4K

Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής

FDR-AXP33
Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.419,00 €

Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Ποιότητα εικόνας 4K

Τραβήξτε λήψεις 4K με τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD (3840x2160 pixel έναντι 1920x1080) και αποτυπώστε ζωντανές εικόνες με εκπληκτική ποιότητα. 

Εξαιρετικά ελαφρύ και μικρό σώμα

Η FDR-AXP33 είναι τουλάχιστον 30% μικρότερη και 20% ελαφρύτερη σε σύγκριση με το τρέχον μοντέλο, την FDR-AX100, γεγονός που την καθιστά την πιο φορητή βιντεοκάμερα 4K της αγοράς.

Balanced Optical SteadyShot™

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει λήψεις χωρίς θόλωση, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες εγγραφής. 

Προηγμένες λειτουργίες λήψης

Εξατομικεύστε απόλυτα τις λήψεις σας με τα εργονομικά, μη αυτόματα χειριστήρια. Χρησιμοποιήστε τον πρακτικό χειροκίνητο δακτύλιο για να επιλέξετε λειτουργία και να προσαρμόσετε το ζουμ, την εστίαση, την έκθεση, την ίριδα, την ταχύτητα κλείστρου, τη μετατόπιση αυτόματης έκθεσης ή τη μετατόπιση ισορροπίας λευκού. Το ηλεκτρονικό εικονοσκόπιο παρέχει ακριβή προεπισκόπηση της εικόνας.

Υπερδειγματοληπτική αναπαραγωγή Full HD

Βελτιώστε την εμπειρία προβολής, ακόμα και χωρίς τηλεόραση 4K. Μέσω της υπερδειγματοληψίας, η FDR-AXP33 υποβαθμίζει αυτόματα τις λήψεις 4K σε εκπληκτικό Full HD. 

Περικοπή αναπαραγωγής

Μπορείτε να επιλέξετε ένα συγκεκριμένο τμήμα της εικόνας και να το αναπαραγάγετε σε Full HD, χάρη στην υψηλή ανάλυση 4K. Ακόμα, μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της περικοπής με το μοχλό ή το εικονίδιο ζουμ.

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρουν περισσότερες ευκαιρίες επεξεργασίας. Καταγράψτε άνετα λήψεις από διάφορες γωνίες, είτε από κάμερες που έχετε τοποθετήσει πάνω στην FDR-AXP33 ή που ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε όλες τις κάμερες. 

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Ορισμένες εκδηλώσεις είναι καλύτερα να τις βλέπετε ζωντανά. Μοιραστείτε σκηνές σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας. 

Highlight Movie Maker

Η ευέλικτη λειτουργία Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε τη βιντεοκάμερα να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση με το soundtrack που έχετε επιλέξει. 

Ενσωματωμένη συσκευή προβολής 

Τραβήξτε βίντεο και δείξτε το με την ίδια συσκευή. Χάρη στη συσκευή προβολής 50 lumen, μπορείτε να προβάλετε το βίντεό σας (ή άλλο περιεχόμενο μέσω της εξωτερικής εισόδου) σε οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια. 

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία. 

Ευρυγώνιος φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T*

Ο ευρυγώνιος φακός ZEISS® 29,8 mm με οπτικό ζουμ 10x είναι ιδανικός για μεγάλα τοπία, μεταξύ άλλων, καθώς έχει βελτιωθεί ειδικά για ανάλυση 4K. 

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Με το φορμά XAVC S, το οποίο προήλθε από το επαγγελματικό φορμά XAVC, επιτυγχάνεται εξαιρετικής ποιότητας εγγραφή 4K Ultra HD με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit. Ωστόσο, τα δεδομένα XAVC S συμπιέζονται, ώστε να τα διαχειρίζονται πιο εύκολα οι χρήστες.

Αποτύπωση εικόνας 20,6 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες υψηλής ποιότητας, όπως ακριβώς θα κάνατε με τη φωτογραφική σας μηχανή.

Κορυφαίες νυχτερινές λήψεις

Η λειτουργία αυτή χρησιμοποιεί υπέρυθρο φως, για λήψη φωτογραφιών ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Με το NIGHTSHOT, οι γονείς μπορούν να φωτογραφίσουν άνετα τα προσωπάκια των παιδιών τους ενώ κοιμούνται.

