Παιχνίδια με τηλεοράσεις Sony BRAVIA®.

Οι τηλεοράσεις BRAVIA® OLED 4K HDR της Sony ταιριάζουν ιδανικά με τις κονσόλες PlayStation®4 και PlayStation®4 Pro. Βυθιστείτε σε μια απίστευτα διασκεδαστική και υψηλής απόκρισης εμπειρία παιχνιδιού, με εκπληκτική λεπτομέρεια, εντυπωσιακή αντίθεση, ολοζώντανα χρώματα και καθηλωτικό ήχο.

Φτιαγμένη για το PlayStation®

af9

AF9

Η AF9 συνδυάζει τα ασύγκριτα επίπεδα μαύρου χρώματος, τα χρώματα και την αντίθεση της οθόνης OLED με τον ισχυρότερο επεξεργαστή γραφικών, τον X1 Ultimate, και τον μοναδικό οδηγό οθόνης Pixel Contrast Booster της Sony, προσφέροντας εικόνες με ασύγκριτο ρεαλισμό. Σε μια τόσο καλή εικόνα αξίζει αντίστοιχα καλός ήχος, και η τεχνολογία Acoustic Surface Audio+ παρέχει μια καθηλωτική, πολυδιάστατη εμπειρία για όλα τα αγαπημένα σας τηλεοπτικά προγράμματα, παιχνίδια και ταινίες.

af8

AF8

Η AF8, χάρη στα ασύγκριτα επίπεδα μαύρου χρώματος, τα χρώματα και την αντίθεση της οθόνης OLED και τον 4K HDR Processor X1 Extreme της Sony, προσφέρει εξαιρετικό ρεαλισμό οτιδήποτε κι αν παρακολουθείτε. Η τεχνολογία Acoustic Surface Audio μετατρέπει ολόκληρη την οθόνη σε ηχείο, διασφαλίζοντας την τέλεια αρμονία εικόνας και ήχου.

BRAVIA® OLED και PlayStation®4 Pro.

Συνδυάστε την απόλυτη BRAVIA® OLED με το απόλυτο PlayStation® για να ανεβάσετε την εμπειρία παιχνιδιού σε νέα ύψη.

Ποιότητα εικόνας

Με τον επεξεργαστή εικόνας X1 Ultimate και τον οδηγό οθόνης Pixel Contrast Booster θα δείτε τις λεπτομέρειες που παραμονεύουν στις σκιές και θα απολαύσετε ρεαλιστική υφή με δυναμική αντίθεση και εντυπωσιακά στιγμιότυπα. Έτσι, κάθε λεπτομέρεια στα παιχνίδια σας γίνεται πιο ρεαλιστική. Χάρη στην εξαιρετική ποιότητα εικόνας της τηλεόρασης Sony, οι εικόνες προβάλλονται ακριβώς όπως θα ήθελε ο δημιουργός του παιχνιδιού. Δείτε τα γραφικά του PlayStation® όπως ταιριάζει σε μια τηλεόραση Sony!

Γρήγορη απόκριση για γρήγορη δράση.

Μπορείτε να ελέγχετε όλη τη δράση σε πραγματικό χρόνο, χάρη στον εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης της οθόνης OLED και την αποκλειστική λειτουργία Game για μειωμένη καθυστέρηση εισόδου.

Απόλυτα καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού

  • Καθηλωτικός ήχος
  • Σχεδίαση που δεν αποσπά την προσοχή
  • Απλή ενσωμάτωση

What HiFi?

Η Sony AF9 εντυπωσιάζει από κάθε άποψη και ανήκει στις τηλεοράσεις με τον καλύτερο ήχο που δοκιμάσαμε

Η HDTV

Η SONY AF9 είναι μια εκπληκτική τηλεόραση από κάθε άποψη

Απολαύστε παιχνίδια HDR

Οι τηλεοράσεις 4K HDR της Sony ταιριάζουν ιδανικά με τις κονσόλες PlayStation®4 και PlayStation®4 Pro. Βυθιστείτε σε μια απίστευτα διασκεδαστική και υψηλής απόκρισης εμπειρία παιχνιδιού με καθηλωτικά, ολοζώντανα χρώματα.

playstation

Επιπλέον προτεινόμενες τηλεοράσεις για βελτιστοποιημένα παιχνίδια

Εκτός από τα μοντέλα BRAVIA® OLED, υπάρχουν πολλές επιλογές για να βελτιστοποιήσετε την εμπειρία παιχνιδιού για εσάς και την οικογένειά σας. Απολαύστε κορυφαία παιχνίδια με την XF90, την τηλεόραση Full Array LED που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία παιχνιδιού με εντυπωσιακή αντίθεση και λεπτομέρεια. Με τις XF85/XF87, θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία μεγεθών οθόνης, ρεαλιστικά χρώματα και ενισχυμένες λεπτομέρειες, για να μπορείτε να βλέπετε από μακριά αυτούς που σας πυροβολούν. Και αν είστε πολλοί στην οικογένεια που αγαπάτε τα παιχνίδια, μπορείτε να απολαμβάνετε τη δράση σε ανάλυση 4K Ultra HD αλλά σε μικρότερα μεγέθη οθόνης, με την XF80, που είναι ιδανική για τους μικρούς σας λάτρεις των παιχνιδιών.