WF-SP700N

Μουσική χωρίς συμβιβασμούς

Συγκεντρωθείτε στην άσκηση με τα απόλυτα ασύρματα ακουστικά WF-SP700N. Η τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, αποκλείει τους περισπασμούς και με τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, μαζί με τα αγαπημένα σας κομμάτια ακούτε και τον έξω κόσμο. 

TRULY WIRELESS

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για σπορ WF-SP700N

WF-SP700N
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για σπορ WF-SP700N: εικόνα

pinkyellowwhiteblack

Ενδεικτικά από

207,00 €

Αληθινά ασύρματα ακουστικά
Άθληση με στιλ

Διαλέξτε το χρώμα που σας ταιριάζει από τέσσερις μοντέρνες αποχρώσεις. Τα απόλυτα ασύρματα ακουστικά-ψείρες WF-SP700N προσφέρουν ακρόαση μέσω σύνδεσης Bluetooth® και συνδεσιμότητα NFC, χωρίς τους περιορισμούς των καλωδίων.

Καθηλωτική εμπειρία, χωρίς να "χάνεστε"
Ακουστικά WF-SP700N με ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία ήχου περιβάλλοντος
Κανένας περισπασμός με την ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

Δώστε νέα διάσταση στη γυμναστική σας με την προσωπική σας λίστα αναπαραγωγής και ακολουθήστε τον ρυθμό απερίσπαστοι, καθώς η εξουδετέρωση θορύβου αποκλείει τους θορύβους του γυμναστηρίου ή του περιβάλλοντος.

Μείνετε σε εγρήγορση με τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος

Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς κρατάει σε επαφή με την πραγματικότητα ενώ κινείστε. Συνδυάστε την αγαπημένη σας μουσική με τους εξωτερικούς ήχους και απολαύστε τις αγαπημένες σας διαδρομές, διατηρώντας τη δυνατότητα να συνομιλείτε με άλλους και να έχετε επίγνωση του περιβάλλοντος όταν τρέχετε έξω.

Φτιαγμένα για κίνηση

Άνετα και σταθερά, αυτά τα ακουστικά είναι έτοιμα για όλα.

Βαθμός προστασίας από τον ιδρώτα των WF-SP700NPX4
Ναι στη μουσική, όχι στον ιδρώτα

Με βαθμό προστασίας IPX4 χάρη στο υλικό προστασίας τους, αυτά τα ακουστικά αντέχουν στα υγρά και στον ιδρώτα για προπόνηση χωρίς περισπασμούς.

WF-SP700N με σταθερή και άνετη εφαρμογή
Εσείς κινείστε, τα ακουστικά σας όχι.

Δοκιμασμένα διεξοδικά σε πραγματικές συνθήκες άθλησης, τα ακουστικά-ψείρες είναι διαθέσιμα σε τέσσερα μεγέθη για ασφαλή εφαρμογή που προσαρμόζεται στα αυτιά σας. Επιπλέον, χάρη στο στήριγμα από σιλικόνη, παραμένουν άνετα και σταθερά στη θέση τους.

Λογότυπο EXTRA BASS
Πιο δυνατά μπάσα με EXTRA BASS™

Ενισχύστε τον ρυθμό και την απόδοση. Το EXTRA BASS™ παρέχει ισχυρό ήχο χαμηλών συχνοτήτων και σας γεμίζει διάθεση να συνεχίσετε.

WF-SP700N με εφαρμογή Sony | Headphones Connect
Οι τέλειες ρυθμίσεις με δύο πατήματα ενός κουμπιού

Επιλέξτε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις ήχου από τις γρήγορες ρυθμίσεις ήχου στην εφαρμογή Sony | Headphones Connect, και μετά, ενεργοποιήστε τις στη στιγμή, με δύο πατήματα στο κουμπί της αριστερής πλευράς.

Εύκολη κλήση hands free

Οι συνομιλίες γίνονται ελεύθερα, με κλήσεις hands-free. Αφήστε το τηλέφωνό σας εκεί που βρίσκεται και μιλήστε απλά με ένα κλικ.

Απόλυτα ασύρματα ακουστικά-ψείρες με κουμπί για κλήσεις hands-free
Ασφάλεια, προστασία και όλη η ενέργεια που χρειάζεστε

Σε πλήρη φόρτιση, τα ακουστικά προσφέρουν έως και τρεις ώρες αναπαραγωγής μουσικής. Επιπλέον, η μικρή θήκη φόρτισης τα προστατεύει και διαθέτει δύο πλήρεις φορτίσεις διάρκειας τριών ωρών, για φόρτιση εν κινήσει. Δηλαδή, έχετε συνολικά 9 ώρες αναπαραγωγής μουσικής, για ακρόαση όλη την ημέρα. 

Πιο έξυπνη χρήση με τη Φωνητική υποβοήθηση (Voice Assistant)

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στον βοηθό σας1. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνήστε με φίλους, ακούστε μουσική, ειδήσεις και ειδοποιήσεις, ρυθμίστε υπενθυμίσεις και άλλα2.

Λογότυπα ενσωματωμένων Google Assistant και Alexa
Λύση προβλημάτων ήχου των WF-SP700N

Εάν ο ήχος διακόπτεται ή δεν εξέρχεται ήχος από τη δεξιά μονάδα των ακουστικών κεφαλής, κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο για να επιλύσετε το πρόβλημα ήχου.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Αξιοποιήστε στο έπακρο κάθε άσκηση γυμναστικής, με τα πραγματικά ασύρματα ακουστικά SP700N. Με την τεχνολογία εξουδετέρωσης θορύβου, μπορείτε να αποκλείσετε τους περισπασμούς για να διατηρήσετε τη συγκέντρωσή σας ή να επιλέξετε τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος για να ακούτε τα αγαπημένα σας κομμάτια μαζί με τον έξω κόσμο.
  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει ακρόαση χωρίς περισπασμούς

  • Απόλυτα ασύρματη τεχνολογία με μετάδοση μέσω Bluetooth®

  • Τα ακουστικά-ψείρες εφαρμόζουν άνετα στα αυτιά σας και παραμένουν στη θέση τους

  • Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπει να ακούτε τους σημαντικούς ήχους

  • Εύκολες κλήσεις hands-free με ένα κλικ

Μονάδα οδηγού
6 mm (τύπου θόλου)
S-Master HX
Όχι
DSEE HX
Όχι
Απόκριση συχνότητας (επικοινωνία Bluetooth®)
20 Hz - 20.000 Hz (συχνότητα δειγματοληψίας 44,1 kHz)
Παθητική λειτουργία
Όχι
NFC
Ναι (Θήκη)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Θήκη φόρτισης(1), Άγκιστρο στήριξης (M/L), Υβριδικά ακουστικά-ψείρες μεγάλου μήκους (SS/S/M/L), Καλώδιο micro USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών