HD

Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής

HDR-PJ620
Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: εικόνα

Ενδεικτικά από

589,00 €

Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ620 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Balanced Optical SteadyShot™

Η προηγμένη σταθεροποίηση εικόνας εξασφαλίζει λήψεις χωρίς θόλωση, ακόμα και σε αντίξοες συνθήκες εγγραφής.

Οπτικό ζουμ 30x

Με ευρυγώνιο φακό που είναι ιδανικός για να αποτυπώνει μεγάλα τοπία, η κάμερα προσφέρει οπτικό ζουμ 30x και ζουμ ευκρινούς εικόνας έως 60x, για πολλές επιλογές απεικόνισης.

Ευρυγώνιος φακός έως 26,8 mm

Είτε τραβάτε φωτογραφίες είτε βίντεο, ο κορυφαίος ευρυγώνιος φακός σάς επιτρέπει να καταγράψετε περισσότερα από το τοπίο ή τον εσωτερικό χώρο, όταν δεν μπορείτε να σταθείτε πιο μακριά. Ακόμα και χωρίς ευρυγώνιο φακό μετατροπής, ορισμένες βιντεοκάμερες προσφέρουν ευρεία γωνία λήψης 26,8 mm (αναλογία εικόνας 16:9) στη λειτουργία ταινίας.

Εξαιρετική ποιότητα εικόνας

Το φορμά XAVC S υψηλού ρυθμού μετάδοσης bit απευθύνεται στους κινηματογραφιστές που θέλουν να περάσουν στο επόμενο επίπεδο. Βασισμένο στο φορμά XAVC που χρησιμοποιείται από επαγγελματίες δημιουργούς ταινιών και τηλεοπτικούς σταθμούς, το XAVC S προσφέρει απίστευτη ποιότητα, ενώ χρησιμοποιεί μια έξυπνη τεχνολογία συμπίεσης δεδομένων που καθιστά δυνατή την επεξεργασία και την εξαγωγή μεγεθών αρχείων που είναι φιλικά προς τους χρήστες.

Μικρόφωνο για ήχο Surround 5.1 καναλιών

Ηχογραφήστε καθαρό ήχο που μεταφέρει με ακρίβεια την ατμόσφαιρα της σκηνής και απολαύστε αναπαραγωγή ήχου Surround στο home cinema. Παρακολουθήστε τα επίπεδα κάθε καναλιού στην οθόνη, χάρη στις ενδείξεις επιπέδου.

Έλεγχος

Οι περισσότερες λήψεις προσφέρονται για πιο ενδιαφέρουσα επεξεργασία. Οι συνδεδεμένες κάμερες μπορούν άνετα να τραβήξουν πλάνα από διάφορες γωνίες, είτε είναι τοποθετημένες στην [product] είτε ενεργοποιούνται ασύρματα. Με τον έλεγχο πολλών καμερών, μπορείτε να συγχρονίσετε εύκολα τις ρυθμίσεις λήψης σε όλες τις κάμερες.

Highlight Movie Maker

Το ευέλικτο εργαλείο Highlight Movie Maker απλοποιεί την επεξεργασία βίντεο, καθώς προσφέρει πολλές δυνατότητες εξοικονόμησης χρόνου. Επισημάνετε τις σημαντικές στιγμές κατά την εγγραφή και αφήστε το λογισμικό να συγχρονίσει αυτόματα κάθε μετάβαση με το soundtrack που έχετε επιλέξει.

Ζωντανή μετάδοση ροής μέσω Ustream (επί του παρόντος IBM Cloud Video)

Ορισμένες εκδηλώσεις είναι καλύτερα να τις βλέπετε ζωντανά. Μοιραστείτε σκηνές σε πραγματικό χρόνο τη στιγμή που συμβαίνουν με εικόνα και ήχο υψηλής ποιότητας.

Motion Shot Video

Το Motion Shot Video αναπαράγει μια ακολουθία εικόνων σε υπέρθεση που καταγράφει την κίνηση σε διαστήματα δεκάτου του δευτερολέπτου, ώστε να μπορείτε να την αναλύσετε λεπτομερώς στην οθόνη LCD. Κατά την αναπαραγωγή, μπορείτε να προσαρμόσετε το διάστημα ή να κάνετε παύση για να τραβήξετε και να μοιραστείτε φωτογραφίες.

Ενσωματωμένο καλώδιο USB

Το ενσωματωμένο καλώδιο USB που αποθηκεύεται στο λουρί χειρός χρησιμεύει για γρήγορη σύνδεση και φόρτιση σε υπολογιστή, ώστε να μην χρειάζεστε πρόσθετο καλώδιο USB ή προσαρμογέα AC. Για φόρτιση χωρίς υπολογιστή, χρησιμοποιήστε ένα μικρό προσαρμογέα AC-USB (προαιρετικό).

Αισθητήρας Exmor R® CMOS

Αυτός ο μεγάλος, υπερσύγχρονος αισθητήρας βελτιώνει την ευκρίνεια εικόνας, μειώνει το θόρυβο σε σκοτεινούς χώρους και επιτυγχάνει απαλή αποεστίαση φόντου.

Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X™

Το προηγμένο σύστημα επεξεργασίας εικόνας BIONZ X™ εξασφαλίζει πιο φυσικά ζωντανή και ρεαλιστική ποιότητα εικόνας, καθώς και πιο γρήγορη επεξεργασία.

Φακός Sony G

Ο φακός Sony G συνεργάζεται αρμονικά με τον αισθητήρα Exmor R® CMOS και τον επεξεργαστή BIONZ X™, για εξαιρετική οπτική απόδοση. Αυτό είναι απαραίτητο για να εξασφαλίσετε απίστευτα λεπτομερείς εικόνες για όμορφες αναμνήσεις.

Αποτύπωση εικόνας 9,2 MP

Σε ορισμένες περιπτώσεις θέλετε απλώς να τραβήξετε μια φωτογραφία. Επιλέξτε την αντίστοιχη λειτουργία της βιντεοκάμερας και απαθανατίστε εκπληκτικές μεμονωμένες εικόνες 9,2 megapixel, όπως ακριβώς θα κάνατε με μια φωτογραφική μηχανή.

Έξυπνη αυτόματη ρύθμιση

Η λειτουργία αυτή προσδιορίζει αυτόματα το είδος της σκηνής που τραβάτε και βελτιστοποιεί αυτόματα τις ρυθμίσεις τριών ομάδων (Πρόσωπο, σκηνή, αστάθεια κάμερας). Παρέχει τέλεια αποτελέσματα για έως 180 τύπους σκηνής, ακόμα και σε νυχτερινές λήψεις ή λήψεις με οπίσθιο φωτισμό. Οι επιλεγμένες ρυθμίσεις εμφανίζονται ως εικονίδια στην οθόνη LCD για να τις βρίσκετε εύκολα.

Αυτόματη εστίαση με κλείδωμα (AF)

Βελτιώνει την παρακολούθηση των κινούμενων θεμάτων χρησιμοποιώντας πάντα το καλύτερο σημείο αυτόματης εστίασης (AF) και προσαρμόζοντας το μέγεθος του καρέ ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του θέματος. Χάρη στην προηγμένη αυτόματη εστίαση εντοπισμού φάσης, οι λήψεις σας είναι πιο ακριβείς από ποτέ. Κλειδώστε την εστίαση στο θέμα σας και αποτυπώστε το με ακρίβεια, ακόμα κι αν κινείται με μεγάλη ταχύτητα.

Προοδευτική εγγραφή

Μπορείτε να τραβήξετε καθαρά βίντεο σε Full HD στα 60p/50p στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής, τα οποία περιέχουν διπλάσια δεδομένα εικόνας σε σύγκριση με τα βίντεο που έχουν εγγραφεί στη λειτουργία διεμπλεκόμενης σάρωσης. Οι εικόνες είναι εξίσου ομαλές με αυτές που εγγράφονται στα 60/50 καρέ ανά δευτερόλεπτο, ενώ κάθε καρέ καταγράφεται σαν μία πλήρης εικόνα. Έτσι, οι φωτογραφίες που λαμβάνονται από βίντεο που έχει τραβηχτεί στη λειτουργία προοδευτικής εγγραφής είναι εξαιρετικά ευκρινείς.

Διπλή εγγραφή βίντεο

Τραβήξτε δύο βίντεο ταυτόχρονα, ένα στο φορμά XAVC S ή AVCHD μέγιστης ποιότητας και ένα στο φορμά MP4. Έτσι, έχετε ένα μικρό αρχείο που μπορείτε να το μοιραστείτε αμέσως και ένα αρχείο επαγγελματικής ποιότητας για περαιτέρω επεξεργασία.

Λειτουργία διπλής εγγραφής

Με τη λειτουργία διπλής εγγραφής μπορείτε να τραβήξετε ταυτόχρονα βίντεο HD και φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης, για να αποτυπώνετε πάντα την καλύτερη λήψη.

Μη αυτόματες ρυθμίσεις για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου

Η βιντεοκάμερα σάς επιτρέπει να επιλέξετε μη αυτόματο χειρισμό για την ίριδα και την ταχύτητα κλείστρου, που είναι ιδανικός σε συνθήκες λήψης με οπίσθιο φωτισμό ή υποέκθεση ή σε διάφορες άλλες περιπτώσεις.

Smile Shutter

Τα υπέροχα χαμόγελα είναι πάντα φευγαλέα αλλά με αυτή τη λειτουργία δεν πρόκειται να χάσετε κανένα. Αποτυπώστε αυτόματα στιγμιότυπα με χαμογελαστά πρόσωπα, ακόμα και κατά τη λήψη βίντεο.

Αυτόματη μείωση θορύβου ανέμου

Χρησιμοποιώντας έναν προηγμένο αλγόριθμο ανάλυσης ήχου, η λειτουργία αυτή εξαλείφει το θόρυβο ανέμου, που ευθύνεται κυρίως για την κακή ποιότητα ήχου σε εξωτερικούς χώρους.

Εξουδετέρωση ήχου

Μειώστε την ένταση των ήχων πίσω από την κάμερα, είτε μιλάτε είτε φωνάζετε κατά τη λήψη.

Έλεγχος επιπέδου μικροφώνου

Όσον αφορά την εγγραφή ταινιών, μπορείτε να ρυθμίσετε με ακρίβεια το επίπεδο μικροφώνου, ώστε να βελτιώσετε την ποιότητα της εισόδου ήχου, είτε πρόκειται για ένα απαλό κελάηδημα είτε για μια δυνατή συναυλία. Ακόμα κι όταν αυξάνεται απότομα το επίπεδο ήχου, η λειτουργία Auto Gain εμποδίζει την αλλοίωση του ήχου.

Χειρισμός από αποστάση και κοινή χρήση με ένα άγγιγμα

Ο τηλεχειρισμός με ένα άγγιγμα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το smartphone ή το tablet σας ως εικονοσκόπιο και τηλεχειριστήριο για την ψηφιακή φωτογραφική σας μηχανή, ενώ, με την κοινή χρήση με ένα άγγιγμα, μπορείτε να μεταφέρετε φωτογραφίες και βίντεο από τη φωτογραφική σας μηχανή. Σε κάθε περίπτωση, αν εγκαταστήσετε την εφαρμογή Imaging Edge Mobile σε smartphone ή tablet Android με δυνατότητα NFC, θα μπορείτε να αποφύγετε τις περίπλοκες ρυθμίσεις και να δημιουργείτε ασύρματη σύνδεση ακουμπώντας απλώς τη συσκευή σας στη φωτογραφική μηχανή. Τώρα μπορείτε να ελέγξετε τη μηχανή σας από το smartphone. Τραβήξτε λήψεις που μέχρι πρότινος φάνταζαν ακατόρθωτες, μπείτε κι εσείς σε μια ομαδική φωτογραφία και μεταφέρετε τις λήψεις σας αμέσως στο smartphone για να τις μοιραστείτε στα κοινωνικά δίκτυα. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Μπορείτε να συζεύξετε τις συσκευές και με μη αυτόματο τρόπο.

Μάθετε περισσότερα

Εφέ εικόνας

Αφήστε τη φαντασία σας να καλπάσει. Με τα Εφέ εικόνας, οι φωτογραφίες και τα βίντεο γίνονται ακόμα πιο διασκεδαστικά, καθώς μπορείτε να προσθέσετε έως επτά δημιουργικά εφέ (Μερικό χρώμα, Ρετρό φωτογραφία, Χαμηλοί-υψηλοί τόνοι, Μονοχρωμία υψηλής αντίθεσης, Toy Camera, Ποπ χρώματα, Ποστεροποίηση) χωρίς επεξεργασία σε υπολογιστή.

Άμεση αντιγραφή από τη Handycam®

Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας και να αποθηκεύσετε δεδομένα εικόνας σε εξωτερικό σκληρό δίσκο. Απλώς συνδέστε τη Handycam® που περιέχει τα δεδομένα μέσω καλωδίου USB στη θύρα USB του σκληρού δίσκου.

Προδιαγραφές

Δώστε νέα προοπτική στις πολύτιμες στιγμές της ζωής με τη Handycam® HDR-PJ620. Το Balanced Optical SteadyShot™ εξασφαλίζει σταθερές λήψεις ακόμα και με το χέρι, με ευρυγώνιο φακό ή με ζουμ. Η εγγραφή σε AVCHD και XAVC S καθώς και οι υπόλοιπες καινοτομίες αποδεικνύουν ότι η Sony μπορεί να κατασκευάσει μια μικρή κάμερα με προηγμένη απόδοση που τα καταφέρνει παντού.
  • Balanced Optical SteadyShot™

  • Εγγραφή XAVC S (HD 50 Mbps) και AVCHD

  • Αισθητήρας Exmor R® CMOS

  • Ευρυγώνιος φακός G 26,8 mm με οπτικό ζουμ 30x

  • Ενσωματωμένη συσκευή προβολής 25 lumen

Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/5,8 (3,1 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Πραγματικά pixel (βίντεο)
περίπου 2,29 Megapixel (16:9)
Τύπος φακού
Φακός G
Οπτικό ζουμ
30x
Τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας
60x
Τύπος οθόνης
Οθόνη Clear Photo LCD 7,5 cm (τύπου 3.0) (460.800 κουκκίδες), ευρεία (16:9)

Στη συσκευασία περιλαμβάνονται:

Επαναφορτιζόμενη μπαταρία (NP-FV50), Τροφοδοτικό AC, Οδηγός λειτουργίας, Καλώδιο HDMI® (micro), Καλώδιο υποστήριξης σύνδεσης USB

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον