WF-SP800N

Ακουστικά που "αντέχουν" όσο κι εσείς

Τα Truly Wireless αθλητικά ακουστικά WF-SP800N συνδυάζουν μεγάλη διάρκεια μπαταρίας, αντοχή στο νερό και στον ιδρώτα, και βαθιά μπάσα με ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου, για να μην σας απογοητεύσουν ποτέ στην προπόνηση.

TRULY WIRELESS

Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για σπορ WF-SP800N

WF-SP800N
Ασύρματα ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για σπορ WF-SP800N: εικόνα

bluewhite

Ενδεικτικά από

200,00 €

Αληθινά ασύρματα ακουστικά
Ρίξτε μια ματιά στα ακουστικά WF-SP800N
Σχεδιασμένα για άθληση

Με βαθμό προστασίας IP55, αυτά τα αδιάβροχα ακουστικά δεν φοβούνται το νερό και τον ιδρώτα. Μπορείτε ακόμη και να τα πλύνετε μετά από μια σκληρή προπόνηση.

Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.

Λογότυπο μπαταρίας 18 ωρών
Μεγάλη μπαταρία: 9 ώρες (ακουστικά) + 9 ώρες (θήκη), συν γρήγορη φόρτιση

Με πλήρη φόρτιση, τα ακουστικά προσφέρουν 9 ώρες ισχύος, ενώ η εύχρηστη θήκη φόρτισης εξασφαλίζει 9 επιπλέον ώρες. Δηλαδή έως και 18 ώρες ακρόασης χωρίς θόρυβο. Αν η εξουδετέρωση θορύβου είναι απενεργοποιημένη, διαρκεί ακόμα περισσότερο: 13 ώρες με πλήρη φόρτιση και επιπλέον 13 ώρες από τη θήκη φόρτισης, για χρόνο αναπαραγωγής έως και 26 ώρες. Αν βιάζεστε, με γρήγορη φόρτιση 10 λεπτών έχετε έως και 60 λεπτά αναπαραγωγής μουσικής με εξουδετέρωση θορύβου.

Λογότυπο IP55
Ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη

Με βαθμό προστασίας IP55 για αντοχή στο νερό και στη σκόνη, τα ακουστικά WF-SP800N μπορούν ακόμη και να πλυθούν. Έτσι, είναι ιδανικά για δραστήριο τρόπο ζωής και χρήση σε εξωτερικούς χώρους.

Ακουστικά-ψείρες με ασφαλή εφαρμογή
Ασφαλής εφαρμογή

Το στήριγμα arc με μαλακά καλύμματα και η τρισδιάστατη καμπυλωτή σχεδίαση προσφέρουν ασφαλή και άνετη εφαρμογή. Έτσι, τα ακουστικά παραμένουν σταθερά όταν εσείς κινείστε.

Εικόνα που δείχνει την αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth

(A) ΠΑΛΙΟ: Μετάδοση με μεταφορά Bluetooth® από Α σε Δ.
(B) ΝΕΟ: Ταυτόχρονη μετάδοση Bluetooth® σε Α/Δ

Σταθερή, αξιόπιστη συνδεσιμότητα Bluetooth®

Ένα τσιπ Bluetooth που μεταδίδει ταυτόχρονα τον ήχο στο αριστερό και στο δεξί αυτί, μαζί με τη βελτιστοποιημένη σχεδίαση κεραίας, σας διασφαλίζει σταθερή σύνδεση και εξαιρετική ακρόαση. Mε μικρή καθυστέρηση ήχου, η παρακολούθηση βίντεο γίνεται ακόμα πιο ευχάριστη.

Επιλέξτε το σωστό μέγεθος για εσάς

Με άγκιστρα στήριξης 2 μεγεθών για ασφαλή εφαρμογή και σε σκληρές προπονήσεις, και μακριά ακουστικά-ψείρες από καουτσούκ υβριδικής σιλικόνης σε 5 μεγέθη. Επιλέξτε τα ιδανικά για εσάς, για άψογη ποιότητα ήχου με ελάχιστο εξωτερικό θόρυβο.

Εικόνα που δείχνει 2 μεγέθη άγκιστρων στήριξης και πέντε μεγέθη καλυμμάτων ακουστικών από καουτσούκ υβριδικής σιλικόνης
Φορητά, προστατευμένα και με όση ισχύ χρειάζεστε

Η μικρή θήκη φόρτισης όχι μόνο προστατεύει τα WF-SP800N αλλά σας δίνει και τη δυνατότητα να τα φορτίσετε εν κινήσει. Χάρη στη μία επιπλέον πλήρη φόρτιση της θήκης, απολαμβάνετε έως και 18 ώρες αναπαραγωγής μουσικής με ενεργή την εξουδετέρωση θορύβου και έως 26 ώρες χωρίς. Διαθέτει, επίσης, δυνατότητα γρήγορης φόρτισης.

Μεγιστοποιήστε την απόδοσή σας, με το EXTRA BASS™

Ενισχύστε τον ρυθμό και την απόδοσή σας. Το EXTRA BASS αποδίδει ισχυρό ήχο σε χαμηλές συχνότητες και σας γεμίζει διάθεση να συνεχίσετε.

Λογότυπο Sony | Headphones Connect
Περισσότερα μπάσα;

Για περισσότερα ή λιγότερα μπάσα, η εφαρμογή Sony | Headphones Connect προσαρμόζει τα επίπεδα ήχου αναλόγως της μουσικής σας, με τη χρήση του ισοσταθμιστή.

Κανένας περισπασμός με την ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου

Δώστε νέα διάσταση στη γυμναστική σας με την προσωπική λίστα αναπαραγωγής μουσικής και ακολουθήστε τον ρυθμό απερίσπαστοι, καθώς η εξουδετέρωση θορύβου εξουδετερώνει τους θορύβους του γυμναστηρίου ή του περιβάλλοντός σας.

Μείνετε σε εγρήγορση με τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος

Η Λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σας κρατάει σε επαφή με το τι συμβαίνει γύρω σας ενώ κινείστε. Συνδυάζοντας τη μουσική που σας αρέσει με τους ήχους του περιβάλλοντός σας, απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας κομμάτια ενώ συνεχίζετε να ακούτε τον φίλο σας στην προπόνηση ή να αντιλαμβάνεστε σημαντικούς ήχους ενώ τρέχετε.

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου προσαρμόζεται αυτόματα σε ό,τι κάνετε και όπου βρίσκεστε

Ο Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου είναι μια έξυπνη λειτουργία που ανιχνεύει αυτόματα τη δραστηριότητά σας, π.χ. αν τρέχετε, αν είστε σε αναμονή ή ταξιδεύετε, και προσαρμόζει τις ρυθμίσεις ήχου περιβάλλοντος. Μπορείτε, επίσης, να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις βάση των δικών σας προτιμήσεων, μέσω της εφαρμογής Sony | Headphones Connect. Μπορεί ακόμα και να μάθει τις αγαπημένες τοποθεσίες σας.

Έλεγχος προσαρμόσιμου ήχου
Ομιλία με ένα άγγιγμα με τη λειτουργία Quick Attention

Τοποθετώντας το δάχτυλό σας πάνω στο ακουστικό, η ένταση του ήχου μειώνεται και ακούτε τον ήχο περιβάλλοντος. Μ' αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να συνομιλήσετε άμεσα με κάποιον χωρίς να βγάλετε τα ακουστικά σας.

Εικονίδιο στοιχείου ελέγχου αφής
Ο έλεγχος στις άκρες των δακτύλων σας

Με την αφή μπορείτε να ελέγξετε την αναπαραγωγή, διακοπή ή παράλειψη κομματιών ή να προσαρμόσετε την ένταση. Η εφαρμογή Sony | Headphones Connect σάς δίνει τη δυνατότητα να καταχωρίσετε εναλλακτικές ρυθμίσεις.

Λογότυπο ενσωματωμένου Google Assistant και Alexa
Πιο πρακτική καθημερινότητα με Voice Assistant: Google Assistant, Amazon Alexa και Siri

Αναθέστε την οργάνωση της ημέρας στον βοηθό σας. Απολαύστε ψυχαγωγία, επικοινωνία με φίλους και ειδήσεις, ακούστε μουσική και ειδοποιήσεις, ορίστε υπενθυμίσεις και άλλα.

Εικονίδιο κλήσεων hands-free
Κλήσεις hands-free με πιο καθαρό ήχο

Τα ακουστικά WF-SP800N σάς παρέχουν πιο καθαρή ποιότητα φωνής για κλήσεις hands-free για να μπορείτε να απαντάτε στις κλήσεις χρησιμοποιώντας το ένα ή και τα δύο ακουστικά. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να εναλλάσσετε τη φόρτιση ή να ακούτε καλύτερα σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

Λογότυπο Fast Pair

Τα WF-SP800N υποστηρίζουν τη νέα χρήσιμη λειτουργία Fast Pair της Google. Βρείτε εύκολα τα WF-SP800N με έναν έντονο ήχο ή βλέποντας την τελευταία τοποθεσία τους με την εφαρμογή "Find My Device" της Google, από το smartphone σας.

Η διαθεσιμότητα των χρωμάτων μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την περιοχή.

Πιστοποιημένα ακουστικά εξατομικευμένη εμπειρία

Με τα πιστοποιημένα ακουστικά Sony 360 Reality Audio και την εφαρμογή Sony | Headphones Connect, που αναλύουν το σχήμα του αυτιού σας, έχετε μια βελτιωμένη, καθηλωτική εμπειρία μουσικής.

Artist_connection
Δοκιμάστε το demo πρόγραμμα αναπαραγωγής με την εφαρμογή Artist Connection

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Εστιάστε στον στόχο σας, με τα Truly Wireless ακουστικά εξουδετέρωσης θορύβου για σπορ WF-SP800N. Με βαθμό προστασίας IP55 από το νερό και τον ιδρώτα, προσφέρουν, επίσης, μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας, σταθερή συνδεσιμότητα Bluetooth® και EXTRA BASS™, για βαθύ, δυνατό ήχο.
  • Σχεδίαση Truly Wireless, με σταθερή ασύρματη σύνδεση BLUETOOTH®

  • Βαθμός προστασίας IP55, για χρήση σε εξωτερικούς χώρους και εύκολο καθάρισμα

  • Έως και 18 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας με τη θήκη φόρτισης

  • EXTRA BASS™ για βαθύ, δυνατό ήχο

  • Η ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου προσφέρει ακρόαση χωρίς περισπασμούς

Μονάδα οδηγού
6 mm (τύπου θόλου)
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές και βραβεία

Δηλώσεις χρηστών