Αξιοποιήστε στο έπακρο την τηλεόρασή σας
Υπηρεσίες μετάδοσης ροής

Η τηλεόραση BRAVIA TV σάς προσφέρει την καλύτερη ψυχαγωγία με κορυφαίο περιεχόμενο. Απολαύστε εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια από τους σημαντικότερους παρόχους 4K με το πάτημα ενός κουμπιού.

Απολαύστε πλήρως τις υπηρεσίες streaming, με τρεις διαφορετικούς τύπους αρχικής οθόνης.


Αρχικές οθόνες

Η αρχική οθόνη που εμφανίζεται στην BRAVIA με τη λειτουργία Google TV ™ διαφέρει ανάλογα με τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο και αν έχετε συνδεθεί ή όχι στον λογαριασμό σας Google.


1. "Main mode" [Κύρια λειτουργία] με πλήρη λειτουργικότητα

Αν συνδεθείτε στο διαδίκτυο και στον λογαριασμό σας Google, θα είσαστε σε Κύρια λειτουργία. Στην Κύρια λειτουργία, το αγαπημένο σας προτεινόμενο περιεχόμενο θα προβάλλεται στην αρχική οθόνη με βάση το ιστορικό προβολής.Συνιστούμε την "Κύρια λειτουργία" για μέγιστη απόλαυση της BRAVIA με λειτουργία Google TV ™..


2. “Λειτουργία εφαρμογής" χωρίς ιστορικό προβολής

Σε αυτήν τη λειτουργία, το ιστορικό προβολής δεν εμφανίζεται ούτε αποθηκεύεται στην αρχική οθόνη. Έχετε απευθείας πρόσβαση σε κάθε εφαρμογή. Ενεργοποιήστε επιλέγοντας διαδοχικά [Settings]-[Accounts and Login]-"Select Account"-"App Only Mode" ([Ρυθμίσεις]-[Λογαριασμοί και σύνδεση]-"Επιλογή λογαριασμού"-"Μόνο λειτουργία εφαρμογής").3 "Βασική λειτουργία" με περιορισμένες λειτουργίες.

Η φωνητική αναζήτηση δεν είναι διαθέσιμη στη Βασική λειτουργία. Αν δεν έχετε συνδεθεί στο διαδίκτυο ή στον λογαριασμό σας Google, κάποιες λειτουργίες θα είναι περιορισμένες.Συνδέστε περιεχόμενο από το smartphone σας στην BRAVIA

Συνδεθείτε στην BRAVIA με Google TV ™ με τον ίδιο λογαριασμό Google που έχετε στο smartphone σας. Κάντε αναζήτηση στο smartphone και προσθέστε το περιεχόμενο στη "Λίστα επιθυμητών", και θα προβληθεί στην τηλεόραση σε συγχρονισμό με τη συσκευή (*), Μην ψάχνετε αργότερα.

* Η αναζήτηση πρέπει να γίνει με Google για να προστεθεί στη "Λίστα επιθυμητών"

*Το συνδεδεμένο περιεχόμενο θα είναι στην καρτέλα Βιβλιοθήκη της τηλεόρασης