones Connect θα σας ειδοποιήσει ακόμα και όταν η θήκη φόρτισης πέσει κάτω από το 30%.

Γκρι LinkBuds S σε ασορτί θήκη, με ανοιχτό το καπάκι

Εξαιρετικά μικρή θήκη, το ιδανικό ταίρι

Με κομψή στρογγυλή σχεδίαση και ασορτί χρώματα, η θήκη φόρτισης συμπληρώνει ιδανικά τα LinkBuds S. Χωράει άνετα στο χέρι ή στις τσέπες σας και ανοίγει με ένα απλό πάτημα του κουμπιού.

Εικόνα της θήκης LinkBuds S σε γκρι χρώμα με LinkBuds S, 3 επιπλέον μεγέθη καλυμμάτων και καλώδιο φόρτισης USB-C

Τι υπάρχει στη συσκευασία

Ανοίξτε τη συσκευασία των LinkBuds S και θα βρείτε 4 μεγέθη καλυμμάτων που ταιριάζουν σε διαφορετικά σχήματα αυτιών, καθώς και ένα καλώδιο φόρτισης USB-C.

Λογότυπο του 360 Reality Audio

Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Αφεθείτε στον ήχο που σας περιβάλλει. Τόσο ρεαλιστικός, σαν να βρίσκεστε σε συναυλία ή στούντιο ηχογράφησης. Η μουσική ποτέ δεν ήταν τόσο καθηλωτική και ρεαλιστική, όσο με το 360 Reality Audio. Με αυτά τα ακουστικά απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Άνδρας σε καναπέ που ακούει με ακουστικά και απεικόνιση του 360 Spatial Sound Personalizer γύρω από το κεφάλι του

360 Spatial Sound Personalizer

Με την εφαρμογή Sony | 360 Spatial Sound Personalizer, απολαμβάνετε εξατομικευμένο ήχο. Η εφαρμογή ανιχνεύει και αναλύει το σχήμα του αυτιού σας και τα ακουστικά δημιουργούν το προσωπικό σας πεδίο χωρικού ήχου, με σύζευξη σε τηλεοράσεις BRAVIA XR.

Ακουστικά Sony σε μονάδα αποθήκευσης κάτω από τηλεόραση

Εμπειρία Dolby Atmos

Όταν ο ασύρματος πομπός Sony WLA-NS7 συνδέεται σε τηλεόραση BRAVIA XR, τα ακουστικά δημιουργούν την ιδανική διάταξη πλασματικών ηχείων γύρω σας, προσφέροντας εμπειρία Dolby Atmos. Βυθιστείτε απόλυτα στη σκηνή και μπείτε στην καρδιά της δράσης. 

Τα LinkBuds S και η θήκη φόρτισης σε Earth Blue, περιτριγυρισμένα από μικροσκοπικά θραύσματα διαφανούς πλαστικού, με φόντο πλαστικά μπουκάλια νερού

Δεν διατίθεται σε Earth Blue

Τα LinkBuds S, που κατασκευάζονται από ανακυκλωμένα υλικά, διατίθενται τώρα σε ένα ξεχωριστό μπλε χρώμα με μαρμάρινο σχέδιο, το Earth Blue.

Εικόνα μπουκαλιού νερού που διασπάται σε μικροσκοπικά θραύσματα πλαστικού, δίπλα σε θραύσματα πλαστικού γύρω από τα LinkBuds S σε Earth Blue

Earth Blue – Κατασκευάζεται από ανακυκλωμένα υλικά

Τα εξαρτήματα του σώματος και της θήκης των LinkBuds S Earth Blue είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένο πλαστικό που ανακτήθηκε από το εργοστάσιο και ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού μαζί με ανακυκλωμένα πλαστικά υλικά από εξαρτήματα αυτοκινήτων. Αυτό τους χαρίζει το χαρακτηριστικό μαρμάρινο μοτίβο. Οι αναπόφευκτες παραλλαγές στο μαρμάρινο μοτίβο σημαίνουν ότι δύο ζεύγη LinkBuds S σε Earth Blue δεν είναι ακριβώς τα ίδια.

Λογότυπο Conservation International

Κάθε ζευγάρι συμβάλλει στο πρόγραμμα ‘Protect our Oceans’

Μειώνουμε την ποσότητα πρωτογενούς πλαστικού, ενώ το ποσό των 2 $ USD της τιμής πώλησης για κάθε μονάδα που πωλείται θα δωρίζεται για τη στήριξη των δραστηριοτήτων της Conservation International για τη διατήρηση των ωκεανών. Δηλαδή, κάθε αγορά θα προστατεύει σχεδόν 58.824 τ.μ. ωκεανού που ισοδυναμεί με περίπου 47 πισίνες ολυμπιακών διαστάσεων.

Εικόνα laptop και smartphone

Συνδεσιμότητα πολλαπλών σημείων

Για απόλυτη ευκολία, αυτά τα ακουστικά Bluetooth® μπορούν να συνδυαστούν με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα. Έτσι, σε μια κλήση τα ακουστικά ξέρουν ποια συσκευή χτυπάει και συνδέονται αυτόματα στη σωστή. Επίσης μπορείτε γρήγορα να εναλλάσσετε τα ακουστικά σας σε κάποια από τις δύο συσκευές με το άγγιγμα ενός κουμπιού.