Φθινοπωρινά μουσικά φεστιβάλ 2016

Ο απόλυτος οδηγός επιβίωσης

Αν σκοπεύετε να παρευρεθείτε σε φθινοπωρινά μουσικά φεστιβάλ το 2016, προετοιμαστείτε! Τα μουσικά φεστιβάλ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να δείτε όλα τα αγαπημένα σας συγκροτήματα, να γνωρίσετε νέους ανθρώπους, να απολαύσετε εκπληκτικό φαγητό και να δημιουργήσετε καινούργιες αναμνήσεις.

Το κλειδί για να απολαύσετε ένα εκπληκτικό μουσικό φεστιβάλ είναι να είστε προετοιμασμένοι! Ευτυχώς για εσάς, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα απαραίτητα ενός μουσικό φεστιβάλ, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τι να φορέσετε, τι να πάρετε μαζί σας και πώς να προετοιμαστείτε για το μεγάλο γεγονός.

Δείτε αυτόν τον οδηγό επιβίωσης μουσικών φεστιβάλ προτού ξεκινήσετε για ένα από τα καλύτερα Σαββατοκύριακα της ζωής σας.

Τι να φορέσετε

Σε αντίθεση με τα Coachella, Lollapalooza και άλλα καυτά καλοκαιρινά μουσικά φεστιβάλ, θα αντιμετωπίσετε πολύ πιο ψυχρό καιρό τη φθινοπωρινή εποχή.

Κυρίες, μπορείτε ακόμα να υιοθετήσετε ένα στυλ Bohemian προσθέτοντας ένα κιμονό ή ένα πλατύ καπέλο στο ντύσιμό σας. Αλλά, αν δεν θέλετε να κρυώνετε την περισσότερη ώρα, αφήστε τα φανελάκια στο σπίτι.

Κύριοι, ρίξτε πάνω σας ένα ελαφρύ πουκάμισο ή ένα σκούφο για να είστε πιο ζεστά. Το ντύσιμο σε στρώσεις είναι σημαντικό. Κατ' αυτόν τον τρόπο, όταν χορεύετε στη σκηνή, μπορείτε εύκολα να βγάλετε αυτή την επιπλέον στρώση και να δροσιστείτε.

Και ο πρώτος κανόνας για άντρες και γυναίκες είναι να φροντίσουν να φοράνε άνετα παπούτσια. Τα επίπεδα αθλητικά παπούτσια όπως τα Vans και τα Converse θα είναι ο καλύτερός σας φίλος μετά από μια μεγάλη ημέρα γεμάτη χορό και τρέξιμο από σκηνή σε σκηνή.

Τι να πάρετε μαζί σας

Σίγουρα έχετε καλύψει τα βασικά (π.χ., εισιτήριο/βραχιολάκι, το τηλέφωνό σας και κάποια επιπλέον χρήματα), αλλά υπάρχουν κάποια άλλα απαραίτητα για ένα μουσικό φεστιβάλ που δεν θα θέλατε να ξεχάσετε:

Αντηλιακό

Όταν χορεύετε όλη μέρα στον ήλιο, είναι απαραίτητο ένα αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Ούτε να διανοηθείτε να μην το έχετε μαζί σας. Αν το ξεχάσετε, πιθανότατα θα κυκλοφορείτε με έγκαυμα από τον ήλιο στη δουλειά ή στο σχολείο την επόμενη ημέρα.

Φτηνά γυαλιά ηλίου

Τα μουσικά φεστιβάλ δεν είναι το μέρος να φορέσετε τα αγαπημένα σας ακριβά γυαλιά ηλίου. Αν σχεδιάζετε να αναμιχθείτε με τον κόσμο (ή ακόμα και αν απλώς προσπαθείτε να περάσετε μέσα από το πλήθος), υπάρχουν πολλές πιθανότητες να σπάσουν ή να χαθούν.

Μπουκάλι νερού που ξαναχρησιμοποιείται

Να θυμάστε, η αφυδάτωση είναι επικίνδυνη. Αν το επιτρέπουν οι κανονισμοί του φεστιβάλ, να έχετε μαζί σας ένα μπουκάλι νερού που ξαναχρησιμοποιείται και φροντίστε να βρείτε που βρίσκονται οι σταθμοί ανεφοδιασμού από πριν. Το σώμα σας θα σας ευχαριστεί για αυτό.

Σαπούνι χεριών/υγρά μαντηλάκια

Χημικές τουαλέτες ... αρκετά είπαμε.

Φορητός φορτιστής

Μεταξύ αναρτήσεων κάθε αξιομνημόνευτης στιγμής στο Instagram και των αγαπημένων σας καλλιτεχνών στο Snapchat, υπάρχει περίπτωση να τελειώσει η μπαταρία στο κινητό σας. Ένας φορητός φορτιστής θα σας σώσει, ειδικά αν χωριστείτε από τους φίλους σας.

Ασύρματα ηχεία

Αν σκοπεύετε να κατασκηνώσετε για το βράδυ στο μουσικό φεστιβάλ, θα θέλετε να έχετε και ασύρματα ηχεία στην κατασκήνωσή σας για να συνεχίσετε το πάρτι. Για την απόλυτη εμπειρία ακρόασης, δείτε το ηχείο Bluetooth® υψηλής ανάλυσης Ultra Premium της SONY και απολαύστε πεντακάθαρο, κρυστάλλινο ήχο υψηλής ανάλυσης. Θα εντυπωσιαστείτε με το πόσο κοντά είναι ο ήχος με αυτόν την ζωντανής παράστασης.

Πώς να προετοιμαστείτε

Σχεδιάστε την ημέρα σας σύμφωνα με τους καλλιτέχνες που θέλετε να δείτε.

Φτιάξτε ένα πρόγραμμα ή κατεβάστε την εφαρμογή του φεστιβάλ στο κινητό σας μερικές μέρες νωρίτερα. Πιθανότατα θα υπάρχουν κάποιες εμφανίσεις που θα είναι την ίδια ώρα και θα χάσετε μερικές από αυτές, αλλά ο σχεδιασμός από πριν θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε πλήρως το διαθέσιμο χρόνο.

Γράψτε σε χαρτί τους αριθμούς τηλεφώνου των φίλων σας.

Προτού πάτε στο φεστιβάλ, φροντίστε να γράψετε σε ένα χαρτί όλους τους αριθμούς τηλεφώνων των φίλων σας και βάλτε το στο πορτοφόλι σας. Έτσι, αν το τηλέφωνό σας μείνει από μπαταρία στη μέση της ημέρας και πρέπει να δανειστείτε το τηλέφωνο κάποιου άλλου, θα μπορέσετε να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας.

Κανονίστε ένα μέρος συνάντησης.

Αναπόφευκτα θα χωριστείτε από την παρέα σας κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. Καθώς η κάλυψη στο κινητό μπορεί να είναι περιορισμένη, ορίστε μια συγκεκριμένη τοποθεσία στην οποία θα συναντηθείτε με τους φίλους σας όταν τελειώσει η παράσταση.

Συνθέστε μια λίστα αναπαραγωγής μουσικής από πριν.

Είναι ο ιδανικός τρόπος για να εξοικειωθείτε με τους καλλιτέχνες του φεστιβάλ. Και φροντίστε να δείτε και τους λιγότερο γνωστούς! Τα μουσικά φεστιβάλ σάς δίνουν την ευκαιρία να ανακαλύψετε νέους καλλιτέχνες.