Σειρά NW-A40

Στυλ και αναβαθμισμένος ήχος

Η σειρά NW-A40 διατίθενται στα μοναδικά χρώματα h.ear που συντονίζονται με το στυλ και την καθημερινότητά σας. Απολαύστε ανώτερο ήχο υψηλής ανάλυσης και βελτιωμένη μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® με το LDAC™.

16GB

NW-A45

Ενδεικτικά από

212,90 €

16 GB με ακουστικά

NW-A45HN

Ενδεικτικά από

298,00 €

Σειρά h.ear
Hear Your Colors

Βάλτε αρμονία στη ζωή σας με χρώματα από τη σειρά h.ear. Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές αποχρώσεις, που εναρμονίζονται απόλυτα με το στυλ και τον κόσμο σας.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear βγαίνει στα κατάλληλα χρώματα για το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Κοιτάξτε λίγο καλύτερα

Δείτε τη σειρά h.ear από κάθε γωνία και ανακαλύψτε τα χαρακτηριστικά σχεδίασης.

Ακούστε τη διαφορά
Πραγματικά αυθεντικός ήχος

Απολαύστε ακόμα και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις του ήχου σε ποιότητα επαγγελματικού επιπέδου, που ξεπερνάει την ποιότητα του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το πάθος για τη μουσική συνενώνει κάθε στοιχεία, από το σήμα μέχρι το ηχείο, ώστε να έχετε την αίσθηση ότι ο καλλιτέχνης βρίσκεται μπροστά σας. 

Ήχος υψηλής ανάλυσης

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

DSD
Απολαύστε αναπαραγωγή DSD

Ζήστε την εμπειρία του φυσικού ήχου και τις έντονες λεπτομέρειες των φορμά ήχου DSD, χάρη στην υψηλής ποιότητας μετατροπή σε PCM της σειράς NW-A40.

DSEE HX
Επαναφέρετε τη λεπτομέρεια στη μουσική σας

Αποκαθιστώντας τις υψηλές συχνότητες που χάνονται κατά τη συμπίεση, το DSEE HX™ αναπαράγει τα ψηφιακά αρχεία μουσικής με πλούσιο, φυσικό ήχο. 

S-Master HX
Ακούστε τις πλήρεις δυνατότητες του ήχου υψηλής ανάλυσης

Ο ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ έχει βελτιστοποιηθεί για ήχο υψηλής ανάλυσης και μειώνει την παραμόρφωση και τον θόρυβο, ώστε να απολαμβάνετε όλες τις λεπτομέρειες της μουσικής. 

Σχεδίαση ακριβείας για ποιοτικότερο ήχο
Νέο κράμα συγκόλλησης για μέγιστη καθαρότητα

Το κράμα συγκόλλησης υψηλής ποιότητας χωρίς μόλυβδο δημιουργεί αποδοτικότερη σύνδεση ανάμεσα στα ηλεκτρονικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου του ενισχυτή S-Master HX™. Απολαύστε πιο καθαρή αναπαραγωγή ήχου με ενισχυμένη καθαρότητα φωνητικών κάθε φορά.

Νέο κράμα συγκόλλησης
ΠΑΛΙΟ ΚΡΑΜΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Νέο κράμα συγκόλλησης
ΝΕΟ ΚΡΑΜΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ
Νέα πλακέτα κυκλώματος
ΠΑΛΙΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
Νέα πλακέτα κυκλώματος
ΝΕΑ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
Νέα πλακέτα κυκλώματος για πεντακάθαρα, σταθερά μπάσα

Η πλακέτα κυκλώματος διαθέτει βελτιωμένη τεχνολογία ροής ηλεκτρικού ρεύματος, διατηρώντας σταθερή την τροφοδοσία ρεύματος. Ως αποτέλεσμα, απολαμβάνετε καθαρότερο ήχο και πεντακάθαρα, σταθερά μπάσα.

Καλύτερη μετάδοση ροής μέσω Bluetooth®

Το LDAC™ χρησιμοποιεί συμβατική συνδεσιμότητα BLUETOOTH®, αλλά ο μέγιστος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων φτάνει τα 990 kbps —περίπου 3 φορές υψηλότερο από άλλα προφίλ ήχου. Το αποτέλεσμα: ενισχυμένη ασύρματη ακρόαση, όσο γίνεται πιο κοντά στις προθέσεις του καλλιτέχνη. Πλήρης συμβατότητα ήχου aptX™ HD με ενημέρωση υλικολογισμικού.

Περισσότεροι τρόποι ακρόασης
Η εξουδετέρωση θορύβου μειώνει την ένταση των εξωτερικών ήχων

Θέλετε να αφοσιωθείτε στη μουσική; Ενεργοποιήστε την εξουδετέρωση θορύβου και τα συμβατά ακουστικά IER-NW500N/NE θα συνεργαστούν με τη σειρά NW-A40, για να απομονώσουν τους εξωτερικούς θορύβους.

Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπει να ακούτε τους απαραίτητους εξωτερικούς ήχους

Όταν χρησιμοποιείτε τα συμβατά ακουστικά IER-NW500N/NE, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, για να ακούτε τους εξωτερικούς ήχους μαζί με τη μουσική σας.

DAC
Χρησιμοποιήστε το NW-A40 ως ψηφιακό μετατροπέα ήχου

Κατά τη σύνδεση με USB, η σειρά NW-A40 χρησιμοποιεί το δικό της σύστημα επεξεργασίας ακριβείας, για να μετατρέψει το ηχητικό σήμα του υπολογιστή σας, αποδίδοντας βελτιωμένη ποιότητα ήχου.

Συμβατότητα με MQA
Αναπαραγωγή και αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™

Η σειρά NW-A40 είναι συμβατή με την αναπαραγωγή και την αποκωδικοποίηση αρχείων MQA™, για να μπορείτε να αναπαράγετε ακόμη πιο ποιοτική μουσική, με λιγότερες απώλειες.

Περισσότερη μουσική στις άκρες των δαχτύλων σας
Μνήμη 16 GB με δυνατότητα επέκτασης
Επεκτείνετε τη μνήμη σας

Η σειρά NW-A40 διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 16 GB, αλλά μπορείτε να την αυξήσετε με μια κάρτα Micro SD.

Μπαταρία 45 ωρών
Φορτίστε λιγότερο, ακούστε περισσότερο

Η μπαταρία γρήγορης φόρτισης παρέχει έως και 45 ώρες ακρόασης μουσικής, για να μπορείτε να απολαμβάνετε τη μουσική σας ολόκληρη την ημέρα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Απολαύστε ανώτερη ποιότητα ήχου, στα αγαπημένα σας χρώματα. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης σάς επιτρέπει να ακούτε τη μουσική ακριβώς όπως θα ήθελε ο καλλιτέχνης, ενώ η προηγμένη πλακέτα κυκλώματος και το κράμα συγκόλλησης υψηλής ποιότητας χωρίς μόλυβδο διασφαλίζουν πεντακάθαρο ήχο. Ασύρματη λειτουργία: Η μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® με τεχνολογία LDAC διατηρεί τις λεπτομέρειες κάθε κομματιού και η τεχνολογία NFC™ προσφέρει δυνατότητα σύνδεσης απλώς με ένα άγγιγμα.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ (CXD3778GF) για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Τεχνολογία DSEE HX™ που αναβαθμίζει τα συμπιεσμένα αρχεία μουσικής

  • Εύκολη συνδεσιμότητα BLUETOOTH® με το NFC™ με ένα άγγιγμα

  • Ψηφιακή εξουδετέρωση θορύβου και λειτουργία ήχου περιβάλλοντος

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών