16GB

NW-A105

Ενδεικτικά από

360,00 €

Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες

40ή επέτειος του Walkman® 

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του Walkman®. Το πρώτο Walkman TPS-L2 κυκλοφόρησε το 1979 και αναδείχτηκε ως εμβληματική συσκευή σε επίπεδο σχεδίαση και μηχανικής, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική. Για πρώτη φορά, είχαμε τη δυνατότητα να ακούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες σε ήχο υψηλής ποιότητας, παντού και πάντα, και από τότε δεν σταματήσαμε ποτέ.

λογότυπο h.ear

Ξεχωριστή σχεδίαση

Λογότυπα ήχου υψηλής ανάλυσης και ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης

Υψηλής ποιότητας ήχος

Εικόνα πλακέτας κυκλώματος

Κορυφαία κατασκευή

Walkman NW-A100 με ασύρματη λήψη και ροή

Λήψη και ροή με Wi-Fi

Walkman NW-A100 με πλευρικά στοιχεία ελέγχου

Σχεδίαση και χρηστικότητα

λογότυπο h.ear

Οι διαφορές μάς ενώνουν

Η νέα σειρά h.ear συνδυάζει διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας απροσδόκητους συνδυασμούς, όπου κάθε στοιχείο ξεχωρίζει αλλά και συμπληρώνει τα υπόλοιπα.

Σημείο αναφοράς στην αισθητική, με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα ήχου.

Με υποστήριξη Android™ και δυνατότητα απευθείας λήψης και μετάδοσης ροής μέσω Wi-Fi, η εντυπωσιακή σειρά NW-A100 είναι κατασκευασμένη για να απολαμβάνετε τη μουσική ακριβώς με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

 • Κόκκινο
 • Μαύρο
 • Πράσινο σταχτί
 • Πορτοκαλί
 • Μπλε

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear κυκλοφορεί σε χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

 • Κόκκινο
 • Μαύρο
 • Πράσινο σταχτί
 • Πορτοκαλί
 • Μπλε

Υψηλής ποιότητας ήχος

Από τη συμβατότητα ήχου υψηλής ανάλυσης έως την προηγμένη ψηφιακή αναβάθμιση σήματος, η σειρά NW-A100 έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τη μουσική σας.

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης

Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Λογότυπο του S-Master HX™

S-Master HX™ 

Απολαύστε τη μουσική σας με κάθε λεπτομέρεια, με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX™ που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης σε μέγιστη ποιότητα, με μειωμένη παραμόρφωση και θόρυβο.

Λογότυπο του DSEE HX™

DSEE HX™

Το DSEE HX™ αποκαθιστά τον ήχο που χάνεται κατά την ψηφιακή συμπίεση, για ηχητική εμπειρία υψηλής πιστότητας, ακόμα και κατά τη ροή μουσικής.

Λογότυπο DSD

Αναπαραγωγή DSD

Ζήστε την εμπειρία του φυσικού ήχου και τις έντονες λεπτομέρειες των φορμά ήχου DSD έως 11,2 MHz, χάρη στην υψηλής ποιότητας μετατροπή σε PCM της σειράς NW-A100.

Ήχος υψηλής ανάλυσης, χωρίς καλώδια 

Απολαύστε μουσική με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στο LDAC, τον κορυφαίο ασύρματο κωδικοποιητή μας. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit σε σχέση με την τυπική τεχνολογία BLUETOOTH®, απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία ακρόασης για όλη τη μουσική σας. 

Λογότυπα για Bluetooth®, NFC™ και Qualcomm® aptX™ HD

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Τα ασύρματα NFC και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική. Απλώς ακουμπήστε σε ένα προϊόν της σειράς NW-A100 μια συσκευή με δυνατότητα NFC για γρήγορη και άψογη σύνδεση, και ξεκινήστε τη μετάδοση. Η συσκευή δεν έχει NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε με Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Συμβατή με ήχο LDAC και aptX™ HD.

Κορυφαία κατασκευή

Κάθε υλικό και εξάρτημα της σειράς NW-A100 έχει επιλεγεί με έναν στόχο: την πραγματικά εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.

Σκληρό πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Το ανώτερης ποιότητας πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο παρέχει υψηλή αντοχή, για χαμηλή σύνθετη αντίσταση και καθαρό, αξιόπιστο ήχο με σταθερά μπάσα.

Πλακέτα κυκλώματος με πυκνωτή μεμβράνης

Πυκνωτής μεμβράνης

Στο στάδιο της ενίσχυσης, χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης, ώστε η σειρά NW-A100 να επιτυγχάνει ευκρινείς υψηλές συχνότητες και φυσικό ήχο.

Πλακέτα κυκλώματος με αντίσταση κορυφαίου ήχου

Κορυφαία αντίσταση ήχου

Η κορυφαία αντίσταση ήχου διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακό θόρυβο.

Προηγμένη συγκόλληση με χρυσό για πιο καθαρό ήχο

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού ελαχιστοποιεί την απώλεια σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνή, το κύκλωμα της σειράς NW-A100 συνδέεται με την μπαταρία με ποιοτική συγκόλληση χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου.

Προηγμένη συγκόλληση που περιέχει χρυσό

Συμβατότητα Wi-Fi® για απευθείας λήψη και ροή μουσικής

Με Android™ και συμβατότητα Wi-Fi, η σειρά NW-A100 προσφέρει ακόμα περισσότερους τρόπους για να ακούτε μουσική. Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές ροής και μουσικής απευθείας στο Walkman ή συνδεθείτε σε υπολογιστή για πρόσβαση στη συλλογή σας.

Σχεδιασμένο για αγνή μουσική απόλαυση

Με την εργονομική και εύχρηστη σειρά NW-A100 ακούτε μουσική στον δρόμο πιο απολαυστικά από ποτέ.

Δημιουργήθηκε για άνεση

Με κομψές καμπύλες και ματ φινίρισμα, η σειρά NW-A100 έχει σχεδιαστεί για να χωράει άνετα στην παλάμη σας.

Μεγαλύτερη οθόνη, συμπαγές μέγεθος

Η σειρά NW-A100 έχει μεγαλύτερη οθόνη από την προκάτοχό της, τη NW-A50, ωστόσο το σώμα έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Έτσι, απολαμβάνετε ευκολότερη πρόσβαση στη μουσική σας χωρίς να θυσιάζετε την άνεση.

Πρακτικά πλευρικά στοιχεία ελέγχου

Με προσεκτικά σχεδιασμένα πλευρικά στοιχεία ελέγχου, επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ρυθμίστε την ένταση του ήχου χωρίς να το βγάλετε από την τσέπη σας.

Θύρα USB Type-C™

Η σειρά NW-A100 διαθέτει θύρα USB Type-C™, για εύκολη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

Εικονίδιο κάρτας microSD

Επέκταση μνήμης

Επεκτείνετε την ήδη μεγάλη μνήμη της σειράς NW-A100 με κάρτα microSD. Βάλτε τη στην υποδοχή και απολαύστε ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής και τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές καθ' οδόν.

Εικονίδιο μπαταρίας

Διάρκεια μπαταρίας έως και 26 ώρες

Όταν φορτιστεί πλήρως, μπορείτε να απολαύσετε μουσική έως και 26 ώρες όταν παίζετε MP3 σε 128 kbps. Τέλειο για τις καθημερινές μετακινήσεις ή όταν βρίσκεστε έξω.

Εικονίδιο επεξεργαστή βινυλίου

Επεξεργαστής βινυλίου

Δώστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά κομμάτια σας. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία ακρόασης που προσφέρουν η ανεπαίσθητη αναπαραγωγή αντήχησης χαμηλής συχνότητας, η αντίσταση του βραχίονα του πικάπ και ο θόρυβος επιφάνειας.

Λογότυπο MQA™

Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Με τη σειρά NW-A100 μπορείτε να αναπαράγετε και να αποκωδικοποιείτε αρχεία MQA™, για ακόμη πιο ποιοτική μουσική, με λιγότερες απώλειες.

Συσκευασία για την επέτειο των 40 ετών του Walkman®

Για να γιορτάσουμε τη 40ή επέτειο του επαναστατικού Walkman TPS-L2, της πρώτης φορητής συσκευής αναπαραγωγής κασετών της Sony, δημιουργήσαμε ένα αποκλειστικό επετειακό πακέτο Walkman.

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο με τη μαλακή θήκη TPS-L2

Μια ωραία προσθήκη στο πακέτο της 40ής επετείου του Walkman, αυτή η μαλακή θήκη προστατεύει το Walkman της σειράς NW-A100 από σκόνη και γρατσουνιές και το κάνει να μοιάζει με το TPS-L2, το αρχικό Walkman® του 1979, ειδικά όταν το συνδυάζετε με το περιβάλλον εργασίας κασέτας.

Walkman NW-A100 σε μαλακή θήκη TPS-L2
Περιεχόμενο πακέτου για τη 40ή επέτειο του Walkman

Τι υπάρχει στο κουτί

Το κουτί βασίζεται στη συσκευασία του αυθεντικού TPS-L2 και περιέχει ένα Walkman της σειράς NW-A100 με το λογότυπο της 40ής επετείου στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει ακόμα ειδική μαλακή θήκη που μοιάζει με το εμβληματικό TPS-L2, καθώς και δύο φύλλα με αυτοκόλλητα της 40ής επετείου.

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου 

Ως φόρο τιμής στο εμβληματικό TPS-L2, η σειρά NW-A100 διαθέτει ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασέτας. Τα γραφικά κασέτας που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

Walkman NW-A100 με περιβάλλον εργασίας κασέτας
Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά
Η σειρά NW-A100 προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης και διάφορα χρώματα, που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ, καθώς και Android™, ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για μετάδοση ροής και μουσικής απευθείας από τη συσκευή σας Walkman®. Ακόμα, μπορείτε να συνδεθείτε στο PC σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας. Η ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.
 • Φέρτε την αρμονία στη ζωή σας, με τα χρώματα της σειράς h.ear

 • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

 • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

 • Η τεχνητή νοημοσύνη του DSEE HX αναλύει τον τύπο του κομματιού και αποκαθιστά τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου.

 • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για αναπαραγωγή ροής και λήψη μουσικής με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android™

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον