Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
Walkman® A50 σειράς A: φωτογραφίες
λογότυπο h.ear
Ακούστε τα χρώματά σας

Βάλτε αρμονία στη ζωή σας με χρώματα από τη σειρά h.ear. Διαθέσιμη σε πέντε μοναδικές αποχρώσεις, που εναρμονίζονται απόλυτα με το στυλ και τον κόσμο σας.

Στυλ και αναβαθμισμένος ήχος

Με υψηλής ποιότητας και εύχρηστη σχεδίαση, το NW-A50 αποδίδει την απίστευτη πιστότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης, καθώς και αναβάθμιση σήματος με βελτιωμένο DSEE HX και επεξεργαστή βινυλίου.

Χρώματα σε αρμονία

Η νέα σειρά h.ear βγαίνει στα κατάλληλα χρώματα για το προσωπικό σας στυλ. Οι τόνοι καλύπτουν μια ευρεία παλέτα χρωμάτων και αποχρώσεων. Συμπληρώνουν ιδανικά την γκαρνταρόμπα σας για απόλυτα αρμονικές εμφανίσεις.

Ακούστε τη διαφορά
Λογότυπο ήχου υψηλής ανάλυσης με εικονίδια 24 bit και 16 bit

Μεταφορά 3,2 φορές περισσότερων δεδομένων

Πραγματικά αυθεντικός ήχος με ήχο υψηλής ανάλυσης

Νιώστε ότι ακούτε ζωντανά τη μουσική, με ήχο υψηλής ανάλυσης ποιότητας υψηλότερης από του CD, που αναπαράγει πιστά ακόμα και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις του ήχου επαγγελματικής ποιότητας.

Εικονίδιο DSD
 Αναπαραγωγή DSD

Ζήστε την εμπειρία του φυσικού ήχου και τις έντονες λεπτομέρειες των φορμά ήχου DSD, χάρη στην υψηλής ποιότητας μετατροπή σε PCM της σειράς NW-A50.

Λογότυπο DSEE HX
Αναβάθμιση σήματος με τον νέο DSEE HX 

Επαναφέρετε την πλήρη πιστότητα ακόμα και σε ιδιαίτερα υψηλής συμπίεσης φορμά ήχου, με τον προηγμένο επεξεργαστή DSEE HX της Sony, που αναλύει τον τύπο τραγουδιού, την ενορχήστρωση και το μουσικό είδος χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. 

Εικονίδιο S-Master HX™
S-Master HX™ βελτιστοποιημένος για υψηλή ανάλυση 

Απολαύστε τη μουσική σας με κάθε λεπτομέρεια, με τον S-Master HX™ που αποδίδει ήχο υψηλής ανάλυσης σε μέγιστη ποιότητα, με μειωμένη παραμόρφωση και θόρυβο.

Σχεδίαση ακριβείας για ποιοτικότερο ήχο
Σκληρό πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο για βελτιωμένη ποιότητα ήχου

Το ανώτερης ποιότητας πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο παρέχει υψηλή αντοχή, για χαμηλή σύνθετη αντίσταση και καθαρό, αξιόπιστο ήχο με σταθερά μπάσα.

Προηγμένη συγκόλληση με χρυσό για πιο καθαρό ήχο

Η εξαιρετική αγωγιμότητα του χρυσού ελαχιστοποιεί την απώλεια σήματος. Για πιο καθαρό ήχο και φωνητικά, το κύκλωμα των NW-A50 συνδέεται με την μπαταρία με ποιοτική συγκόλληση χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, κατάλληλη για εφαρμογές ήχου. 

Συγκόλληση που περιέχει χρυσό
Επίχρυση πλακέτα κυκλώματος
ΕΠΙΧΡΥΣΗ ΠΛΑΚΕΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΟΣ
Πτερύγια επαφής
πτερύγια επαφής
Επίχρυση πλακέτα και επαφές για χαμηλή σύνθετη αντίσταση

Η ενσωματωμένη πλακέτα και τα πτερύγια επαφής του NW-A50 που συνδέουν την πλακέτα κυκλώματος με το πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο είναι και τα δύο επιχρυσωμένα. Ως αποτέλεσμα, παράγονται δυνατά μπάσα και καθαρές μεσαίες συχνότητες.

Κομψή, καμπυλωτή σχεδίαση, εξελιγμένα κουμπιά

Με εργονομικό κράτημα και υψηλής ποιότητας καμπυλωτό σώμα αλουμινίου, το NW-A50 χωράει στην παλάμη του χεριού σας. Με εύχρηστα κουμπιά αναπαραγωγής/παύσης, επιλογής μουσικής και έντασης ήχου στην πλαϊνή πλευρά, που έχουν σχεδιαστεί και τοποθετηθεί ειδικά για εύκολο χειρισμό, ακόμα και μόνο με αφή. 

Παλιά σχεδίαση κουμπιών
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ
Νέα σχεδίαση σώματος και κουμπιών
ΝΕΟ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΙΑ
Εικονίδιο LDAC BLUETOOTH®
Καλύτερη μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® 

Το LDAC™ χρησιμοποιεί συμβατική συνδεσιμότητα BLUETOOTH®, αλλά ο μέγιστος ρυθμός μετάδοσης δεδομένων φτάνει τα 990 kbps —περίπου 3 φορές υψηλότερο από άλλα προφίλ ήχου. Το αποτέλεσμα: ενισχυμένη ασύρματη ακρόαση, όσο γίνεται πιο κοντά στις προθέσεις του καλλιτέχνη. Πλήρης συμβατότητα ήχου aptX™ HD με ενημέρωση υλικολογισμικού.

Η εξουδετέρωση θορύβου μειώνει την ένταση των εξωτερικών ήχων

Θέλετε να αφοσιωθείτε στη μουσική; Ενεργοποιήστε την εξουδετέρωση θορύβου και τα συμβατά ακουστικά IER-NW500N/NE θα συνεργαστούν με τη σειρά NW-A50, για να απομονώσουν τους εξωτερικούς θορύβους. 

Η λειτουργία ήχου περιβάλλοντος σάς επιτρέπει να ακούτε τους απαραίτητους εξωτερικούς ήχους

Όταν χρησιμοποιείτε τα συμβατά ακουστικά IER-NW500N/NE, ενεργοποιήστε τη λειτουργία ήχου περιβάλλοντος, για να ακούτε τους εξωτερικούς ήχους μαζί με τη μουσική σας.

Λειτουργία USB DAC
Η μουσική από τον υπολογιστή ακούγεται καλύτερα με τη λειτουργία USB DAC 

Χρησιμοποιήστε τη σειρά NW-A50 ως USB DAC (μετατροπέας ψηφιακού σήματος σε αναλογικό) σε PC ή Mac. Με τη σύνδεση και ενεργοποίηση με το καλώδιο USB, η σειρά NW-A50 αντικαθιστά την κανονική επεξεργασία ήχου του υπολογιστή με την επεξεργασία από το δικό του τελειοποιημένο υλικό. 

Εικονίδιο LDAC
Δέκτης BLUETOOTH® για άλλη διάσταση στη μουσική από smartphone

Μεταδώστε μουσική από το NW-A50 με Bluetooth® και σύνδεση smartphone, και βελτιώστε τη μουσική με το NW-A50, η οποία αναδεικνύεται από το S-Master HX και την αναβάθμιση σήματος DSEE HX, καθώς επίσης από τον επεξεργαστή βινυλίου και τον ισοσταθμιστή.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Μουσική ανώτερου επιπέδου, με την πιστότητα ήχου υψηλής ανάλυσης και χρώματα που ταιριάζουν στον τρόπο ζωή σας. Το NW-A50 διαθέτει σχεδίαση και υλικά υψηλής ποιότητας, όπως σκληρό πλαίσιο από επεξεργασμένο αλουμίνιο και συγκόλληση κυκλώματος χωρίς μόλυβδο, με μικρή ποσότητα χρυσού, για πεντακάθαρο ήχο. Το βελτιωμένο DSEE HX αποκαθιστά τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου, για μετάδοση ροής μέσω BLUETOOTH® με LDAC που αποδίδει κάθε λεπτομέρεια, σε κάθε κομμάτι.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX™ για καθαρή ποιότητα ήχου

  • Η τεχνητή νοημοσύνη του DSEE HX αναλύει τον τύπο του κομματιού και αποκαθιστά τα συμπιεσμένα αρχεία ήχου.

  • Τεχνολογία BLUETOOTH® με LDAC, που διατηρεί την ποιότητα του ασύρματου ήχου

  • Λειτουργία δέκτη BLUETOOTH®

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών