Εφαρμογή οδηγού τηλεόρασης

Εφαρμογή τηλεχειριστηρίου και οδηγού τηλεόρασης για το smartphone και το tablet, δωρεάν από το Google Play™ και το App Store.

Για τηλεοράσεις BRAVIA®

Γρήγορο τηλεχειριστήριο Wi-Fi®

Μετατρέψτε το smartphone και το tablet σας σε τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης BRAVIA®. Δεν θα χρειαστεί να ανησυχήσετε ποτέ ξανά μήπως χάσετε το τηλεχειριστήριο ή τελειώσουν οι μπαταρίες του.

Εφαρμογή οδηγού τηλεόρασης για κινητά

Όπου κι αν βρίσκεστε, δείτε το πρόγραμμα των αγαπημένων σας τηλεοπτικών εκπομπών με τη λειτουργία οδηγού τηλεόρασης της εφαρμογής Video & TV SideView. Μπορείτε, επίσης, να προσθέσετε σελιδοδείκτες στα προγράμματα που δεν θέλετε να χάσετε.

Κορυφαίες επιλογές

Δείτε τι μπορεί να χάνετε

Ρίξτε μια ματιά στις "Κορυφαίες επιλογές", για να δείτε τι μεταδίδεται κάθε στιγμή, καθώς και τα δημοφιλή προγράμματα που παρακολουθούν οι χρήστες στο διαδίκτυο.

Η βιβλιοθήκη μου

Παρακολουθήστε τα δικά σας βίντεο

Στην καρτέλα "Η βιβλιοθήκη μου", μπορείτε να αναζητήσετε και να παίξετε βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο smartphone ή το tablet σας.

Ειδοποιήσεις έναρξης τηλεοπτικών προγραμμάτων

Εφόσον είναι συνδεδεμένη με μια συμβατή τηλεόραση BRAVIA®, κάθε φορά που φτάνετε σπίτι σας, η εφαρμογή αντιλαμβάνεται ότι έχει συνδεθεί στο δίκτυο Wi-Fi® και σας ενημερώνει για τα δημοφιλέστερα προγράμματα που μεταδίδονται εκείνη τη στιγμή.

Ειδοποιήσεις έναρξης τηλεοπτικών προγραμμάτων

Έξυπνη αναζήτηση για περισσότερο ψυχαγωγικό περιεχόμενο

Αναζητήστε το αγαπημένο σας περιεχόμενο πολυμέσων από ένα και μόνο σημείο. Η εφαρμογή Video & TV SideView δεν αναζητά μόνο τηλεοπτικά προγράμματα, αλλά και κάθε άλλο σχετικό περιεχόμενο βίντεο από το διαδίκτυο και τον οικιακό σας διακομιστή.

Γραμμή αναζήτησης

Αποκτήστε την εφαρμογή