Motion Shot Video

Αυτή η πρακτική λειτουργία επιτρέπει την αναπαραγωγή μιας εντυπωσιακής ακολουθίας εικόνων σε υπέρθεση, για να παρακολουθείτε κάθε κλάσμα του δευτερολέπτου της δράσης και να αναλύετε κάθε κίνηση στην οθόνη. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα μεταξύ των εικόνων ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε φωτογραφίες και να τις μοιραστείτε με φίλους.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Ανίχνευση προσώπου και Smile Shutter

Χρησιμοποιήστε την Ανίχνευση προσώπου για να βελτιστοποιήσετε την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα των ατόμων που σας ενδιαφέρουν περισσότερο στη φωτογραφία. Μπορείτε να ακουμπήσετε ένα πρόσωπο του θέματος στην οθόνη LCD για να του δώσετε προτεραιότητα. Ακόμα, με τη λειτουργία Smile Shutter της FDR-AXP33, μπορείτε να φωτογραφίσετε φευγαλέα χαμόγελα ενώ τραβάτε βίντεο.

Κλείδωμα αυτόματης εστίασης

Βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων χρησιμοποιώντας πάντα το καλύτερο σημείο αυτόματης εστίασης και προσαρμόζοντας το μέγεθος του καρέ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος. Χάρη στην προηγμένη αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης, οι λήψεις σας είναι πιο ακριβείς από ποτέ. Κλειδώστε την εστίαση στο θέμα σας και αποτυπώστε το με ακρίβεια, ακόμα κι αν κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Μικρόφωνο 5.1 καν.

Ηχογραφήστε καθαρό ήχο που μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της σκηνής και απολαύστε αναπαραγωγή ήχου Surround στο home cinema. Παρακολουθήστε τα επίπεδα κάθε καναλιού στην οθόνη, χάρη στις ενδείξεις επιπέδου.

Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο ανάλυσης ήχου, η λειτουργία αυτή εξαλείφει το θόρυβο ανέμου, που ευθύνεται κυρίως για την κακή ποιότητα ήχου σε εξωτερικούς χώρους. 

Εξουδετέρωση ήχου

Μειώστε την ένταση των ήχων πίσω από την κάμερα, είτε μιλάτε είτε φωνάζετε κατά τη λήψη. 

Golf Shot

Αναλύστε την τεχνική σας χωρίς να χρειάζεστε ιδιαίτερο εξοπλισμό. Με τη λειτουργία Golf Shot μπορείτε να βιντεοσκοπήσετε ή να φωτογραφίσετε το χτύπημά σας καρά-καρέ.

Οθόνη Xtra Fine LCD με WhiteMagic™

Η υψηλής ακρίβειας οθόνη Xtra Fine LCD με τεχνολογία WhiteMagic χρησιμοποιεί λευκά pixel εκτός από RGB, για ενίσχυση της φωτεινότητας, ώστε οι χρήστες να βλέπουν όλες τις λεπτομέρειες και τις αποχρώσεις στην οθόνη σε όλα τα περιβάλλοντα λήψης, ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους με έντονο ηλιακό φως.

Ενσωματωμένο καλώδιο USB 

Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο λουρί χειρός χρησιμεύει για γρήγορη σύνδεση και φόρτιση σε υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεστε πρόσθετο καλώδιο USB ή προσαρμογέα AC. Για φόρτιση χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό προσαρμογέα AC-USB (προαιρετικό). 

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη μηχανή σας. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Ενισχύστε τη μηχανή σας και αυξήστε ακόμη περισσότερο την ευκολία λήψης.

Για λήψη βλ. ιστότοπο υποστήριξης Sony

Προδιαγραφές

Ζωντανέψτε κάθε ανάμνηση με τη βιντεοκάμερα 4K. Εγγραφή σε 4K Ultra HD για τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD. Balanced Optical SteadyShot για περιορισμό της αστάθειας του χειρισμού. Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm για εκπληκτικά αποτελέσματα από κάθε προοπτική. Χειροκίνητος δακτύλιος για πρακτικό έλεγχο των βασικών παραμέτρων λήψης. Όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό σώμα.
  • Εγγραφή 4K Ultra HD (3840 x 2160)

  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm 

  • Οπτικό ζουμ 10x με ζουμ ευκρινούς εικόνας 15x (4K) 

  • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου 1/2,3 (7,76 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο)
περίπου 8,29 Megapixel (16:9)
Τύπος φακού
Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
Οπτικό ζουμ
10x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας
4K: 15x, HD: 20x
Τύπος οθόνης
Οθόνη Xtra Fine LCD™ 7,5 cm (τύπου 3,0) (921.600 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV70), Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο ρεύματος, Οδηγός λειτουργίας, Καλώδιο HDMI® (micro), Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον