FDR-AXP33

Η απόδοση 4Κ στο χέρι σας

Η ζωή είναι γεμάτη δυνατές στιγμές. Η μικρή FDR-AXP33 σάς επιτρέπει να τις αποτυπώσετε όλες με την απίστευτη λεπτομέρεια που προσφέρει η ποιότητα 4K. 

ΒΙΝΤΕΟΚΑΜΕΡΕΣ

Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής

FDR-AXP33

Handycam® AXP33 4K με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.419,00 €

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό.

Ενισχύστε τη μηχανή σας και αυξήστε ακόμη περισσότερο την ευκολία λήψης.

Επαγγελματική απόδοση στο χέρι σας.

Ξαναζήστε τις αναμνήσεις σας σε ανάλυση 4K, με τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD. Η μοναδική FDR-AXP33 διαθέτει Balanced Optical SteadyShot™ και φακό ZEISS®, για κορυφαία ποιότητα εικόνας. 

Πολύ μικρό μέγεθος και μη αυτόματες λειτουργίες

Η FDR-AXP33 είναι μικρότερη κατά 30% και μεταφέρεται πιο εύκολα από το προηγούμενο μοντέλο FDR-AX100. Ωστόσο, οι δυνατότητες μη αυτόματου ελέγχου επιτρέπουν την έξυπνη προσαρμογή των ρυθμίσεων σύμφωνα με τις συνθήκες λήψης.

Τέλειο αποτέλεσμα χωρίς ίχνος θόλωσης

Ελέγχοντας την οπτική διαδρομή από το φακό στον αισθητήρα ως μία "κινητή" μονάδα, η προηγμένη τεχνολογία Balanced Optical SteadyShot εξασφαλίζει απίστευτα σταθερή εγγραφή.

Λογότυπο Balanced Optical SteadyShot

Balanced Optical SteadyShot

Τώρα μπορείτε να πετύχετε απίστευτα σταθερές λήψεις, είτε με ευρυγώνιο φακό είτε με τηλεφακό. Η νέα τεχνολογία σταθεροποίησης εικόνας είναι 13 φορές πιο αποτελεσματική από το Optical SteadyShot σε τυπική λειτουργία. 

Εντυπωσιακές εικόνες 

Η Sony δίνει στις εικόνες της βιντεοκάμερας επαγγελματική ποιότητα φέρνοντας την επανάσταση στην ανάλυση με κορυφαίες τεχνολογίες, που έχουν βελτιστοποιηθεί για τα πιο πρόσφατα φορμά εγγραφής.

Εντυπωσιάστε τους πάντες με πλούσια εικόνα 4K

Η Sony δίνει στις εικόνες της βιντεοκάμερας επαγγελματική ποιότητα φέρνοντας την επανάσταση στην ανάλυση με κορυφαίες τεχνολογίες, που έχουν βελτιστοποιηθεί για τα πιο πρόσφατα φορμά εγγραφής.

Πλήρης ανάλυση HD
4K (3840 x 2160)

Μεγαλύτερη διάρκεια και καλύτερη ποιότητα λήψης

Δεν εγγράφονται όλες οι εικόνες με τον ίδιο τρόπο. Μέσω της έξυπνης ψηφιακής συμπίεσης, το φορμά XAVC S επιτρέπει την εγγραφή περιεχομένου 4K με υψηλό ρυθμό μετάδοσης bit έως και 100 Mbps.

Εικονίδιο αισθητήρα Exmor R® CMOS

Μεγάλος αισθητήρας Exmor R® CMOS

Ο αισθητήρας απορροφά μεγάλη ποσότητα φωτός, αποτυπώνοντας την πραγματική ατμόσφαιρα ενός εσωτερικού χώρου ή ενός περιβάλλοντος με χαμηλό φωτισμό.

Εικονίδιο BIONZ X™

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Η τεχνολογία BIONZ X™ προσφέρει πιο ζωντανές εικόνες και δίνει νέες δυνατότητες, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα της ταχύτερης επεξεργασίας.

Εικονίδιο φακού ZEISS Vario-Sonnar® T*

Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm

Είναι βελτιστοποιημένος για 4K, ενδείκνυται για μεγάλα τοπία και έχει οπτικό ζουμ 10x.

Εύκολες λήψεις με τέλειο αποτέλεσμα

Σχεδιασμένη για εύκολη λήψη και γρήγορη επεξεργασία, η FDR-AXP33 διατηρεί τις αναμνήσεις σας ακριβώς όπως τις ζήσατε. 

Απολαύστε ταινίες πάντα και παντού

Μην περιμένετε για να δείτε τη συνέχεια. Με την εξαιρετικά φωτεινή συσκευή προβολής 50 lumen, οποιαδήποτε επιφάνεια μετατρέπεται σε οθόνη. Επίσης, χρησιμοποιώντας την υποδοχή εισόδου μπορείτε να προβάλετε περιεχόμενο και από εξωτερικές συσκευές. 

 • Τόσο γρήγορο!
 • Τόσο ευέλικτο!

Πιο δημιουργικές ταινίες χωρίς κόπο

Με τον έλεγχο πολλών καμερών μπορείτε να γυρίσετε μια σκηνή από διάφορες γωνίες ταυτόχρονα. όπως στις τηλεοπτικές παραγωγές. Στη συνέχεια, μπορείτε να επεξεργαστείτε τις σκηνές στο PlayMemories Home με προηγμένες λειτουργίες όπως η "εικόνα μέσα σε εικόνα".

 • Έλεγχος
 • PlayMemories™ Home
Highlight Movie Maker

Highlight Movie Maker

Αυτή η λειτουργία επιτρέπει την απίστευτα ομαλή και γρήγορη επεξεργασία. Συνθέστε και μοιραστείτε ακολουθίες σκηνών στη στιγμή και συγχρονίστε τη μετάβαση με το soundtrack.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream®

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream®

Μοιραστείτε ξεχωριστές στιγμές μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας Ustream, με τη λειτουργία ζωντανής μετάδοσης ροής της FDR-AXP33, που είναι ιδανική για να μεταδίδετε εικόνες από τα βίντεό σας τη στιγμή που τα τραβάτε. 

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα

Τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα

Με τις λειτουργίες Wi-Fi® και NFC, μπορείτε να χειριστείτε από απόσταση τη FDR-AXP33, ενώ η εφαρμογή PlayMemories Mobile για κινητές συσκευές σάς επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο από τη βιντεοκάμερα στο smartphone ή το tablet σας. 

Μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ για όλες τις ανάγκες

Τα επαγγελματικά προαιρετικά αξεσουάρ σάς προσφέρουν νέες δυνατότητες.

Χαρείτε περισσότερο τις λήψεις σας και δώστε στις φωτογραφίες σας επαγγελματικό στυλ, με αξεσουάρ ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το μοντέλο.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Ζωντανέψτε κάθε ανάμνηση με τη βιντεοκάμερα 4K. Εγγραφή σε 4K Ultra HD για τετραπλάσια λεπτομέρεια από το Full HD. Balanced Optical SteadyShot για περιορισμό της αστάθειας του χειρισμού. Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm για εκπληκτικά αποτελέσματα από κάθε προοπτική. Χειροκίνητος δακτύλιος για πρακτικό έλεγχο των βασικών παραμέτρων λήψης. Όλα αυτά σε ένα πολύ μικρό σώμα.
 • Εγγραφή 4K Ultra HD (3840 x 2160)

 • Balanced Optical SteadyShot™

 • Fonticon_Zeiss_logo

  Φακός ZEISS® Vario-Sonnar® T* 29,8 mm 

 • Οπτικό ζουμ 10x με ζουμ ευκρινούς εικόνας 15x (4K) 

 • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R CMOS τύπου 1/2,3 (7,76 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο)
περίπου 8,29 Megapixel (16:9)
Τύπος φακού
Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
Οπτικό ζουμ
10x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας
4K: 15x, HD: 20x
Τύπος οθόνης
Οθόνη Xtra Fine LCD™ 7,5 cm (τύπου 3,0) (921.600 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV70), Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο ρεύματος, Οδηγός λειτουργίας, Καλώδιο HDMI® (micro), Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών