Μετάβαση στο περιεχόμενο
HANDYCAM®

Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής

HDR-PJ810E

Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: εικόνα

Ενδεικτικά από

856,92 €

Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες
Handycam® PJ810 με ενσωματωμένη συσκευή προβολής: φωτογραφίες

Κάμερα για πραγματικά κινηματογραφική εμπειρία

Απολαύστε τις ταινίες σας σε μεγάλη οθόνη με την Handycam® PJ810E - συνδέστε απλώς ένα smartphone ή tablet μέσω HDMI®. Καταγράψτε τις μεγάλες στιγμές της ζωής με κάθε λεπτομέρεια, χάρη στον αισθητήρα Exmor R® CMOS και μοιραστείτε τις με την ενσωματωμένη συσκευή προβολής με φωτεινότητα έως και 50 lumen.

Μετατρέψτε τον κόσμο σε κινηματογραφική αίθουσα

Προβάλετε εικόνες με διαστάσεις έως και 500 cm (200") σε οποιαδήποτε επιφάνεια και δείτε κάθε λεπτομέρεια σε φυσικό μέγεθος. Μπορείτε ακόμα και να προβάλετε λήψεις από το smartphone ή το tablet σας μέσω της εισόδου HDMI® υπό το φως του ήλιου – η συσκευή προβολής διαθέτει φωτεινότητα έως και 50 lumen για ζωντανές και καθαρές εικόνες.

Ελευθερία κινήσεων χάρη στη σταθεροποίηση εικόνας

Κινηθείτε, μετατοπίστε οριζόντια την κάμερα και ζουμάρετε χωρίς αστάθεια. Το Balanced Optical SteadyShot προσφέρει ασυναγώνιστη σταθεροποίηση εικόνας, αντισταθμίζοντας 13x το τράνταγμα της κάμερας συγκριτικά με τη συμβατική σταθεροποίηση.

Λεπτομερής, γρήγορη λήψη

Ο νέος επεξεργαστής εικόνας BIONZ X είναι γρήγορος, ισχυρός και μειώνει τα επίπεδα του θορύβου σε ολόκληρη την εικόνα. Λειτουργεί σε συνεργασία με έναν αισθητήρα Exmor R® CMOS για πιστή αναπαραγωγή κάθε πλευράς της σκηνής με υψηλή ακρίβεια και ρεαλιστική λεπτομέρεια.

Περισσότερες λεπτομέρειες στο πλάνο

Μετατοπίστε οριζόντια τη μηχανή ή ζουμάρετε στο θέμα σας. Ο ευρυγώνιος φακός G 26,8 mm σας επιτρέπει να συμπεριλάβετε περισσότερες λεπτομέρειες στο κάδρο. Πλησιάστε και καταγράψτε κάθε λεπτομέρεια με οπτικό ζουμ 12x και τεχνολογία ζουμ ευκρινούς εικόνας 24x.

Απολαύστε την ασύρματη ελευθερία

Ξεχάστε τα καλώδια. Χρησιμοποιήστε τη δυνατότητα NFC για να κάνετε σύνδεση με Wi-Fi® και μοιραστείτε φωτογραφίες και βίντεο στη στιγμή.

Αναδείξτε μόνο τη φωνή του θέματος

Κουραστήκατε να ακούτε τη φωνή σας σε κάθε βίντεο; Με τη λειτουργία εξουδετέρωσης ήχου μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη φωνή σας, διατηρώντας την ένταση του θέματός σας.

Ό,τι καλύτερο και από τις δύο τεχνολογίες

Κάντε εγγραφή σε δύο format ταυτόχρονα με τη λειτουργία διπλής εγγραφής βίντεο. Επιλέξτε AVCHD για λήψεις υψηλής ποιότητας και MP4 για να μοιράζεστε εύκολα αρχεία στο Διαδίκτυο.

Προδιαγραφές
  • Ενσωματωμένη συσκευή προβολής, με φωτεινότητα 50 lumen

  • Balanced Optical SteadyShot

  • Αισθητήρας Exmor R CMOS

  • Επεξεργαστής εικόνας BIONZ X

  • Ευρυγώνιος φακός G

Τύπος φακού
Φακός G
Τύπος αισθητήρα
Αισθητήρας Exmor R® CMOS τύπου 1/3,95 (4,6 mm) με οπίσθιο φωτισμό
Επέκταση ζουμ
24x
Τύπος οθόνης
Πολύ λεπτή οθόνη LCD™ 7,5 cm (τύπου 3.0) (921K) ευρεία (16:9)
Τερματικά εισόδου και εξόδου
Υποδοχή Multi/Micro USB, Στερεοφωνικό μίνι βύσμα, Έξοδος HDMI (micro), Είσοδος συσκευής προβολής (HDMI micro), Έξοδος σύνθετου σήματος, Έξοδος 4K (τύπου A( ενσωματωμένη)/USB2.0 υψηλής ταχύτητας (μαζικής αποθήκευσης/MTP))
Έξοδος φωτισμού
Έως και 50 lumen
Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών