Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A100 σειράς A: φωτογραφίες
λογότυπο h.ear
Ξεχωριστή σχεδίαση
Λογότυπα ήχου υψηλής ανάλυσης και ασύρματου ήχου υψηλής ανάλυσης
Υψηλής ποιότητας ήχος
Εικόνα πλακέτας κυκλώματος
Κορυφαία κατασκευή
Walkman NW-A100 με ασύρματη λήψη και ροή
Wi-Fi για λήψη και streaming
Walkman NW-A100 με πλευρικά στοιχεία ελέγχου
Σχεδίαση και χρηστικότητα
λογότυπο h.ear
Οι διαφορές μάς ενώνουν

Η νέα σειρά h.ear συνδυάζει διαφορετικά χρώματα, δημιουργώντας απροσδόκητους συνδυασμούς, όπου κάθε στοιχείο ξεχωρίζει αλλά και συμπληρώνει τα υπόλοιπα.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear κυκλοφορεί σε χρώματα που ταιριάζουν ιδανικά με το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Υψηλής ποιότητας ήχος

Από τη συμβατότητα με Hi-Res Audio έως την προηγμένη ψηφιακή αναβάθμιση σήματος, η σειρά NW-A100 έχει σχεδιαστεί για να αναδεικνύει τη μουσική σας.

Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης
Συμβατότητα με High-Resolution Audio

Ακούστε ακόμα και τις πιο λεπτές αποχρώσεις του ήχου με ποιότητα καλύτερη από το CD, χάρη στο High-Resolution Audio. Το κάθε μέρος του συστήματος συνεργάζεται για να σας δώσει την αίσθηση ότι ακούτε ζωντανά τον καλλιτέχνη.

Λογότυπο του S-Master HX™
S-Master HX™ 

Απολαύστε τη μουσική σας με κάθε λεπτομέρεια, με τον ψηφιακό ενισχυτή S-Master HX™ που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης σε μέγιστη ποιότητα, με μειωμένη παραμόρφωση και θόρυβο.

Λογότυπο DSEE Ultimate
DSEE Ultimate™

Το DSEE Ultimate™ χρησιμοποιεί τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης για την αναπαραγωγή των ηχητικών λεπτομερειών και καθαρών υψηλών συχνοτήτων που συχνά χάνονται κατά τη συμπίεση ήχου.

Λογότυπο DSD
Αναπαραγωγή DSD

Ζήστε την εμπειρία του φυσικού ήχου και τις έντονες λεπτομέρειες των φορμά ήχου DSD έως 11,2 MHz, χάρη στην υψηλής ποιότητας μετατροπή σε PCM της σειράς NW-A100.

Ασύρματο High-Resolution Audio

Απολαύστε μουσική με High-Resolution Audio, χάρη στο LDAC, τον κορυφαίο ασύρματο κωδικοποιητή μας. Με τριπλάσιο ρυθμό μετάδοσης bit σε σχέση με την τυπική τεχνολογία BLUETOOTH®, απολαμβάνετε κορυφαία εμπειρία ακρόασης για όλη τη μουσική σας.

Λογότυπα για Bluetooth®, NFC™ και Qualcomm® aptX™ HD
NFC™ με ένα άγγιγμα και Bluetooth® για άμεση συνδεσιμότητα

Τα ασύρματα NFC και Bluetooth® προσφέρουν γρήγορη και εύκολη σύνδεση με τη μουσική. Απλώς ακουμπήστε σε ένα προϊόν της σειράς NW-A100 μια συσκευή με δυνατότητα NFC για γρήγορη και άψογη σύνδεση, και ξεκινήστε το streaming. Η συσκευή δεν έχει NFC; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε με Bluetooth® και είστε έτοιμοι. Συμβατή με ήχο LDAC και aptX™ HD.

Κορυφαία κατασκευή

Κάθε υλικό και εξάρτημα της σειράς NW-A100 έχει επιλεγεί με έναν στόχο: την πραγματικά εξαιρετική εμπειρία ακρόασης.

Σκληρό πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Το ανώτερης ποιότητας πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο παρέχει υψηλή αντοχή, για χαμηλή σύνθετη αντίσταση και καθαρό, αξιόπιστο ήχο με σταθερά μπάσα.

Πλακέτα κυκλώματος με πυκνωτή μεμβράνης
Πυκνωτής μεμβράνης

Πυκνωτές φιλμ υψηλής ποιότητας χρησιμοποιούνται στο στάδιο της ενίσχυσης, ώστε η σειρά NW-A100 να επιτυγχάνει καθαρές υψηλές συχνότητες και φυσικό ήχο.

Πλακέτα κυκλώματος με αντίσταση κορυφαίου ήχου
Κορυφαία αντίσταση ήχου

Η κορυφαία αντίσταση ήχου διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος
Βελτιστοποιημένη διάταξη πλακέτας κυκλώματος

Διαχωρίζοντας το μπλοκ ήχου (με κόκκινη επισήμανση) από το ψηφιακό μπλοκ / μπλοκ ισχύος (σε μπλε), η διάταξη της πλακέτας κυκλώματος έχει βελτιστοποιηθεί για να διασφαλίσει ότι η ποιότητα ήχου δεν επηρεάζεται από ψηφιακό θόρυβο.

Προηγμένη συγκόλληση με χρυσό για πιο καθαρό ήχο

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού ελαχιστοποιεί την απώλεια σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνή, το κύκλωμα της σειράς NW-A100 συνδέεται με την μπαταρία με ποιοτική συγκόλληση χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου.

Προηγμένη συγκόλληση που περιέχει χρυσό
Συμβατότητα Wi-Fi® για απευθείας λήψη και ροή μουσικής

Με υποστήριξη Android™ και συμβατότητα με Wi-Fi, η σειρά NW-A100 σάς προσφέρει κι άλλους τρόπους για να ακούτε τη μουσική σας. Απολαύστε εφαρμογές streaming και μουσικής από το Walkman σας ή συνδεθείτε σε PC για πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας.

Σχεδιασμένο για αγνή μουσική απόλαυση

Με την εργονομική και εύχρηστη σειρά NW-A100 ακούτε μουσική στον δρόμο πιο απολαυστικά από ποτέ.

Δημιουργήθηκε για άνεση

Με κομψές καμπύλες και ματ φινίρισμα, η σειρά NW-A100 έχει σχεδιαστεί για να χωράει άνετα στην παλάμη σας.

Μεγαλύτερη οθόνη, compact μέγεθος

Η σειρά NW-A100 έχει μεγαλύτερη οθόνη από την προκάτοχό της, τη σειρά NW-A50, ωστόσο το σώμα έχει σχεδόν το ίδιο μέγεθος. Έτσι, απολαμβάνετε ευκολότερη πρόσβαση στη μουσική σας χωρίς να θυσιάζετε την άνεση.

Πρακτικά πλευρικά στοιχεία ελέγχου

Με προσεκτικά σχεδιασμένα πλευρικά στοιχεία ελέγχου, επιλέξτε τα αγαπημένα σας κομμάτια και ρυθμίστε την ένταση του ήχου χωρίς να το βγάλετε από την τσέπη σας.

Θύρα USB Type-C™

Η σειρά NW-A100 διαθέτει θύρα USB Type-C™, για εύκολη συνδεσιμότητα με διάφορες συσκευές.

Εικονίδιο κάρτας microSD
Επέκταση μνήμης

Επεκτείνετε την ήδη μεγάλη μνήμη της σειράς NW-A100 με κάρτα microSD. Βάλτε τη στην υποδοχή και απολαύστε ατελείωτες λίστες αναπαραγωγής και τις μεγαλύτερες μουσικές συλλογές.

Εικονίδιο μπαταρίας
Διάρκεια μπαταρίας έως και 26 ώρες

Όταν φορτιστεί πλήρως, μπορείτε να απολαύσετε μουσική έως και 26 ώρες όταν παίζετε MP3 σε 128 kbps. Τέλειο για τις καθημερινές μετακινήσεις ή όταν βρίσκεστε έξω.

Εικονίδιο επεξεργαστή βινυλίου
Επεξεργαστής βινυλίου

Δώστε τη ζεστασιά και τον χαρακτήρα του βινυλίου στα ψηφιακά κομμάτια σας. Απολαύστε τη λεπτή αναπαραγωγή του συντονισμού χαμηλής συχνότητας, την αντίσταση tone-arm και τον θόρυβο της επιφάνειας για να προσφέρετε μια αυθεντική εμπειρία ακρόασης.

Λογότυπο MQA™
Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Με τη σειρά NW-A100 μπορείτε να αναπαράγετε και να αποκωδικοποιείτε αρχεία MQA™, για ακόμη πιο ποιοτική μουσική, με λιγότερες απώλειες.

Συσκευασία για την επέτειο των 40 ετών του Walkman®

Για να γιορτάσουμε τη 40ή επέτειο του επαναστατικού Walkman TPS-L2, της πρώτης φορητής συσκευής αναπαραγωγής κασετών της Sony, δημιουργήσαμε ένα αποκλειστικό επετειακό πακέτο Walkman.

Ταξιδέψτε πίσω στον χρόνο με τη μαλακή θήκη TPS-L2

Μια ωραία προσθήκη στο πακέτο της 40ής επετείου του Walkman, αυτή η μαλακή θήκη προστατεύει το Walkman της σειράς NW-A100 από σκόνη και γρατσουνιές και το κάνει να μοιάζει με το TPS-L2, το αρχικό Walkman® του 1979, ειδικά όταν το συνδυάζετε με το περιβάλλον εργασίας κασέτας.

Walkman NW-A100 σε μαλακή θήκη TPS-L2
Περιεχόμενο πακέτου για τη 40ή επέτειο του Walkman
Τι υπάρχει στη συσκευασία

Το κουτί βασίζεται στη συσκευασία του αυθεντικού TPS-L2 και περιέχει ένα Walkman της σειράς NW-A100 με το λογότυπο της 40ής επετείου στο πίσω μέρος. Περιλαμβάνει ακόμα ειδική μαλακή θήκη που μοιάζει με το εμβληματικό TPS-L2, καθώς και δύο φύλλα με αυτοκόλλητα της 40ής επετείου.

Περιβάλλον χρήσης κασετόφωνου 

Ως φόρο τιμής στο εμβληματικό TPS-L2, η σειρά NW-A100 διαθέτει ειδικό περιβάλλον εργασίας και προφύλαξη οθόνης σε μορφή κασέτας. Τα γραφικά κασέτας που προβάλλονται στην οθόνη του Walkman® αλλάζουν ανάλογα με τον κωδικοποιητή της μουσικής που ακούτε.

Walkman NW-A100 με περιβάλλον εργασίας κασέτας
Τόσο καθηλωτική. Τόσο ρεαλιστική.

Βυθιστείτε σε ήχο που σας περιβάλλει. Είναι τόσο ρεαλιστικός σαν να βρίσκεστε στη συναυλία ή στο στούντιο. Με το 360 Reality Audio, η μουσική είναι απόλυτα καθηλωτική και ρεαλιστική. Με τη σειρά NW-A100 απολαμβάνετε ήχο 360 Reality Audio.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Η σειρά NW-A100 προσφέρει ήχο υψηλής ανάλυσης και διάφορα χρώματα, που ταιριάζουν στο προσωπικό σας στυλ, καθώς και Android™, ώστε να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές για streaming και μουσική απευθείας από τη συσκευή σας Walkman®. Ακόμα, μπορείτε να συνδεθείτε στο PC σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στη μουσική συλλογή σας. Η ακρόαση της αγαπημένης σας μουσικής δεν ήταν ποτέ ευκολότερη.
  • Φέρτε την αρμονία στη ζωή σας, με τα χρώματα της σειράς h.ear

  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για καθαρή ποιότητα ήχου

  • Η τεχνητή νοημοσύνη του DSEE HX αναλύει τον τύπο του κομματιού και αποκαθιστά τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου.

  • Χρησιμοποιήστε το Wi-Fi για streaming και λήψη μουσικής με τις αγαπημένες σας εφαρμογές Android™

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών