Μετάβαση στο περιεχόμενο

HDR-CX900E

Ισχυρός αισθητήρας-άψογη ποιότητα.

Αυτή η Handycam® προσφέρει εξαιρετική εγγραφή Full HD. Διαθέτει πανίσχυρο αισθητήρα 1.0 με οπίσθιο φωτισμό, 50 Mbps σε πλούσιο φορμά XAVC S, ευρυγώνιο φακό ZEISS® και εύκολη κοινή χρήση μέσω Wi-Fi®/NFC.

HANDYCAM®

Βιντεοκάμερα Handycam® CX900E με αισθητήρα τύπου 1.0

HDR-CX900E

Βιντεοκάμερα Handycam® CX900E με αισθητήρα τύπου 1.0: εικόνα

Ενδεικτικά από

1.730,00 €

Υπάρχει διαθέσιμο νέο λογισμικό για το μοντέλο HDR-CX900E.

Αναβαθμίστε την HDR-CX900 για μεγαλύτερη ευκολία στις λήψεις. Η ενημέρωση προσθέτει τη δυνατότητα αποτύπωσης στατικών εικόνων από περιεχόμενα βίντεο που τραβήχτηκαν σε XAVC S, καθώς και βελτίωση της λειτουργίας Αυτόματης εστίασης.

HDR-CX900E

Επαγγελματική απόδοση-μικρό μέγεθος

Η βελτιωμένη HDR-CX900E παρέχει επαγγελματική απόδοση Full HD σε μικρό μέγεθος. Διαθέτει τον πρωτοποριακό αισθητήρα Sony Exmor R® CMOS τύπου 1.0 με οπίσθιο φωτισμό, για εκπληκτική ποιότητα εικόνας, μεγάλη ευαισθησία σε χαμηλό φωτισμό και υπέροχη αποεστίαση φόντου.

Χαρακτηριστικά για υπέροχα βίντεο

φακός ZEISS®

Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*

Αξιοποιήστε τον ευρυγώνιο φακό ZEISS® 29 mm που είναι ιδανικός για να αποτυπώνει μεγάλα τοπία και παρέχει οπτικό ζουμ έως 12x.

Εικόνα Exmor R®

Αισθητήρας Exmor R® CMOS 1.0 με οπίσθιο φωτισμό

Η HDR-CX900E διαθέτει μεγάλο αισθητήρα Exmor R® CMOS με περιοχή λήψης φωτός περίπου 4,9 φορές μεγαλύτερη από έναν αισθητήρα τύπου 1/2.88.

Εικόνα Bionz X

Νέο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X

Η νέα μηχανή επεξεργασίας BIONZ X™ προσφέρει πιο ζωντανές και ρεαλιστικές εικόνες, υψηλότερη ανάλυση και εγγραφές στα 100 fps.

Έξυπνα χειριστήρια για να ζωντανέψετε το όραμά σας

χέρι που κρατά μια Handycam®

Εξαιρετικά κοντινά

Φακός ZEISS® + τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony

Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T* με οπτικό ζουμ 12x. Μεγάλο άνοιγμα διαφράγματος με διάφραγμα ίριδος επτά λεπίδων. Νέα τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας της Sony, για ενισχυμένη λεπτομέρεια σε βίντεο με μεγέθυνση έως 12x.

Handycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιούHandycam® με εικόνα λουλουδιού
Σύρετε

Απλή ασύρματη συνδεσιμότητα με smartphone και άλλα

Συνδεθείτε ασύρματα με το τηλέφωνο, το tablet ή την τηλεόρασή σας. Με τις ενσωματωμένες δυνατότητες Wi-Fi® και NFC μπορείτε να μεταφέρετε ασύρματα βίντεο και φωτογραφίες από τη Handycam® στο smartphone ή στο tablet σας με ένα μόνο άγγιγμα. Για να ξεκινήσετε, απλώς κατεβάστε τη δωρεάν εφαρμογή PlayMemories Mobile για τη συσκευή σας iOS ή Android.

Διπλό φορμά, διπλάσια ευελιξία

Εγγράψτε σε φορμά MP4 + AVCHD με διπλή εγγραφή βίντεο.

Η CX-900E παρέχει έξυπνη εγγραφή σε επαγγελματική ποιότητα και άμεση online χρήση. Μοιραστείτε αρχεία μέσω NFC/Wi-Fi® και, παράλληλα, αποθηκεύστε αρχεία υψηλότερης ανάλυσης για επεξεργασία. Η λήψη Full HD είναι διαθέσιμη σε φορμά AVCHD/XAVC S.

χειριστήρια κάμερας
μαύρο και λευκό λογότυπο

AVCHD: Υποστήριξη από άλλες σουίτες επεξεργασίας

Αποδεδειγμένη, αξιόπιστη ποιότητα

μαύρο και λευκό λογότυπο

Επωφεληθείτε από το XAVC S

Το φορμά XAVC S είναι μια νέα και εξαιρετικά αποδοτική κωδικοποίηση βίντεο που προσφέρει εκπληκτική ποιότητα, για να αποτυπώνετε την παραμικρή λεπτομέρεια ακόμα και σε κινούμενα θέματα.

Γρήγορα καρέ, υψηλή ποιότητα

Κορυφαία κωδικοποίηση για κορυφαίες λήψεις

Για τους φανατικούς που αναζητούν περισσότερη δημιουργική έκφραση, η CX900E μπορεί να εγγράφει βίντεο Full HD στα 50 Mbps μέσω της νέας κωδικοποίησης XAVC S, που βασίζεται στο επαγγελματικό φορμά XAVC. Πλέον, οι κινηματογραφιστές θα μπορούν να αποκαλύπτουν κάθε λεπτομέρεια της σκηνής, ακόμα και όταν κινούν την κάμερα γρήγορα. Επίσης, η δυνατότητα των 100 fps αποτυπώνει κάθε στιγμή δράσης για υπέροχες επαναλήψεις αναπαραγωγής σε αργή κίνηση.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
  • Exmor R® CMOS τύπου 1.0

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*

  • Ευέλικτες μη αυτόματες ρυθμίσεις

  • Συνδεσιμότητα NFC και Wi-Fi®

Τύπος φακού
Φακός ZEISS Vario-Sonnar® T*
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1.0 με οπίσθιο φωτισμό
Επέκταση ζουμ
24x
Τύπος οθόνης
Πολύ λεπτή οθόνη LCD
Τερματικά εισόδου και εξόδου
micro-B/USB2.0 υψηλής ταχύτητας (μαζικής αποθήκευσης), Έξοδος HDMI®, Έξοδος σύνθετου σήματος (το καλώδιο AV πωλείται ξεχωριστά), Υποδοχή ακουστικών, Υποδοχή μικροφώνου

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV50), Τροφοδοτικό AC, Καλώδιο ρεύματος, Οδηγός λειτουργίας, Καλώδιο HDMI® (micro), Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB, Τηλεχειριστήριο (RMT-835 με μπαταρία (CR2025)), Θήκη φακού, Κάλυμμα φακού

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον