Μετάβαση στο περιεχόμενο
Βάση ηχείων iPhone/iPod με AirPlay: φωτογραφίες
Βάση ηχείων iPhone/iPod με AirPlay: φωτογραφίες
Βάση ηχείων iPhone/iPod με AirPlay: φωτογραφίες

Συνδέστε το. Μεταδώστε το. Αγαπήστε το.

Συνδέστε το iPhone για να το φορτίσετε ενώ ακούτε ή μεταδίδετε μουσική ασύρματα από το iPad. Με το XA700, η επιλογή είναι δική σας. Η ασύρματη βάση ηχείων 60 W 2,1 καναλιών με ενσωματωμένο AirPlay συνδυάζει κρυστάλλινη ποιότητα ήχου με εκπληκτική εμφάνιση.

Αναδείξτε το στυλ σας

Τα XA700 δείχνουν και ακούγονται υπέροχα, με διακριτικές, στρογγυλεμένες γραμμές και φινιρίσματα υψηλής ποιότητας – από καλυμμένα με ύφασμα ηχεία μέχρι λεπτομέρειες από επεξεργασμένο ανοξείδωτο ατσάλι.

Απολαύστε πλούσιο, εξαιρετικό ήχο

Το σύστημα 60 W 2,1 καναλιών χρησιμοποιεί ένα μεγάλο εύρος τεχνολογιών ήχου της Sony, ώστε να παρέχει καθηλωτικό ήχο χωρίς παραμόρφωση, ακόμη και σε υψηλή ένταση. Από τους δύο παθητικούς πομπούς μέχρι την επεξεργασία Clear Phase και τις μονάδες ηχείων Magnetic Fluid, κάθε ένα έχει ξεχωριστό ρόλο στη δημιουργία πλήρους, λεπτομερούς ήχου που παραμένει πιστός στην πρωτότυπη πηγή.

Ασύρματη μετάδοση με το AirPlay

Απογειώστε τον ήχο σας με το AirPlay

Με το ενσωματωμένο AirPlay, μπορείτε να μεταδίδετε ασύρματα μουσική από iPad, iPhone, iPod touch ή Mac®, ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε πάντα τη συσκευή σας και να έχετε τον έλεγχο της λίστας αναπαραγωγής.

Προδιαγραφές
  • Ασύρματη βάση ηχείων για iPod/iPhone/iPad

  • Ενσωματωμένο AirPlay για ασύρματη μετάδοση από συσκευές Mac®

  • Σύστημα 2.1 καναλιών με έξοδο ισχύος 60W

  • Ηχεία Magnetic Fluid και ψηφιακός επεξεργαστής σήματος Clear Phase

  • Ασύρματο τηλεχειριστήριο

Τύπος ηχείων
Ηχείο 2,1 καν.
Μέγεθος ηχείων
48 mm x2
Ισχύς εξόδου
60W
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Βύσμα 8 ακίδων για iPhone 5, 5S, 5C και iPod Touch 5
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον