16GB

NW-A105

Η τιμή δεν είναι διαθέσιμη

Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες

Χαρακτηριστικά

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear κυκλοφορεί σε χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Σημείο αναφοράς στην αισθητική, με απόλυτο σεβασμό στην ποιότητα ήχου.

Με υποστήριξη Android™ και δυνατότητα απευθείας λήψης και μετάδοσης ροής μέσω Wi-Fi, το κομψό NW-A100 είναι κατασκευασμένο για να απολαμβάνετε τη μουσική σας ακριβώς με τον τρόπο που εσείς θέλετε.

Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Ήχος υψηλής ανάλυσης, χωρίς καλώδια

Απολαύστε ροή μουσικής με ήχο υψηλής ανάλυσης, χάρη στον LDAC, τον ανώτερης ποιότητας ασύρματο κωδικοποιητή της Sony. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit από τη συμβατική τεχνολογία BLUETOOTH®, μπορείτε να απολαύσετε μια ανώτερη εμπειρία ακρόασης της μουσικής σας.

Αναπαραγωγή DSD

Ζήστε την εμπειρία του φυσικού ήχου και τις έντονες λεπτομέρειες των φορμά ήχου DSD έως 11,2 MHz, χάρη στην υψηλής ποιότητας μετατροπή σε PCM της σειράς NW-A100.

Το S-Master HX™ προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης στη βέλτιστη ποιότητα

Απολαύστε τη μουσική σας με κάθε λεπτομέρεια, με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX™ που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης σε μέγιστη ποιότητα, με μειωμένη παραμόρφωση και θόρυβο.

DSEE HX™

Η αναβάθμιση σήματος ήχου βελτιώνεται ακόμα περισσότερο με τον επεξεργαστή DSEE HX™, ο οποίος αναγνωρίζει τα όργανα, τα φωνητικά και τα μουσικά είδη. Αναγνωρίζοντας αυτά τα στοιχεία και την αντίστοιχη ενέργεια ήχου, μπορεί να αναπαραγάγει με ακρίβεια τον ήχο που απωλέσθηκε κατά την ψηφιακή συμπίεση, για πλήρη πιστότητα ακόμα και σε φορμά συμπιεσμένου ήχου. Ο επεξεργαστής DSEE HX λειτουργεί ακόμα και κατά την αναπαραγωγή ροής μουσικής.

NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Οι τεχνολογίες επικοινωνίας κοντινού πεδίου (NFC) και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική σας. Ακουμπήστε απλώς στα NW-A100 μια συσκευή με δυνατότητα NFC, συνδεθείτε γρήγορα και άψογα και ξεκινήστε τη μετάδοση. Δεν έχετε NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε μέσω Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Διαθέτουν συμβατότητα με ήχο HD LDAC και aptX™.

Σκληρό πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Το ανώτερης ποιότητας πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο παρέχει υψηλή αντοχή, για χαμηλή σύνθετη αντίσταση και καθαρό, αξιόπιστο ήχο με σταθερά μπάσα.

Πυκνωτής μεμβράνης

Στο στάδιο της ενίσχυσης, χρησιμοποιούνται υψηλής ποιότητας πυκνωτές μεμβράνης, ώστε τα NW-A100 να επιτυγχάνουν ευκρινείς υψηλές συχνότητες και φυσικό ήχο.

Κορυφαία αντίσταση ήχου

Η κορυφαία αντίσταση ήχου διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακό θόρυβο.

Προηγμένη συγκόλληση με χρυσό για πιο καθαρό ήχο

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού διασφαλίζει απόλυτη ελαχιστοποίηση της απώλειας σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των NW-A100 συνδέεται με την μπαταρία με συγκόλληση υψηλής ποιότητας, χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου.

Με υποστήριξη Android™

Τα NW-A100 διαθέτουν υποστήριξη Android™, για εύκολη πρόσβαση σε μεγάλη ποικιλία εφαρμογών πολυμέσων και υπηρεσιών μουσικής.

Συμβατότητα με Wi-Fi® για απευθείας λήψη και μετάδοση ροής μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, τα NW-A100 σάς προσφέρουν ακόμα περισσότερους τρόπους για να ακούτε τη μουσική σας. Απολαύστε τις αγαπημένες σας εφαρμογές μετάδοσης ροής και μουσικής απευθείας από το Walkman σας ή συνδεθείτε σε PC για να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας.

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου

Ως φόρο τιμής στο εμβληματικό TPS-L2, το αυθεντικό Walkman® από το 1979, το NW-A100 διαθέτει ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασετόφωνου. Τα γραφικά κασετόφωνου που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

Θύρα USB Type-C™

Το NW-A100 διαθέτει θύρα USB Type-C™ για εύκολη συνδεσιμότητα, με διάφορες συσκευές.

Αποθηκεύστε ακόμα περισσότερη μουσική με την υποδοχή κάρτας microSD

Επεκτείνετε την ήδη μεγάλη μνήμη του NW-A100 με μια κάρτα microSD. Βάλτε τη στην υποδοχή και απολαύστε ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής και τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές καθ' οδόν.

Διάρκεια μπαταρίας έως και 26 ώρες

Ιδανικά για όταν πηγαίνετε στη δουλειά ή για όταν θέλετε να απολαμβάνετε τη μουσική σας. Με μια πλήρη φόρτιση, μπορείτε να απολαύσετε έως και 26 ώρες αναπαραγωγής μουσικής σε MP3 128 kbps.

Επεξεργαστής βινυλίου

Ξαναχαρίστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά σας κομμάτια και απολαύστε τις πλούσιες μελωδίες και τα δυναμικά εύρη των αγαπημένων σας άλμπουμ. Απολαύστε την αυθεντική εμπειρία ακρόασης που προσφέρουν η ανεπαίσθητη αναπαραγωγή αντήχησης χαμηλής συχνότητας, η αντίσταση του βραχίονα του πικάπ και ο θόρυβος επιφάνειας.

Επέτειος 40 ετών του Walkman®

Η φετινή χρονιά σηματοδοτεί την 40ή επέτειο του Walkman®. Το πρώτο Walkman TPS-L2 κυκλοφόρησε το 1979 και αναδείχτηκε ως εμβληματική συσκευή σε επίπεδο σχεδίαση και μηχανικής, αλλάζοντας για πάντα τον τρόπο με τον οποίο ακούμε μουσική. Για πρώτη φορά, είχαμε τη δυνατότητα να ακούμε τα αγαπημένα μας κομμάτια, άλμπουμ και καλλιτέχνες σε ήχο υψηλής ποιότητας, παντού και πάντα, και από τότε δεν σταματήσαμε ποτέ.

Μάθετε περισσότερα για την ιστορία του Walkman®

Συσκευασία για την επέτειο των 40 ετών του Walkman®

Για να γιορτάσει την 40ή επέτειο του επαναστατικού Walkman TPS-L2, η Sony δημιούργησε μια αποκλειστική επετειακή συσκευασία Walkman. Το κουτί είναι σχεδιασμένο με βάση τη συσκευασία του αυθεντικού TPS-L2 και περιέχει το Walkman NW-A100 με το λογότυπο της 40ής επετείου στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει επίσης ειδική μαλακή θήκη σχεδιασμένη να μοιάζει με το εμβληματικό TPS-L2. Επίσης περιλαμβάνονται δύο φύλλα με αυτοκόλλητα της 40ής επετείου του Walkman.

Προδιαγραφές
Τα NW-A100 προσφέρουν ήχο υψηλής ανάλυσης και διάφορα χρώματα, που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ, καθώς και Android™, ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για μετάδοση ροής και μουσικής απευθείας από τη συσκευή σας Walkman®. Ακόμα, μπορείτε να συνδεθείτε στο PC σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας. Ποτέ δεν ήταν πιο εύκολο να ακούσετε τους αγαπημένους σας ήχους.
  • Φέρτε την αρμονία στη ζωή σας, με τα χρώματα της σειράς h.ear

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Η τεχνητή νοημοσύνη του DSEE HX αναλύει τον τύπο του κομματιού και αποκαθιστά τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου.

  • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για αναπαραγωγή ροής και λήψη μουσικής με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android™

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον