Τηλεόραση νέας γενιάς για παιχνίδια

Οι τηλεοράσεις BRAVIA XR διαθέτουν ζωντανό χρώμα και λεπτομέρεια, γρήγορο χρόνο απόκρισης και καθηλωτικό ήχο για εξαιρετική εμπειρία με το PlayStation®.

Η νίκη είναι δική σας με 4K/120 fps

Με 4K/120 fps όπως καθορίζονται σε HDMI 2.1, οι τηλεοράσεις μας προσφέρουν ομαλή κι ευκρινή κίνηση, για παιχνίδι υψηλής απόκρισης.

Εικόνα σύγκρισης που δείχνει τη διαφορά μεταξύ των 4K 60 fps (επάνω) και 4K 120 fps (κάτω)
Ομαλό παιχνίδι υψηλής απόκρισης με 4K στα 120 fps και 120 Hz

Με USB 2.1 έχετε ρυθμό καρέ έως 120 fps σε συμβατά παιχνίδια, για πλεονέκτημα σε παιχνίδια μάχης, σπορ και υψηλών επιδόσεων, με άμεση απόκριση δράσης. Απολαύστε απίστευτα ομαλό παιχνίδι με μειωμένη καθυστέρηση εισόδου 8,5 ms με 4K/120 fps και αποκλειστική λειτουργία παιχνιδιού.

Παιχνίδι υψηλής απόκρισης, εύκολος έλεγχος

Ξεκινήστε γρήγορα. Συνδέοντας ένα καλώδιο HDMI, η BRAVIA XR αναγνωρίζει τη συνδεδεμένη κονσόλα και ξεκινά η λειτουργία παιχνιδιού. Απολαύστε ομαλό παιχνίδι υψηλής απόκρισης. 

Ζωντανά χρώματα, έντονη αντίθεση. Ιδανικό για παιχνίδια.

Τα παιχνίδια ζωντανεύουν με πλούσια ρεαλιστικά χρώματα και υψηλή αντίθεση που αναδεικνύει τις πιο μικρές λεπτομέρειες. Και, με την ευρεία γωνία προβολής, βλέπετε τις ίδιες συναρπαστικές σκηνές από κάθε γωνία, όχι μόνο από το κέντρο. 

Ήχος Surround που ταιριάζει στη σκηνή και τη δράση

Η τεχνολογία ήχου από την οθόνη της Sony μετατρέπει την οθόνη σε ηχείο. Αυτό σημαίνει πως ό,τι ακούτε προέρχεται από τη σωστή θέση στη σκηνή. 

Λογότυπο Acoustic Surface Audio+
Λογότυπο Acoustic Multi-Audio
Βρείτε την κατάλληλη BRAVIA XR για το στυλ παιχνιδιού σας