HD

Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS

HDR-CX405
Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS: εικόνα

Ενδεικτικά από

320,00 €

Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS: φωτογραφίες
Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS: φωτογραφίες
Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS: φωτογραφίες
Handycam® CX405 με αισθητήρα Exmor R® CMOS: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει λήψεις χωρίς θόλωση, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες εγγραφής.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, ορισμένες βιντεοκάμερες προσφέρουν ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, το XAVC S προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και την εξαγωγή μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Highlight Movie Maker

Το ευέλικτο εργαλείο Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε το λογισμικό να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση με το soundtrack που έχετε επιλέξει.

Motion Shot Video

Το Motion Shot Video αναπαράγει μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση που καταγράφει την κίνηση σε διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου, ώστε να μπορείτε να την αναλύσετε λεπτομερώς. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες.

Ενσωματωμένο καλώδιο USB

Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο λουρί χειρός χρησιμεύει για γρήγορη σύνδεση και φόρτιση σε υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεστε πρόσθετο καλώδιο USB ή προσαρμογέα AC. Για φόρτιση χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό προσαρμογέα AC-USB (προαιρετικό).

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο μεγάλος, υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Φακός ZEISS

Έχοντας δεσμευτεί από κοινού για εξαιρετική απόδοση και σχεδίαση, η Sony και η Carl Zeiss® συνεργάζονται στην ανάπτυξη φακών για τα μοντέλα Handycam® της Sony, οι οποίοι συνδυάζουν τα καλύτερα οπτικά με κορυφαίας ποιότητας ηλεκτρονικά μέρη και τεχνολογία αισθητήρα.

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες 9,2 megapixel, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια φωτογραφική μηχανή.

Προοδευτική εγγραφή

Μπορείτε να τραβήξετε καθαρά βίντεο σε Full HD στα 60p/50p στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής, τα οποία περιέχουν διπλάσια δεδομένα εικόνας σε σύγκριση με τα βίντεο που έχουν εγγραφεί στη λειτουργία διεμπλεκόμενης σάρωσης. Οι εικόνες είναι εξίσου ομαλές με αυτές που εγγράφονται στα 60/50 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ κάθε καρέ καταγράφεται σαν μία πλήρης εικόνα. Έτσι, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από βίντεο που έχει τραβηχτεί στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Λειτουργία διπλής εγγραφής

Με τη λειτουργία διπλής εγγραφής μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα βίντεο HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για να αποτυπώνετε πάντα την καλύτερη λήψη.

Ανίχνευση προσώπου

Βελτιστοποιεί αυτόματα την εστίαση, την έκθεση και το χρώμα, για τέλεια αποτελέσματα. Ακουμπήστε το πρόσωπο κάποιου στην οθόνη LCD για να του δώσετε προτεραιότητα. Η λειτουργία αυτή είναι πολύ χρήσιμη αν θέλετε να επιλέξετε ένα κύριο πρόσωπο όταν τραβάτε μια εκδήλωση με πολύ κόσμο. Ακόμα κι αν το θέμα φύγει από το κάδρο, θα έχει πάλι προτεραιότητα όταν επιστρέψει στη σκηνή.

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Η λειτουργία αυτή προσδιορίζει αυτόματα το είδος της σκηνής που τραβάτε και βελτιστοποιεί τις ρυθμίσεις τριών ομάδων (Πρόσωπο, σκηνή, αστάθεια κάμερας). Παρέχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για 90 τύπους σκηνών, ακόμα και τη νύχτα ή κατά τις λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται ως εικονίδια στην οθόνη LCD για να τις βρίσκετε εύκολα.

Smile Shutter

Τα υπέροχα χαμόγελα είναι πάντα φευγαλέα αλλά με αυτή τη λειτουργία δεν πρόκειται να χάσετε κανένα. Αποτυπώστε αυτόματα στιγμιότυπα με χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.

Event Browse

Για εύκολη περιήγηση και αναπαραγωγή, η Handycam® δείχνει στο GUI ομαδικά βίντεο και φωτογραφίες που έχουν γραφτεί ξεχωριστά. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε διαφορετικές διατάξεις προβολής (όπως προβολή συμβάντων ή προβολή ευρετηρίου), για καλύτερη οργάνωση, αναζήτηση, προβολή και κοινή χρήση του περιεχομένου σας.

Εφέ εικόνας

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Με τα Εφέ εικόνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά, καθώς μπορείτε να προσθέσετε έως επτά δημιουργικά εφέ (Μερικό χρώμα, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση) χωρίς επεξεργασία σε υπολογιστή.

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να ρυθμίσετε μη αυτόματα την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου σε συνθήκες λήψης με οπίσθιο φωτισμό ή υποέκθεση ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Συμβατότητα με δύο κάρτες μνήμης

Αυτή η Handycam® έχει υποδοχές για κάρτες Memory Stick Micro™ και Micro SD/SDHC, έτσι ώστε να επιλέγετε κάθε φορά την κάρτα που είναι πιο άμεσα διαθέσιμη.

PlayMemories™ Home

Με το λογισμικό PlayMemories™ Home που έχετε εγκαταστήσει στον υπολογιστή σας, μπορείτε εύκολα να εισαγάγετε λήψεις από τη Handycam®, για προβολή, επεξεργασία, εκτύπωση, κοινή χρήση στο web, αποθήκευση αρχείων σε δίσκο ή ακόμα και δημιουργία βίντεο πολλαπλής προβολής, συνδυάζοντας ταυτόχρονα έως και τέσσερα επιλεγμένα κλιπ σε προβολή διαχωρισμένης οθόνης.

Δείτε λεπτομέρειες

Λειτουργία μπαταρίας τύπου X

Χρησιμοποιήστε μια εξαιρετικά ελαφριά και μικρή μπαταρία τύπου X για να περιορίσετε το συνολικό μέγεθος και βάρος της Handycam® όταν βρίσκεται σε λειτουργία.

Προδιαγραφές

Διατηρήστε ζωντανές τις πολύτιμες αναμνήσεις για να τις απολαμβάνουν όλοι, χάρη στην αξιοπιστία και την ευχρηστία της Handycam® CX405. Το Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία δεν αφήνει την αστάθεια της κάμερας και τη θόλωση να χαλάσουν την εικόνα. Τα φορμά AVCHD και XAVC S εξασφαλίζουν πιστή και ζωντανή εγγραφή. Ακόμα, η κάμερα είναι τόσο μικρή που μπορείτε να την έχετε πάντα μαζί σας.
  • Optical SteadyShot™ με έξυπνη ενεργή λειτουργία

  • Εγγραφή XAVC S (HD 50 Mbps) και AVCHD

  • Αισθητήρας Exmor R® CMOS

  • Ευρυγώνιος φακός ZEISS® 26,8 mm με οπτικό ζουμ 30x

  • Ζουμ ευκρινούς εικόνας 60x

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/5,8 (3,1 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο)
περίπου 2,29 Megapixel (16:9)
Τύπος φακού
ZEISS Vario-Tessar®
Οπτικό ζουμ
30x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας
60x
Τύπος οθόνης
Οθόνη Clear Photo LCD 6,7 cm (τύπου 2,7) (230.400 κουκκίδες), Ευρεία (16:9)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-BX1), Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB, Καλώδιο HDMI® (micro), Οδηγός λειτουργίας

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον