NW-WM1Z

Η ευχαρίστηση βρίσκεται στις λεπτομέρειες

Βιώστε τις λεπτομέρειες του ήχου σε όλο το εύρους τους με το Signatures Series Walkman®, ένα επίτευγμα που συνδυάζει κορυφαία τεχνολογία ήχου με πανέμορφα σχεδιασμένη κατασκευή από υλικά υψηλής ποιότητας και χαρακτηριστικά για κορυφαία χρηστικότητα.  

Signature Series

One Signature Sound

Απογειώνουμε την εμπειρία ήχου υψηλής ανάλυσης, από την απλή ακρόαση στην πλήρη αίσθηση και συναίσθηση.

Καθαρός ήχος, ποιοτικά εξαρτήματα

Ανακαλύψτε τη λειτουργική ομορφιά του χαλκού χωρίς οξυγόνο

Το NW-WM1Z διαθέτει περίβλημα από επιχρυσωμένο χαλκό χωρίς οξυγόνο υψηλού βαθμού. Αυτός ο χαλκός χρησιμοποιείται ευρέως για την κατασκευή οργάνων, με αποτέλεσμα μια συσκευή αναπαραγωγής που διαθέτει μοναδικό, εντελώς φυσικό ήχο. Η αγωγιμότητα και η αγνή ισχύς προσδίδουν στο Walkman® ασυναγώνιστη απόδοση ήχου.

Καλώδια 4 συρμάτων
Προηγμένη σχεδίαση καλωδίων

Χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές πλέξης, τα πλεκτά καλώδια τεσσάρων συρμάτων με τεχνολογία KIMBER KABLE® κατασκευάζονται στο χέρι, ώστε να χειρίζονται εύκολα την υψηλή ισχύ και να αποδίδουν ήχο ανώτερης ποιότητας.

Πυκνωτής FT CAP
Εξορθολογισμός της ισχύος

Ο νέος πυκνωτής FT CAP από πολυμερές ρυθμίζει τη ροή της ισχύος, έτσι τη βελτιστοποιεί για άμεση, καθαρή ισχύ όποτε είναι αναγκαία.  

Fine Sound Register
Αξιόπιστα κυκλώματα

Το Fine Sound Register τοποθετείται σε επιφάνεια και διασφαλίζει ομοιόμορφη, αποτελεσματική κατανομή της ισχύος στα στοιχεία του κυκλώματος, για σταθερή ποιότητα ήχου.

Ανακαλύψτε το NW-WM1Z

Μάθετε για την τεχνολογία και την έμπνευση πίσω από το κορυφαίο μας Walkman®. 

Ήχος υψηλής ανάλυσης
Ο ήχος στο στοιχείο του

Κάθε νότα με την ποιότητα που θα ήθελε ο δημιουργός της, χάρη στον ήχο υψηλής ανάλυσης

Απολαύστε ακόμα και τις πιο λεπτές διακυμάνσεις του ήχου σε ποιότητα επαγγελματικού επιπέδου, που ξεπερνάει την ποιότητα του CD, με ήχο υψηλής ανάλυσης. Το πάθος για τη μουσική συνενώνει κάθε στοιχείο, από το σήμα μέχρι το ηχείο, ώστε να έχετε την αίσθηση ότι ο καλλιτέχνης βρίσκεται μπροστά σας. Τα αρχεία ήχου υψηλής ανάλυσης συνήθως χρησιμοποιούν υψηλή συχνότητα δειγματοληψίας 96 kHz ή 192 kHz στα 24 bit.

Η επανάσταση στον αυθεντικό ποιοτικό ήχο

Με βάση τη μακρά μας εμπειρία στην τεχνολογία ψηφιακών ενισχυτών, οι μηχανικοί μας κατασκεύασαν το NW-WM1Z με λεπτομερή ακουστική και φυσικές ιδιότητες ήχου. Το αποτέλεσμα είναι μια μοναδική και άκρως ευχάριστη εμπειρία ακρόασης.

S-Master HX
Πιστή αναπαραγωγή ήχου

Η νέα τεχνολογία ψηφιακής ενίσχυσης S-Master™ HX, ειδικά σχεδιασμένη για το Walkman®, μετεξελίχθηκε ώστε να είναι συμβατή με το εγγενές φορμά DSD, καθώς επίσης με ισορροπημένο φορά και φορμά υψηλής ισχύος εξόδου. Μειώνει την παραμόρφωση και το θόρυβο σε πολλά εύρη συχνοτήτων, για πλούσιο και "γεμάτο" ήχο. 

Φορμά DSD
Καμία απώλεια κατά τη μετατροπή

Το NW-WM1Z υποστηρίζει αρχεία ήχου σε εγγενές φορμά DSD (Direct Stream Digital), που δημιουργούνται νωρίς στη διαδικασία παραγωγής. Αυτό σημαίνει ότι διατηρείται κάθε αυθεντική λεπτομέρεια της αρχικής εγγραφής.

Σύνδεση 4,4
Το νέο πρότυπο για την ισχύ

Το Walkman® διαθέτει ένα ισορροπημένο βύσμα που έχει σχεδιαστεί για το νέο καλώδιο ø4,4 ισορροπημένης σύνδεσης. Διαχωρίζει το αριστερό και το δεξιό σήμα ήχου, ελαχιστοποιώντας παράλληλα τις απώλειες κατά τη μετάδοση που προκαλούν υποβάθμιση της ποιότητας του ήχου. 

Μην χάσετε την αίσθηση της μουσικής

Αποτύπωση κάθε νότας και ηχητικής λεπτομέρειας με DSEE HX

Φέρτε την αίσθηση της συναυλίας στο σπίτι και ακούστε τη μουσική όπως ακριβώς θα ήθελε ο καλλιτέχνης, σε ποιότητα που προσεγγίζει τον ήχο υψηλής ανάλυσης. Η τεχνολογία αναβάθμισης DSEE HX χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο για την ανάλυση της μουσικής και την αντικατάσταση των απολεσθέντων πληροφοριών, έτσι η ποιότητα είναι εφάμιλλη ήχου υψηλής ανάλυσης. Επιλέξτε από 4 πρόσθετες λειτουργίες, πέραν της τυπικής, για να αναδείξετε τη μουσική σας.

Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC
Ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC

Κρυστάλλινη μετατροπή ήχου

Ο ρυθμιστής γραμμικότητας φάσης DC αναπαράγει αποτελεσματικά μια μεγάλη σειρά ηχητικών υπογραφών. Εφαρμόζει επεξεργασία ψηφιακού σήματος προκειμένου να αντιστοιχεί στα χαρακτηριστικά φάσης διάφορων τύπων αναλογικού ενισχυτή για την απόδοση πιο αγνού ήχου με αναλογικές ιδιότητες. Επιλέξτε από έξι ρυθμίσεις χαρακτήρα φάσης.

Σχεδιασμένο για τη ζωή

Ο χειρισμός του NW-WM1Z Walkman® θα γίνει δεύτερη φύση σας χάρη στα απλοποιημένα χαρακτηριστικά του που έχουν βελτιστοποιηθεί για πραγματικούς χρήστες. 

Μπαταρία
Έως και 30 ώρες αναπαραγωγής

Συνεχίστε τη μουσική για ώρες, χάρη στη δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης έως και 30 ώρες non-stop (FLAC 96 kHz/24 bit) και 33 ώρες για MP3 (128 kbps).

Μνήμη
Απολαύστε ενσωματωμένη μνήμη 265GB

Το NW-WM1Z διαθέτει ενσωματωμένη μνήμη 256 GB, έτσι δεν πρόκειται να ξεμείνετε ποτέ από μουσική.

Ταχύτατη οθόνη αφής
Ταχύτατη οθόνη αφής

Η οθόνη αφής 10,2 cm (4") και η κλασική επιφάνεια εργασίας έχουν σχεδιαστεί ειδικά για απαιτητικούς λάτρεις του ήχου.

Έξυπνο πλευρικό χειριστήριο
Έξυπνο πλευρικό χειριστήριο

Με το απλό, σχεδόν ενστικτώδες, χειριστήριο μπορείτε να ελέγχετε πανεύκολα τη μουσική σας.

Επέκταση μνήμης
Επέκταση μνήμης

Δεν πρόκειται ποτέ να ξεμείνετε από χώρο για τη βιβλιοθήκη μουσική σας. Αποθηκεύστε αρχεία υψηλής ποιότητας με την υποδοχή για κάρτα Micro SD.

LDAC
Ανακαλύψτε καλύτερο Bluetooth με LDAC

Η νέα τεχνολογία ήχου LDAC της Sony σας επιτρέπει να απολαμβάνετε ασύρματο ήχο υψηλής απόδοσης μέσω Bluetooth®. Χάρη στη δυνατότητα μεταφοράς τριπλάσιας ποσότητας δεδομένων, η τεχνολογία LDAC προσφέρει βελτιωμένη εμπειρία ασύρματης ακρόασης.

Ανακαλύψτε το Signature Series

Μην συμβιβαστείτε για τίποτα λιγότερο από μια καθηλωτική εμπειρία με την πλήρη σειρά των προϊόντων Signature Series. Σχεδιασμένα για ανώτερη ποιότητα ήχου, υπερβαίνουν τις συμβάσεις στον ήχο και απογειώνουν κάθε νότα.

Προδιαγραφές και χαρακτηριστικά

Το Walkman® είναι κατασκευασμένο με εξαιρετικά ποιοτικά υλικά και διαθέτει τεχνολογία αιχμής για ποιότητα ήχου χωρίς συμβιβασμούς.
  • Συμβατότητα με High-Resolution Audio

  • Υποστήριξη αρχείων σε εγγενές φορμά DSD (direct stream digital)

  • Το DSEE HX αναβαθμίζει τη μουσική σας στην ποιότητα του ήχου υψηλής ανάλυσης

  • Ψηφιακός ενισχυτής S-Master HX για πεντακάθαρη ποιότητα ήχου

  • Χωρητικότητα 256 GB (έως 1600 κομμάτια ήχου υψηλής ανάλυσης)

Η Sony δεσμεύεται να παρέχει προϊόντα, υπηρεσίες και περιεχόμενο για μοναδικές εμπειρίες, αλλά, παράλληλα, προσπαθεί να πετύχει τον στόχο της για μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα κατά τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες Μάθετε περισσότερα για τη Sony και το περιβάλλον

Κριτικές

Δηλώσεις χρηστών