Μετάβαση στο περιεχόμενο

FDR-AX33

Η απόδοση 4Κ στο χέρι σας

Είτε σέρνεστε στο πάτωμα είτε τρέχετε στη σκηνή, η ζωή είναι γεμάτη έντονες εμπειρίες. Με τη μικρή FDR-AX33 μπορείτε να τις αποτυπώνετε με κάθε λεπτομέρεια σε ποιότητα 4K.

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Ενισχύστε τη μηχανή σας και αυξήστε ακόμη περισσότερο την ευκολία λήψης.

Επαγγελματική απόδοση στα χέρια σας

Ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας σε ανάλυση 4K, με τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD. Η μοναδική FDR-AX33 διαθέτει Balanced Optical SteadyShot™ και φακό ZEISS®, για κορυφαία ποιότητα εικόνας. 

Εγγραφή XAVC S 4K/HD

Για την εγγραφή 4K 100 Mbps απαιτείται κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (UHS-I U3 ή ανώτερη) και για την εγγραφή 4K 60Mbps και HD 50Mbps απαιτείται κάρτα μνήμης SDXC/SDHC (κατηγορίας 10 ή ανώτερη). Για τη χρήση της κάρτας μνήμης SDHC μπορεί να απαιτείται ενημέρωση του υλικολογισμικού της μηχανής.

Πολύ μικρό μέγεθος και μη αυτόματες λειτουργίες

Η FDR-AX33 είναι κατά 30% πιο μικρή και φορητή από το προηγούμενο μοντέλο, τη μικροσκοπική FDR-AX100. Ωστόσο, προσφέρει πολλές και εύκολες δυνατότητες μη αυτόματου ελέγχου, για να μπορείτε να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις ανάλογα με τις συνθήκες λήψης.

Τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος θόλωσης

Ελέγχοντας την οπτική διαδρομή από το φακό στον αισθητήρα ως μία "κινητή" μονάδα, η προηγμένη τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot εξασφαλίζει απίστευτα σταθερή εγγραφή.

Λογότυπο Balanced Optical SteadyShot

Balanced Optical SteadyShot

Τώρα μπορείτε να πετύχετε απίστευτα σταθερές λήψεις, είτε με ευρυγώνιο φακό είτε με τηλεφακό. Η νέα τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από το Optical SteadyShot σε τυπική λειτουργία. 

Εντυπωσιακές εικόνες 

Η Sony δίνει στις εικόνες της βιντεοκάμερας επαγγελματική ποιότητα φέρνοντας την επανάσταση στην ανάλυση με κορυφαίες τεχνολογίες, που έχουν βελτιστοποιηθεί για τα πιο πρόσφατα φορμά εγγραφής.

Εντυπωσιάστε τους πάντες με πλούσια εικόνα 4K

Με τέσσερις φορές περισσότερα pixel σε σχέση με το Full HD (3840 x 2160 σε σύγκριση με 1920 x 1080), η ανάλυση 4K προσφέρει απίστευτα ζωντανή λεπτομέρεια εικόνας.

Πλήρης ανάλυση HD
4K (3840 x 2160)

Μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη ποιότητα λήψης

Δεν εγγράφονται όλες οι εικόνες με τον ίδιο τρόπο. Μέσω της έξυπνης ψηφιακής συμπίεσης, το φορμά XAVC S επιτρέπει την εγγραφή περιεχομένου 4K με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit έως και 100 Mbps.

Εικονίδιο αισθητήρα Exmor R® CMOS

Μεγάλος αισθητήρας Exmor R® CMOS

Ο αισθητήρας απορροφά μεγάλη ποσότητα φωτός, αποτυπώνοντας την πραγματική ατμόσφαιρα ενός εσωτερικού χώρου ή ενός περιβάλλοντος με χαμηλό φωτισμό.

Εικονίδιο BIONZ X™

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Η τεχνολογία BIONZ X™ προσφέρει πιο ζωντανές εικόνες και δίνει νέες δυνατότητες, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ταχύτερης επεξεργασίας.

Εικονίδιο φακού ZEISS Vario-Sonnar® T*

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm

Είναι βελτιστοποιημένος για 4K, ενδείκνυται για μεγάλα τοπία και έχει οπτικό ζουμ 10x.

Εύκολες λήψεις με τέλειο αποτέλεσμα

Η FDR-AX33 είναι σχεδιασμένη για εύκολες λήψεις και γρήγορη επεξεργασία, για μπορείτε να διατηρείτε τις αναμνήσεις σας ακριβώς όπως θέλετε.

Πιο δημιουργικές ταινίες χωρίς κόπο

Με τον έλεγχο πολλών καμερών μπορείτε να γυρίσετε μια σκηνή από διάφορες γωνίες ταυτόχρονα. όπως στις τηλεοπτικές παραγωγές. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις σκηνές στο PlayMemories Home με προηγμένες λειτουργίες όπως η "εικόνα μέσα σε εικόνα".

  • Έλεγχος
  • PlayMemories™ Home
Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα

Τηλεχειριστήριο με ένα άγγιγμα

Οι λειτουργίες Wi-Fi® και NFC της FDR-AX33 προσφέρουν τη δυνατότητα τηλεχειρισμού, ενώ μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο από τη βιντεοκάμερα στο smartphone ή στο tablet και αντιστρόφως μέσω της εφαρμογής PlayMemories Mobile για κινητές συσκευές.

Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες

Τα επαγγελματικά προαιρετικά αξεσουάρ σάς προσφέρουν νέες δυνατότητες.

Χαρείτε περισσότερο τις λήψεις σας και δώστε στις φωτογραφίες σας επαγγελματικό στυλ, με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το μοντέλο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Ζωντανέψτε κάθε ανάμνηση με τη βιντεοκάμερα 4K. Εγγραφή σε 4K Ultra HD για τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD. Balanced Optical SteadyShot για περιορισμό της αστάθειας του χειρισμού. Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm για εκπληκτικά αποτελέσματα από κάθε προοπτική. Χειροκίνητος δακτύλιος για πρακτικό έλεγχο των βασικών παραμέτρων λήψης. Όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό σώμα.
  • Εγγραφή 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm

  • Οπτικό ζουμ 10x με ζουμ ευκρινούς εικόνας 15x (4K)

  • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις

Τύπος φακού
ZEISS Vario Sonnar® T*
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/2.3 (7,76 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Τύπος οθόνης
Οθόνη Xtra Fine LCD™ 7,5 cm (τύπου 3.0) (921.600 κουκκίδες), ευρεία (16:9)
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Έξοδος 4K, Έξοδος STD, Ακροδέκτης HDMI, Είσοδος DC, Στερεοφωνικό μίνι βύσμα, Υποδοχή Multi/Micro USB, Υποδοχή ακουστικών, Υποδοχή σύνδεσης αξεσουάρ

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV70), Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο ρεύματος, Οδηγός λειτουργίας, Καλώδιο HDMI® (micro), Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών