Αξιοποιήστε στο έπακρο την τηλεόρασή σας
Ρυθμίσεις εικόνας και ήχου

Απολαύστε ολοκληρωμένη εμπειρία προβολής και ήχου με τις εύκολες ρυθμίσεις εικόνας και ήχου.


Αισθητήρας φωτεινότητας

Τα επίπεδα φωτεινότητας στην οθόνης σας προσαρμόζονται αυτόματα , ανάλογα με τον φωτισμό στο δωμάτιο. Πιο διαυγής εικόνα, χωρίς σκοτεινές σκηνές, για πιο απολαυστική παρακολούθηση.Για να ρυθμίσετε την ποιότητα εικόνας, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (εικονίδιο γραναζιού) στο τηλεχειριστήριο και επιλέξτε διαδοχικά [Ρυθμίσεις]-[Εικόνα & Ήχος]-[Εικόνα]-[Αισθητήρας Φωτός] ενεργό / ανενεργό.


Ενσωματωμένη διόρθωση ήχου δωματίου

Απολαύστε καθηλωτικό ήχο και κινηματογραφική εμπειρία, ανεξάρτητα από το σχήμα ή το μέγεθος του δωματίου σας, με ρυθμίσεις ήχου προσαρμοσμένες στο δωμάτιο.Για αυτόματη προσαρμογή της ποιότητας ήχου, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (εικονίδιο γραναζιού) στο τηλεχειριστήριο και επιλέξτε διαδοχικά [Ρυθμίσεις]-[Εικόνα & Ήχος]-[Ήχος]-[Acoustic auto calibration].


Προσαρμόστε την ποιότητα εικόνας

Ρυθμίστε την ποιότητα εικόνας για βέλτιστη απόδοση περιεχομένου, όποια κι αν είναι πηγή εισόδου, YouTube, Netflix ή HDMI. Απολαύστε ζωηρές εικόνες στις αγαπημένες σας ταινίες, μουσική και άλλα!

Πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (εικονίδιο γραναζιού) και κάντε την επιθυμητή ρύθμιση. Για να προσαρμόσετε την ποιότητα του περιεχομένου, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (γρανάζι) στο τηλεχειριστήριο και επιλέξτε το.


Προβολή συχνά χρησιμοποιούμενων ρυθμίσεων

Εξατομίκευση (επεξεργασία και προσθήκη) του κουμπιού "Setting Button"

Αν πατήσετε το κουμπί ρυθμίσεων (εικονίδιο γραναζιού) και δεν εμφανιστεί το [Picture mode] (Λειτουργία Εικόνας), μπορείτε να προσθέσετε μια οθόνη.

Πατήστε το [Gear icon] στο τηλεχειριστήριο και μετά πατήστε το κουμπί > για να προχωρήσετε στο [Edit] (Επεξεργασία). Πατήστε [Edit] (Επεξεργασία), για να εμφανιστεί το [Picture mode] (Λειτουργία Εικόνας) και επιλέξτε το.


Λειτουργία Cinema

Δείτε ταινίες σε επαγγελματική ποιότητα, με τη λειτουργία“Cinema", που αναπτύχθηκε από τη Sony Pictures Entertainment Inc. Είναι η πρότασή μας για κορυφαία ποιότητα εικόνας.

Χάρη στο HDR (High Dynamic Range), η λειτουργία Cinema αποδίδει ζωηρό χρώμα ακόμα και σε σκοτεινές σκηνές, για να απολαμβάνετε την ταινία με ποιότητα υψηλής πιστότητας.


Λειτουργία Netflix Calibrated Mode

Η λειτουργία Netflix Calibrated Mode δημιουργήθηκε σε κοινή συνεργασία με το Netflix, για να απολαμβάνετε την ποιότητα που οραματίστηκαν οι δημιουργοί. Νιώστε σαν να είσαστε στον κινηματογράφο, από την άνεση του σπιτιού σας.

Λειτουργία Netflix Calibrated Mode

1.Συνδεθείτε στο Netflix

2.Πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (εικονίδιο γραναζιού) στο τηλεχειριστήριο ενώ βλέπετε.

3.Ενεργοποιήστε το "Netflix calibrated mode" από τις "Ρυθμίσεις εικόνας" στο κουμπί ρυθμίσεων.


Προσαρμόστε την ποιότητα ήχου ανάλογα με τις προτιμήσεις σας

Αλλάξτε την ποιότητα ήχου ανάλογα με τι παρακολουθείτε, ταινίες, σπορ ή ζωντανή μουσική.

Για να προσαρμόσετε την ποιότητα ήχου του περιεχομένου, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (Εικονίδιο γραναζιού) στο τηλεχειριστήριο για να το επιλέξετε.

Πατήστε [Sound mode] (Λειτουργία ήχου) και επιλέξτε τη ρύθμιση που θέλετε.


Voice Zoom

*Δεν είναι διαθέσιμο για τη σειρά X80J

Με τη λειτουργία "Voice Zoom" της BRAVIA μπορείτε να προσαρμόσετε την ένταση όπως θέλετε, για να ακούτε τους διαλόγους πιο καθαρά.

Πλέον δεν θα δυσκολεύεστε να ακούσετε τις χαμηλές φωνές ή τους ψιθύρους στην ταινία. Ενισχύστε τη φωνή όταν βλέπετε έναν αγώνα και θέλετε να ακούσετε τον σχολιασμό, χωρίς να θυσιάζετε την ατμόσφαιρα.Για ρύθμιση του Voice Zoom, πατήστε το κουμπί ρυθμίσεων (Εικονίδιο γραναζιού) στο τηλεχειριστήριο για να το επιλέξετε. Επιλέξτε [Settings]-[Display and sound]-[Sound]-[Sound Customisation]-[Voice Zoom] και προσαρμόστε από το μέγιστο έως το ελάχιστο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.